Sunday
December 28, 2014

Homework Help: Computers: People

Recent Homework Questions About Computer People

Post a New Question | Current Questions

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:53am

math
Layne sends an email to 7 people and those 7 people send the email to 7 more people, and so on. Write an expression to show the number of people who will receive the email after the fifth round.
Monday, March 24, 2014 at 6:55pm

English 10th grade
This is confusing to me: "Truth, Sekhar reflected, is like the sun. I suppose no human being can ever look it straight in the face without blinking or being dazed. He realized that, morning till night, the essence of human relationships consisted in tempering truth so ...
Monday, March 24, 2014 at 6:38pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

Speech- Statistic needed
Does anyone know of any websites that have statistics on the number of people that volunteer for disaster relief in the us?
Monday, March 24, 2014 at 12:13pm

statistics
help i do not understand how to solve this question: assume that blood pressure readings are normally distributed with a mean of 111 and standard deviation of 7. A researcher wishes to select people for a study but wants to exclude the top and bottom 10 percent. What would be ...
Monday, March 24, 2014 at 11:31am

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 at 10:22am

English
What can you do to save electricity? 1. I can unplug my computer when I go to bed. 2. I can turn off the lights when I leave my room. 3. I can unplug all the things such as the computer, the printer, the speaker, etc. 4. I can unplug the electric mat when I don't use it. 5...
Monday, March 24, 2014 at 6:23am

statistics
assume that blood pressure readings are normally distributed with a mean of 111 and standard deviation of 7. A researcher wishes to select people for a study but wants to exclude the top and bottom 10 percent. What would be the upper and lower readings to qualify people to ...
Monday, March 24, 2014 at 2:59am

computer science
a) What is the largest positive number that can be represented in 12 bits using one’s complement? Represent the number in bits and decimal as well. Assume the first bit is the sign bit. (2 marks)
Sunday, March 23, 2014 at 11:47pm

physic30
A charged glass rod is brought close to an insulated metal rod. The rod is momentarily grounded and then the ground is removed. This method of charging is called charging by ______? There is 3 ways; by friction, by conduction, and by induction. I think is by friction! People ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:37pm

social studies
Which statement is most likely to be supported by objective data? A. In infancy, the color blue is associated with boys, and pink is associated with girls. B. When in doubt, punt; when certain, go for the goal on the fourth down. C. In my view, the author’s assumptions ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:07pm

reading
Atticus influencing Scout can my subtopic be strict, respect for all people, and actions
Sunday, March 23, 2014 at 10:52am

statistics
5. Suppose a manufacturer of computer chips is experiencing an average of 2% defective chips. (a) If a lot contains 1000 chips, what is the probability that more than 25 chips are defective? HINT. Use the normal approximation to the binomial.
Sunday, March 23, 2014 at 12:35am

Reading
"Did you read his analysis in Sparknotes? What have you found about him by reading this novel? " he tries to see the good in everyone and never the bad he defends Tom Robinson Atticus practices the ethic of sympathy and understanding that he preaches to Scout and Jem...
Saturday, March 22, 2014 at 11:30am

English
Write an essay explaining why you think The Tragedy of Romeo and Juliet remains so popular. What is it about the characters of The Tragedy of Romeo and Juliet that makes it so easy for young people to identify with them? Make at least two references to specific details in the ...
Friday, March 21, 2014 at 9:46pm

IFSM
The chief information officer recommends that a new computer and software costing $100,000 be purchased and installed because it will decrease administrative costs by $4 per hour and management allocation by $2 per hour, resulting in a 10 percent increase in profits. Will this...
Friday, March 21, 2014 at 4:03pm

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the ...
Friday, March 21, 2014 at 1:23pm

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

math
A state fair had 1,0​19,887 people in attendan​ce. The fair committee performed a survey. The&n​bsp;question was, “What&n​bsp;do fairgoers enjoy mo​st ...
Friday, March 21, 2014 at 3:02am

History
During the cold war, people were afraid of communists, both outside and inside the United States. The red scare and mccarthyism that grew out of these fears was damaging to the American way of life. During the mccarthy years, many of the freedoms guarranteed in he bill of ...
Thursday, March 20, 2014 at 10:44pm

language arts
Resilient people usually a. complain when they have bad luck b. bring good luck to others c. are able to deal with setback
Thursday, March 20, 2014 at 10:11pm

Math
1. You want to deliver an article with the most impact and easy reading to the readers; you decide that you need to present the data as percentages. For each of the data statements, though, none of them have percent’s. Convert each statement’s data into a percentage...
Thursday, March 20, 2014 at 8:52pm

Language arts help!!
1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and gallons of water—...
Thursday, March 20, 2014 at 8:20pm

