Saturday
July 26, 2014

Homework Help: Computers: Computer Science

Recent Homework Questions About Computer Science

Post a New Question | Current Questions

Science
Geothermal power would be classified as a(n) _____________________ resource because its supply will not run out. renewable
Wednesday, April 2, 2014 at 1:26pm

science question?
can someone explain this to me? When the temperature is 68°F, the speed of sound in air is approximately 343 meters per second. Approximately how many kilometers does sound travel in five seconds?
Wednesday, April 2, 2014 at 12:00pm

computer science
Developing a habit to write good essays and dissertations can bring lots of accolades from faculty to any student. Does that mean each of the children can be expected to do it with similar success? ItâÃ&ce​nt;‚Â&...
Wednesday, April 2, 2014 at 3:41am

Science
In the temperature forest what are interactions with other organisms
Tuesday, April 1, 2014 at 9:13pm

Science
how does interdependence of organisms within an ecosystem aid survival in a temperate forest
Tuesday, April 1, 2014 at 9:11pm

Algebra
I'm not sure how to write a radical sign on the computer but the problem is y+3-4=5 inside a radical sign.
Tuesday, April 1, 2014 at 8:58pm

science
what is a diaphragm
Tuesday, April 1, 2014 at 8:14pm

Science
How are LASERS produced? Is it a useful daily source of light?
Tuesday, April 1, 2014 at 5:22pm

Science
A______________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ________________________ of natural resources. Some plastics are made from corn. These plastics are biodegradable. This ...
Tuesday, April 1, 2014 at 12:43pm

science
the standard enthalpy of formation of ammonia is -46 kj/mol. if the enthalpy of formation of hydrogen molecule is -436 kj/mol and that of nitrogen molecule is -712 kj/mol find the average bond enthalpy of N-H bond in ammonia
Tuesday, April 1, 2014 at 7:41am

science
A 750w motor might also be rated as a 0.5horsepower motor 1 horsepower motor 2 horsepower motor 10 horsepower motor
Monday, March 31, 2014 at 10:43pm

Physical Science 9
what sequence of process must happen for an atom of carbon to go from a man to a car?
Monday, March 31, 2014 at 10:27pm

Science URGENT
Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?
Monday, March 31, 2014 at 9:12pm

Science
Is there any website or any way I can get the science probe 10 check your understanding answers cause I want to check my answers?
Monday, March 31, 2014 at 8:50pm

science(check answers)
1.---please help 2.C 3.D 4.C 5.A 6.C 7.---please help 1.An advantage of using an electromagnet,shown on the crane in the image below,instead of a regular magnet to move cars in a junkyard is that an electromagnet can easily be turnd on and off. A.true B.false 2.Imagine two ...
Monday, March 31, 2014 at 5:01pm

physical science
How many kilocalories of heat does the operation of a 1285 W hair dryer produce each second?
Monday, March 31, 2014 at 2:50pm

science
1.   Use the diagram to answer question 1. description: particles have enough energy to break free from each other and can move around freely; particles spread out in different directions  sketch: What kind of substance is described?  (1 point) solid ...
Monday, March 31, 2014 at 2:24pm

Science
What tool is used to capture the energy in sunlight?
Monday, March 31, 2014 at 2:23pm

Science
which of the following does not reduce water pollution?
Monday, March 31, 2014 at 1:35pm

science(check answers)
1.D 2.A 3.A 4.im not sure please help 5.false One light bulb in a string of lights goes out. This causes all of the other lights in the string to also go out. This is an example of a A. resistor. B. parallel circuit. C. closed circuit. D. series circuit. 2.When a switch is ...
Monday, March 31, 2014 at 1:11pm

Science
1. Rewrite the word equation as formula equation: Aluminum + copper (II) chloride= aluminum chloride + copper 2. What is not equal in these chemical formula equations: a.) magnesium + oxygen = magnesium oxide B.) water = hydrogen + oxygen c.)methanol +oxygen = carbon dioxide...
Sunday, March 30, 2014 at 8:01pm

