Saturday
April 19, 2014

Homework Help: Computers: Computer Science

Recent Homework Questions About Computer Science

Post a New Question | Current Questions

Science
PLEASE HELP !!!!! how are newtons second and third laws of motion important to your everyday life?
Tuesday, March 25, 2014 at 11:33pm

Science asap thankies :)
Was it a ferromagnet? They exhibit ferromagnetism which in Fe, Ni, and Co are examples.
Tuesday, March 25, 2014 at 11:17pm

Science asap thankies :)
What would a permanently magnetic substance be called? I cant remember what my teacher called it, it was a short first word then magnet.. sorry and thanks!
Tuesday, March 25, 2014 at 10:39pm

science
As you airplane taker off from an airstrip on the ground and rises 30,000 feet into the sky what happens to the air pressure on the outside of the airplane ? Answers are Air pressure decreases Air pressure increases Air pressure stays same more information is needed
Tuesday, March 25, 2014 at 9:02pm

Computer help!!!
Gateway
Tuesday, March 25, 2014 at 8:45pm

Chemistry - Science
Thank you!
Tuesday, March 25, 2014 at 7:20pm

Chemistry - Science (Dr. Bob222)
I've worked this below.
Tuesday, March 25, 2014 at 7:11pm

Chemistry - Science
Ag^+ + Cl^- ==> AgCl mols AgCl = grams/molar mass =? ? mol AgCl = mols Cl^- = mols Ag^+ = mols AgNO3. g AgNO3 = mols AgNO3 x molar mass AgNO3 %AgNO3 = (g AgNO3/mass sample)*100 = ?
Tuesday, March 25, 2014 at 7:10pm

Chemistry - Science (Dr. Bob222)
A student wanted to determine the amount of copper in a sample of copper ore. The student dissolved a 2.500 ± 0.001 g piece of copper ore in about 75 mL of nitric acid; then, a complexing agent was added. The student transferred this solution to a volumetric flask and ...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:38pm

Chemistry - Science
A 6.70 g sample of a binary mixture of silver (I) nitrate and sodium nitrate is completely dissolved in water to make a solution. Aqueous barium chloride is then added to this solution in excess to form 3.60 g of silver chloride solid. What is the percent by mass of silver ...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:28pm

Science
None
Tuesday, March 25, 2014 at 5:24pm

Science
The force of gravity on Jupiter is much stronger than the force of gravity on Earth. Which of the following explains why this is true?
Tuesday, March 25, 2014 at 5:24pm

College Gen. Chemistry - Science
Dear Dr Bob222, Thank you so much! The answer is 35.5 mL on H2O has evaporated.
Tuesday, March 25, 2014 at 5:22pm

science
metals
Tuesday, March 25, 2014 at 5:20pm

Science
Ricco mixed up 500 cc of salt solution. He weighed it and found it's mass to be 585 g. Will his shake up toy work the way he wants it to if he uses this salt solution? Why or why not? Remember, 1 ml= 1 cc show your math
Tuesday, March 25, 2014 at 5:11pm

College Gen. Chemistry - Science
So how many mols did you have to start? That's mols = M x L = 0.120 x 0.245 = 0.0294. When some of the water has evaporated you know you still have 0.0294 mols there. And the molarity now is 0.348M and not 0.245M. So M = mols/L. M = 0.348; mols = 0.0294. Solve for L of ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:55pm

College Gen. Chemistry - Science
You have 120.0 mL of a 0.245 M solution of NaCl in an open beaker. After several days, you test the solution and find that it now has a concentration of 0.348 M. How much water must have evaporated from the beaker given the new concentration?
Tuesday, March 25, 2014 at 4:47pm

Mathematics lit, physical science, life science. Geography and englsh ,sepedi and l.o
What career do you want?
Tuesday, March 25, 2014 at 3:40pm

Mathematics lit, physical science, life science. Geography and englsh ,sepedi and l.o
What career m i qualify for it ?and where? And hw much m i g0ing to earn?? N how long it wil take me to learn??
Tuesday, March 25, 2014 at 3:38pm

Space Science
b
Tuesday, March 25, 2014 at 2:45pm

EARTH SCIENCE
idk
Tuesday, March 25, 2014 at 2:35pm

physical Science
6,451 calories
Tuesday, March 25, 2014 at 12:03pm

science
At 0 Hz, the capacitor has high impedance At high Hz, the inductor has high impedance The circuit's impedance reaches a minimum at the resonant frequency of the LC portion. The resistor keeps it from ever being zero, to protect the voltage source.
Tuesday, March 25, 2014 at 11:42am