Language
What impact do ignorance and stigma have on people who are HIV-positive in Malawi and other African countries? It'll b much helpful if you dont give links Thank u :)
Thursday, March 20, 2014 at 6:47pm

Math: please help
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 4:23pm

Language Art (Please Check)
1.C But mama told me never mind.She said i didnt need a bracelet to remember laurie,just as i didnt need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A. When you lose something...
Thursday, March 20, 2014 at 3:13pm

Math
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 2:57pm

Language Art (Please Check)
3.A 4.D 3.Which of the following sentences contains a verb that agrees with its subject? A. The memories of her friend stay with her. B. Friends of the family helps them. C. Some people from the neighborhood gives them extra food. D. Sacks of mail is waiting at the main gate. ...
Thursday, March 20, 2014 at 2:06pm

Computer
Home work:- Write a program to read 5 records consists of first name, last name, id and grade. Assign the grade according to the following specifications: 0<g<= 50 F 50<g<=60 D 60< g<= 70 C 70<g<=90 B 90<g <=100 A Use Stringtokenizer and buffering...
Thursday, March 20, 2014 at 12:49pm

PLEASE HELP!!computer science
I'm trying to write a program for this piece wise function using CPU sim.its really argent... f(n) = n^5 (n<0) 10 (n=0) n^2 -2n +5 (n>0) i have worte this program bust still give error on cpu simulator.. please can you help me correct this error. Start: read 0 ; read...
Thursday, March 20, 2014 at 8:40am

Science!
2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- 3. Which of the following describes the relationship between friction and inertia? When there is more friction, there is less inertia When there is less ...
Wednesday, March 19, 2014 at 4:42pm

English
1-2. My uncle decided to splurge and _____with a country club because golf is his favorite____.(affiliate,deficit) 3-4. Gail didn't ____from smoking cigarettes until her employer made not smoking ____.Keeping her job was a very good incentive to get her to quit.(agnostic, ...
Tuesday, March 18, 2014 at 11:25pm

finance
Linda Scales is now employed as the managing editor of a well-known business journal. Although she thoroughly enjoys her job and the people she works with, what she would really like to do is open a bookstore of her own. She would like to open her store in about eight years ...
Tuesday, March 18, 2014 at 8:25pm

science quiz pls help!!!
In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True False***? 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s*** 3. Which of...
Tuesday, March 18, 2014 at 12:30pm

Science
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 11:56pm

Science -Check Answers-
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 10:38pm

intro to comp
You need to install an operating system on a computer that will be sharing files for the company employees. You estimate there will be as many as 15 users accessing these files at one time. Which operating system below is ideally suited for this machine? A. Windows 8 Home 64-...
Monday, March 17, 2014 at 10:34pm

history
How did the telegraph change people's lives..
Monday, March 17, 2014 at 8:46pm

help ms sue lang arts
For Questions 1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and ...
Monday, March 17, 2014 at 7:04pm

Math
a citizens group wants to determine people's opinions about a new road. The members of the group conduct a survey at the largest part of the mall in the city. Which best describes the sampling method used by the citizens' group? A.) convenience sample B.) random sample...
Monday, March 17, 2014 at 12:23pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

math
Tell which operation you would use for each word phrase. P people increased by two
Monday, March 17, 2014 at 11:48am

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

math
Suppose that people's heights (in centimeters) are normally distributed, with a mean of 170 and a standard deviation of 5. We find the heights of 80 people. (You may need to use the standard normal distribution table. Round your answers to the nearest whole number.) (a) ...
Monday, March 17, 2014 at 8:00am

Language Art help
How does the great radio scare help you gain an understanding of past events? A.it tells why people are afraid of things they dont understand B.it tells of a radio broadcast that sounded so real people believed it was true C.it tells of an event that led to changes in what ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:57pm

english
Put an accent mark above the strong beats in the first four lines of the poem : Back and Forth. Back and forth go the ferries, back and forth from shore to shore, hauling people, trucks and autos, back and forth from shore to shore.
Sunday, March 16, 2014 at 7:47pm

english
Underline the gerund phrase in each sentence. Then, indicate whether the phrase functions as a subject (S), an object of a preposition (OP), a direct object (DO), an indirect object (IO), or a predicate nominative (PN). 1. Pablo Morales became known as the comeback kid of ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:29pm

English
Emma thought and she thought: How can I make people notice me? Then, Emma's two twin nieces ran in the kitchen and asked Emma to make a batch of cookies for their class. She did, and the next day at the bake sale, lots of children and parents were buying her cookies. a)...
Saturday, March 15, 2014 at 7:31pm