Math
Michael has a science project due. He knew that it would take him 4 hours to complete the project. He needed to spend 50% of his time on his experiment, 40% of his time on his analysis, and 10% on putting his project together. What is the ratio of time spent putting his ...
Sunday, March 30, 2014 at 7:58pm

Physical Science 9
what part of the carbon process is responsible for the release of carbon at a p[power plant combustion photosynthesis digestion decomposition my answer is a combustion
Sunday, March 30, 2014 at 7:56pm

Computer Science
Can global user use the windows 7 operating system? What are 5 things that would need to be changed for global users to use windows operating system?
Sunday, March 30, 2014 at 6:45pm

science
Describe how amorphus solids melt and give one example of your own
Sunday, March 30, 2014 at 6:05pm

Environmental Science
Coal combustion can affect aquatic (freshwater) or marine (saltwater) organisms in different ways. Describe each step involved in one such way, from combustion to the effect(s) on one or more species. Which environmental sphere(s) is involved in each step, and how?
Sunday, March 30, 2014 at 12:56pm

science
If 1,2,3,4 moles of H3po4, nah2po4, na2hpo4, and na3po4 are mixed in an aqueous solution.find the pH. Ka1=10^-3, Ka2=10^-7, ka3= 10^-13
Sunday, March 30, 2014 at 9:09am

science (check!)
which of the following would be most likely to lead to increased biodiversity? . My answer: National park planning (though I kind of have the answer of farming in thought too)
Sunday, March 30, 2014 at 1:20am

teaching
How would you incorporate logic and experimentation into your curriculum and still emphasize Native American thinking into your curriculum? For example a science teacher could have students monitor and document the phases of the moon by dates and write down journal entries on...
Saturday, March 29, 2014 at 2:08pm

3 science questions
7. Which of the following is used to make biomass fuel? B. plants and animal waste C. coal <----- 11. Solar, wind, nuclear, and hydroelectric energy sources are similar in which of the following ways? A. They are all nonrenewable energy sources <---- C. They are all ...
Saturday, March 29, 2014 at 1:58pm

Science (check please)
3. Which of the following pairs of terms could be used to describe a bullfrog that is active at night and enters a state of complete inactivity during colds months? . . . My answer: Circadian rhythm and hibernation.
Friday, March 28, 2014 at 10:43pm

science (check please (:)
8.Which of the following would help decrease the human ecological footprint? . . . . . . . . . . . . . . . My answer: using public transportation instead of riding in a car? (I have doubts on my choice) but my other choice is using bottled water instead of tap water?
Friday, March 28, 2014 at 7:24pm

science (check)
5.Which of the following could help reduce loss of biodiversity ? A. increasing construction of tall buildings B. increasing farming operations C. increasing conservation measures***** D. Increasing the human ecological footprint
Friday, March 28, 2014 at 6:45pm

science (check)
carrying capacity is the maximum number of _____ that an ecosystem can support. . . . My Answer: Individuals in a population (Is it right?)
Friday, March 28, 2014 at 6:27pm

Math for grade 6 peace
The computer club is having a fundraiser to help pay for a trip to the science museum. So far they have raised $96, which is only 48% of their goal. How much money are they trying to raise?
Friday, March 28, 2014 at 6:25pm

science
can any of you tell me some good information about wind energy
Friday, March 28, 2014 at 4:39pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted <----- B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. ...
Friday, March 28, 2014 at 3:42pm

science
can any of you tell me some good information about solar energy
Friday, March 28, 2014 at 3:42pm

Science
Describe how the structure of DNA is correlated with its role as the molecular basis of inheritance in Biology.
Friday, March 28, 2014 at 12:32pm

science(check answers)
5.A 6.A 5.The origin of the words shut and out is Old English. During the 1800s, the two words were combined to take on the baseball meaning, a game in which one side does not score. What is the most likely meaning of the word shutout in the story The Shutout? A.to dismiss B....
Friday, March 28, 2014 at 12:00pm