Science 4
true
Tuesday, March 25, 2014 at 11:33am

science
what would happen to the impedance of a series circuit containing an inductor, capacitor and resistor if the supply frequency is varied from 0 to infinity Hz
Tuesday, March 25, 2014 at 8:42am

Engineering Science
If a helical tension spring consisting of 12 live coils of ¼ inch steel wire and of 1 ¼ inch mean diameter is attached to the end of another helical tension spring of 18 live coils of ¼ inch steel wire and of 1 ¾ inch mean diameter, calculate the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:16am

Science
Which element would be most reactive? a. Al b. Cl c. P d. Na I initially thought that the answer was B, but I'm not sure about it. My second question is... Which non-metal is most reactive? a. Cl b. F c. I d. S I'm not sure about the answer for this one since all of ...
Monday, March 24, 2014 at 7:55pm

science
And your answers are??
Monday, March 24, 2014 at 6:17pm

science
True or False: One of the skin’s functions is to produce vitamin D (1 point) True False 2. Your _____ is the largest organ of your body. (1 point) brain large intestine skin lungs 3. The _____ is the outer, thinnest layer of your skin. (1 point) fatty layer epidermis hair...
Monday, March 24, 2014 at 6:05pm

science question?
You are welcome.
Monday, March 24, 2014 at 3:34pm

science question?
* jobs created in building, maintaining and managing the facility. * energy money saved by residents and businesses is available for investment. however there can be negatives * negative impact on view and tourist income * negative impact on industries that need the space (...
Monday, March 24, 2014 at 3:33pm

science question?
can someone explain to me?? can someone explain the economic impact of wind energy on an area
Monday, March 24, 2014 at 3:26pm

science question?
thanks
Monday, March 24, 2014 at 3:24pm

science question?
It blows harder and more steadily in some places than others.
Monday, March 24, 2014 at 3:16pm

science question?
can someone explain this to me what does location has to do with wind energy availability
Monday, March 24, 2014 at 3:15pm

science
http://wiki.answers.com/Q/What_are_the_d​ifferences_between_the_different_types_o​f_mountains?#slide=23 d
Monday, March 24, 2014 at 2:44pm

science
mountains that are formed between two large faults are known as a. seamounts b. uplifted mountains c. plateaus d. fault-block mountains
Monday, March 24, 2014 at 2:32pm

science HELP ASAP!!!!!!!
I need help with those!
Monday, March 24, 2014 at 1:46pm

science HELP ASAP!!!!!!!
Please I need those answers tooo!!!
Monday, March 24, 2014 at 1:46pm

science HELP ASAP!!!!!!!
Please, I need help with the same questions!
Monday, March 24, 2014 at 1:45pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

Science
None.
Monday, March 24, 2014 at 11:08am

Science
Which statement summarizes water quality issues in China
Monday, March 24, 2014 at 10:45am

science
B Sedimentary
Monday, March 24, 2014 at 9:50am

English
What can you do to save electricity? 1. I can unplug my computer when I go to bed. 2. I can turn off the lights when I leave my room. 3. I can unplug all the things such as the computer, the printer, the speaker, etc. 4. I can unplug the electric mat when I don't use it. 5...
Monday, March 24, 2014 at 6:23am

computer science
a) What is the largest positive number that can be represented in 12 bits using one’s complement? Represent the number in bits and decimal as well. Assume the first bit is the sign bit. (2 marks)
Sunday, March 23, 2014 at 11:47pm

Chemistry
http://www.science.uwaterloo.ca/~cchieh/​cact/c120/bondel.html
Sunday, March 23, 2014 at 10:24pm

Science
temperature
Sunday, March 23, 2014 at 8:09pm

science
http://www.buffer.forestry.iastate.edu/H​TML/buffer.html
Sunday, March 23, 2014 at 7:47pm

science
im stuck on this problem fill in the blank To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from.She determines=d that the pollution was coming from many small sources.she worked on a plan to help reduce the pollution to the stream.This is ...
Sunday, March 23, 2014 at 7:42pm

Science
I'll be glad to check your answers.
Sunday, March 23, 2014 at 3:26pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:06pm