English
First, Second or Third person "Do you love candy?" I asked my friend Roxis. I always make friends with other people. a)first person b) second-person c) third-person I think A
Saturday, March 15, 2014 at 6:34pm

Math
1 Catriona is deciding how large of a cake to order for a party. She can choose from a 1-layer cake that serves 10 people, a 2-layer cake that serves 20 people, a 3-layer cake that serves 40 people, or a 4-layer cake that serves 65 people. The cost of the cake increases with ...
Saturday, March 15, 2014 at 2:14pm

English
What is the difference between "brightest people" and "brightest of people?"
Friday, March 14, 2014 at 7:58pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Math
The population of humorville is 8500 people. In this town Jokes travel fast, in one hour, each person who hears a joke tells three other people who have not heard it, and tells no one else. Last Friday, a visitor from out of town told the police chief a new joke at 10:00 a.m. ...
Thursday, March 13, 2014 at 5:16pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

History
Mark the statement if it describes Roman society during Julius Caesar’s time. A. Wealthy individuals owned and controlled most of the land. B. Few people were living in the cities. C. The government of Rome was corrupt. D. Civil war broke out. E. Romans were losing faith ...
Thursday, March 13, 2014 at 3:02pm

business law
Fortune 500 company that sells computer chips. A little company in the mid-west keeps underselling your company’s product. In response, you lower your product’s price, but only in the mid-west. The U.S. government declares that your company is in violation of the ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:26pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

Global Studies
Although fish is the Atlantic provinces' most abundant natural resource, what caused cod fishing to be banned throughout Canada in 2003? a. A disease killed all the cod b. People stopped eating cod c. Gas-powdered fishing boats were outlawed first d. Over-fishing was ...
Thursday, March 13, 2014 at 1:02pm

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

Computer
A company is supplying 5 types of soft drinks like Pepsi, Sprite, Orange Soda, Cherry Soda and a new lemon drink to different stores. The company has a new promotion which gives a free dozen of lemon drink and free dozen of cherry drink for every 24 dozen of Pepsi, for every ...
Thursday, March 13, 2014 at 1:44am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

Mathematics
Suppose that 4 people sit in 4 chairs in a circle. How many different new seating arrangements are possible if each person can move 1 chair to the left or right or remain as is and if 1 person must be in each chair?
Wednesday, March 12, 2014 at 7:03pm

help me with this pe.
1. Which resource would be the best choice to learn more information about joining a cricket team? (1 point) county aquatics facility lifeguard local community center private equestrian center 2. At the 8th grade dance, Myron asks Janelle if she would like to dance with him ...
Wednesday, March 12, 2014 at 5:05pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

computers
What percent of my computer fleet will I have to replace every year in order to implement a 5-year rotation plan on my computing device
Wednesday, March 12, 2014 at 3:38pm

Global studies
The indigenous people of British Columbia are famous for carving __________, or tall poles containing the symbols of a particular group, family, or clan. a. monuments b. family pillars c. totem poles *** d. animal columns
Wednesday, March 12, 2014 at 3:08pm

Help! - Writeacher!!
Help!! Can you check my answers? 1. The small boat was scudding into the open sea with a full sail. (1 point) getting stuck sinking deeply moving swiftly* rocking harshly 2. As an outdoor enthusiast, Kristina abhorred the fact that people left debris along the hiking trail. (1...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:15pm

Ethics
1. Prima facie duties are different from categorical duties in that: A. they can be overridden by more important duties in a given situation. B. they only need to be followed if doing so brings the best consequences. C. they only apply to some people. D. they only apply to ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:37pm

PEOPLE, SCIENCE, AND THE ENVIRONMENT
. If all life ceased on Earth, how quickly would the atmosphere become like that of Venus and Mars? Explain.
Wednesday, March 12, 2014 at 1:34pm

english
For example, if it is a sport, then some people wonder why cheerleaders must also be concerned with the neatness and uniformity of their appearance. In addition, since cheerleading does not require an opposing group of cheerleaders, some people question whether it can be ...
Wednesday, March 12, 2014 at 11:34am

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:36pm

English 9 - HELP!
1. The small boat was scudding into the open sea with a full sail. (1 point) getting stuck sinking deeply moving swiftly rocking harshly 2. As an outdoor enthusiast, Kristina abhorred the fact that people left debris along the hiking trail. (1 point) recently discovered ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:09pm

science(check answers)
i dont think the answer could be A. so i pick B. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
Tuesday, March 11, 2014 at 11:01pm

science(check answers)
1.D One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
Tuesday, March 11, 2014 at 10:57pm

science(check answers)
1. A 2. C 3. A 4. D 1. Coal, oil, and natural gas are inexpensive sources of fuel which do not cause pollution when used. A. true B. false 2. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a ...
Tuesday, March 11, 2014 at 10:44pm