Chemistry for health science
FeCO3 + 2HNO3 ==> Fe(NO3)2 + H2O + CO2 1.06 kg Fe = 1060 grams. mols FeCO3 = grams/molar mass. Using the coefficients in the balanced equation, convert mols FeCO3 to mols HNO3. Then mols HNO3 = M x L. You know mols and M, solve for L and convert to whatever unit (mL for ...
Sunday, March 23, 2014 at 2:12pm

Chemistry for health science
Considering the neutralization reaction when nitric acid reacts with solid iron(II)carbonate. What is the minimum volume of 2.00 M HNO3 necessary to react completely with 1.06 kg of solid iron(II) carbonate, FeCO3 ?
Sunday, March 23, 2014 at 1:33pm

science
well, you've done the words. CuCO3 -> CuO + CO2 or CuCO3(s) -> CuO(s) + CO2(g) You can put a ∆ over the arrow to show addition of heat
Sunday, March 23, 2014 at 12:03pm

science
Copper carbonate decomposes though heat to form copper oxide and carbon dioxide. Write the equation both in words and chemical symbols.
Sunday, March 23, 2014 at 10:37am

statistics
5. Suppose a manufacturer of computer chips is experiencing an average of 2% defective chips. (a) If a lot contains 1000 chips, what is the probability that more than 25 chips are defective? HINT. Use the normal approximation to the binomial.
Sunday, March 23, 2014 at 12:35am

Science
PLZZ HELP 1. Which organisms are capable of converting gaseous nitrogen in the air into a form that other living organisms can use? A. nitrogen-fixing bacteria B. denitrifying bacteria C. decomposers D. producers 2. Which step in the nitrogen cycle is accelerated at the ...
Saturday, March 22, 2014 at 10:11pm

Science
are those answers correct?
Saturday, March 22, 2014 at 7:03pm

Science
Hello! kfgcekg interesting kfgcekg site! I'm really like it! Very, very kfgcekg good!
Saturday, March 22, 2014 at 6:24pm

Science
Hello! feeedff interesting feeedff site! I'm really like it! Very, very feeedff good!
Saturday, March 22, 2014 at 6:24pm

science
. An advantage of using an electromagnet, shown on the crane in the image below, instead of a regular magnet to move cars in a junkyard is that an electromagnet can easily be turned on and off. A toy crane with an electromagnet lifting a toy car from a pile of cars (1 point) ...
Saturday, March 22, 2014 at 5:47pm

science
an object being pulled to earth by gravity will have the force of air pushing back opposite directions
Saturday, March 22, 2014 at 5:06pm

science
what is the substance that melts at 10°C?
Saturday, March 22, 2014 at 3:37pm

Science
a layer of ice has an area of 35m2 and is 2.5cm thick and is -7.5'c. how much water (in kilograms) is needed to melt the ice?
Saturday, March 22, 2014 at 1:26pm

Maths literacy,life science,history,geography
Hi am letty ntuli in grade11 this year and am studing geography,life science,tourism,maths literacy so idont now which career imust do so pleas help
Saturday, March 22, 2014 at 2:37am

Science
d = V*T = 7.83*10^10 m. 3*10^8m/s * T = 7.83*10^10 T = 2.61*10^2 = 261 s. = 4.35 min.
Friday, March 21, 2014 at 9:11pm

Science
Explain residence time in relationship to reservoirs and fluxes
Friday, March 21, 2014 at 9:06pm

Science
Explain why residence time in the atmosphere for water is short but the flux in and out of the atmosphere is huge.
Friday, March 21, 2014 at 9:06pm

Science**updated asnwers**
ok
Friday, March 21, 2014 at 6:21pm

Science**updated asnwers**
7, 11, 13 are still wrong. This is the last time I'll check these answers for you.
Friday, March 21, 2014 at 4:59pm

IFSM
The chief information officer recommends that a new computer and software costing $100,000 be purchased and installed because it will decrease administrative costs by $4 per hour and management allocation by $2 per hour, resulting in a 10 percent increase in profits. Will this...
Friday, March 21, 2014 at 4:03pm

Science**updated asnwers**
5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy ...
Friday, March 21, 2014 at 12:15pm

science(check answers)
thanks
Friday, March 21, 2014 at 11:40am

science(check answers)
These are wrong: 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13
Friday, March 21, 2014 at 11:39am

science help plzzz
is that even right
Friday, March 21, 2014 at 11:11am

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 at 11:10am

science
The answer is D
Friday, March 21, 2014 at 8:37am

Science
You need to know the density of the HCl solution (the 33%) and you need to know how much of the 0.1M you wish to prepare.
Friday, March 21, 2014 at 12:29am

Science URGENT!!!
It's definitely not A or B. Ionic compounds share electrons, I keep thinking of NaCl and KBr which are both ionic compounds. I've drawn both in lewis dot structures multiple times, so A is out, as well as B. C is out because ionic compounds share electrons. so I'm ...
Thursday, March 20, 2014 at 10:53pm

SCIENCE
1. I don't know that I believe it is uncommon to draw Lewis diagrams of ionic compounds. If we go with that assumption, however, I would go with d. 2. food? oil? 3. Doesn't it all depend upon what kind of mixture we have? For example, we separate oil (petroleum) at ...
Thursday, March 20, 2014 at 10:22pm

SCIENCE
1. Multiple choice: why is it uncommon to draw lewis diagrams for ionic compounds? A.) Lewis diagrams can only illustrate covalent bonding B.) ionic compounds cannot be represented by Lewis diagrams C.) ionic compounds involve electron transfer not electron sharing d.) ...
Thursday, March 20, 2014 at 9:26pm

science
boy thought
Thursday, March 20, 2014 at 9:14pm

Science URGENT!!!
Mulitple choice: why is it uncommon to draw lewis diagrams for ionic compounds? A.) Lewis diagrams can only illustrate covalent bonding B.) ionic compounds cannot be represented by Lewis diagrams C.) ionic compounds involve electron transfer not electron sharing d.) formulas ...
Thursday, March 20, 2014 at 7:19pm

Physical Science
P = V*I = 110 * 15
Thursday, March 20, 2014 at 6:54pm

Science
What could be an "weapon" for the viral meningitis?
Thursday, March 20, 2014 at 6:41pm

Science
How would you like us to help you with this assignment?
Thursday, March 20, 2014 at 6:35pm

Science
In your own words, describe the mathematical process of converting from one metric unit of length to another.
Thursday, March 20, 2014 at 6:33pm

Science
p=mv=20•5 =100 kg•m/s
Thursday, March 20, 2014 at 6:10pm

Physical Science
(60 W•24hours •30 days)/1000=43.2 kW•h 43.2•0.1$=4.32$
Thursday, March 20, 2014 at 6:09pm

Science
If the density of a steel hammer 7gm/cm on earth what would the density be on a spaceship?
Thursday, March 20, 2014 at 5:27pm

HELP SCIENCE
what is H2PO4 and what type of bonding is it?
Thursday, March 20, 2014 at 5:10pm

TO: DrBob222 science
Search with Google. For example: type hydrocyanic acid resulting first link is: https://www.google.com/search?q=hydrocya​nic+acid+formula&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&​rls=org.mozilla:en-US:official&client=fi​refox-a&channel=sb yields instantly HCN
Thursday, March 20, 2014 at 5:01pm

TO: DrBob222 science
1. Write the chemical formula for each of the following acids: a.) hydrocyanic acid b.) oxalic acid c.) chlorous acid d.) nitric acid 2. Write the acid name or chemical formula for each of the following: a.) HBr b.) sulfurous acid c.) HClO4 D.) phosphoric acid 3. First ...
Thursday, March 20, 2014 at 4:55pm

TO: DrBob222 science help
You are a lifesaver! Thank u so much !
Thursday, March 20, 2014 at 4:44pm

Science
What kind of help do you need with this test?
Thursday, March 20, 2014 at 3:43pm

TO: DrBob222 science help
ALL compounds are neutral. I don't understand what you mean by ion count; water has no ions other than the small concns of H^+ and OH^-. Both of those are 1E-7 M in pure H2O; perhaps that's what you mean by ion count but those exactly neutralize each other and the ...
Thursday, March 20, 2014 at 3:29pm

Science
Anyone know?
Thursday, March 20, 2014 at 3:15pm

TO: DrBob222 science help
1. with respect to ion count, why is water considered to be neutral? 2. How do the number of H+ and OH- ions compare after a.) HI is added to water? b.)KBr is added to water? c.)KOH is added to water? 3. Give the Arrhenius definitions for salts.
Thursday, March 20, 2014 at 3:12pm

Science
5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy C. biomass fuels D. nuclear ...
Thursday, March 20, 2014 at 3:01pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Computers

Search
Members