Calculus
Two people start from the same point. One walks east at 5 mi/h and the other walks northeast at 7 mi/h. How fast is the distance between the people changing after 15 minutes? (Round your answer to three decimal places.)
Tuesday, March 11, 2014 at 10:11pm

English Answer Check--Please, help me!
Underline the clauses in the following sentences. Identify each as an adverb clause or a noun clause. 1. When _he discovered the data were corrupt_, Swift knew he had to do something. A: Adverb clause. 2. Henderson belived that _any Multivac provided_ was unreliable. A: Noun ...
Tuesday, March 11, 2014 at 9:08pm

English Answer Check--Please, help me!
Underline the clauses in the following sentences. Identify each as an adverb clause or a noun clause. 1. When _he discovered the data were corrupt_, Swift knew he had to do something. A: Adverb clause. 2. Henderson belived that _any Multivac provided_ was unreliable. A: Noun ...
Tuesday, March 11, 2014 at 9:06pm

U.S. History
TRUE OR FALSE (The First World War) 1. Until 1915, most Americans thought of the war as a European conflict that would have little effect in the United States. 2. Big Berthas were massive ships used to transport German troops. 3. The Treaty of Versailles demanded that Russia ...
Tuesday, March 11, 2014 at 5:38pm

History8
what happened in Europe that drove so many people to the United States
Tuesday, March 11, 2014 at 4:38pm

Social Studies 8
Please Check My answers!! It would be greatly appreciated!! 1. Which was the last country to challenge the United States' control of Oregon? A. Russia B. Britain*** C. Spain D. Mexico 2. What allowed people from both Britain and the United States to settle in Oregon ...
Tuesday, March 11, 2014 at 1:26pm

math
Suppose that 4 people sit in 4 chairs in a circle. How many different new seating arrangemens are possible if each person can move 1 chair to the left or right or remain as is and if 1 person must be in each chair?
Tuesday, March 11, 2014 at 7:03am

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the ...
Tuesday, March 11, 2014 at 3:52am

science
In the following diagram, the greem ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- ...
Monday, March 10, 2014 at 3:37pm

english
May you please edit this essay? Holden Caulfield in “Catcher in the Rye”, seems to be obsessed with mortality and youthful innocence, both of which are embodied in James Castle and Allie Caulfield. Holden demonstrates these infatuations in his conversation with ...
Monday, March 10, 2014 at 1:48pm

Global Studies (Please help)
1. Why are the Prairie Provinces known as Canada's breadbasket? (1 point) a. more than three-quarters of Canada's farmland is located there b. the people of these provinces love bread c. it has many famous bakeries d. that is the translation from the Cree name for it...
Monday, March 10, 2014 at 12:58pm

programming
Write an algorithm to compute average score for each student in the Computer Science Continuous assessment test. Assume each student sat for ten courses for the semester
Monday, March 10, 2014 at 8:31am

statistics
1. A company decides to add a new program that prepares randomly selected sales personnel to increase their number of sales per month. The mean number of sales per month for the overall population of sales people at this national company is 25 with a standard deviation of 4. ...
Monday, March 10, 2014 at 1:04am

math
A lady buys goods worth Rs.200 from a shop. (shopkeeper selling the goods with zero profit) .. The lady gives him 1000 rs note. The shopkeeper gets the change from the next shop and keeps 200 for himself and returns Rs.800 to the lady. .. Later the shopkeeper of the next shop ...
Monday, March 10, 2014 at 12:41am

Math
Sixty people, half of whom were females, were asked if they liked yogurt. Thirty-two of the people, including two-fifths of all of the males, said that they did like yogurt. How many of the females didnt like yogurt?
Sunday, March 9, 2014 at 9:48pm

Ashford PHI 208
PHI 208 Week 2 - Readings Quiz 1. Tom Regan’s view of animals is that (Points : 1) They are important but not quite as important as human beings They have rights, which means that they should never be used for human purposes They may be ethically used because they were ...
Sunday, March 9, 2014 at 7:47pm

Physics-Kinetic Energy
Can someone help me solve this kinetic energy problem? A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The ...
Sunday, March 9, 2014 at 2:48pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Sunday, March 9, 2014 at 12:01pm

psychology
An experimenter wants to find out if drinking coffee makes people more alert. The amount of coffee a person drinks is the: A. hypothesis. B. dependent variable. C. independent variable. D. correlation coefficient.
Sunday, March 9, 2014 at 11:16am

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Saturday, March 8, 2014 at 6:59pm

Pages: <<Prev | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Computers

Search
Members