Computer Science
Computers are used worldwide, but most of the major operating systems originated in English-speaking countries. Take a look at the operating system that you use in the context of global users who might not speak English and who might not have grown up with Western customs. ...
Friday, March 28, 2014 at 9:27am

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:50pm

Science URGENT
Write down the number of hydrogen and oxygen atoms of the following H2O 3H2O 5H2O Write down the number of carbon, hydrogen and oxygen atoms: C6H12O6 2C6H12O6 10C6H12O6 Write down the number of molybdenum, oxygen and hydrogen atoms: Mo(OH)4 3Mo(OH)4 5Mo(OH)4 Write the Number ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:20pm

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 10:11pm

math
Mrs. Jones and Mr. Graham had the same amount of money at first. After Mrs. Jones bought a computer that cost $2,055, she had 1/4 as much money as Mr. Graham. How much money did Mr. Graham have?
Thursday, March 27, 2014 at 9:54pm

science
the distance a car travels between the time the driver decides to stop the car and the time the driver puts on his brake is called the reaction distance how does the reaction distance change with speed
Thursday, March 27, 2014 at 9:33pm

eviromental science
Using two or three well-developed paragraphs, explain how temperature and precipitation determine which plants grow within an area and give an example.
Thursday, March 27, 2014 at 2:54pm

science
an you please solve the questions for me 1. 3 moles of pesticide of molecular mass 200 g/mole is applied to a closed system consisting of 20 m3 of water, 10 m3 of air, 1 m3 of sediment, and 0.001 m3 of fish. Determine the concentration and amount in both grams and mole units ...
Thursday, March 27, 2014 at 2:24pm

science
3 moles of pesticide of molecular mass 200 g/mole is applied to a closed system consisting of 20 m3 of water, 10 m3 of air, 1 m3 of sediment, and 0.001 m3 of fish. Determine the concentration and amount in both grams and mole units in air, water, sediment and fish in ...
Thursday, March 27, 2014 at 1:41pm

science- Physics
Two electrons start at rest with a seperation of 5e-12 metres. Once released, the electrons accerelate away from each other. Calculate the speed of each electron when they are a very large distance apart.
Thursday, March 27, 2014 at 12:24am

science
A 3.5-cm tall object is placed 10.0 cm in front of a concave mirror having a focal length of 14.5 cm. Find the location position and height by drawing a ray diagram to scale. Verify your answer using the mirror and magnification equations. cm (location) cm (height)
Wednesday, March 26, 2014 at 10:56pm

Science
Compare and contrast a desert ecosystem and a forest ecosystem.
Wednesday, March 26, 2014 at 8:44pm

Science
Without newtons second law would there be gravity on earth??????? Help!!! And also how are newtons second and third laws of motion important to your everyday life?
Wednesday, March 26, 2014 at 8:21pm

Physical science
An astronaut on a space walk bumps the shuttle and starts moving away at a velocity of 0.02m/s. The astronaut's mass is 100kg. He takes a 1kg "safety weight" and shoves it away in exactly the direction of his motion at a speed of 6m/s. at what speed does the ...
Wednesday, March 26, 2014 at 7:40pm

Science
If an astronaut could hop 40 cm high on Jupiter, how high could he or she jump on earth? On the moon? Please help me fast I have a bunch of questions over this and I have no idea what this even means
Wednesday, March 26, 2014 at 7:21pm

global warming science
1a (5 points possible) A schematic of a two layer model of the Earth-atmosphere energy balance is shown in the image below. The atmosphere is assumed to be transparent to solar radiation, and the total solar radiation absorbed by the surface is written in terms of the ...
Wednesday, March 26, 2014 at 6:16pm

english essay
* I need help writing research essay. The topic is to write about an issue or problem that you want to change. Well, I am mostly interested in Science, particularly Chemistry and Nature.
Wednesday, March 26, 2014 at 6:09pm

science
Na2SO4(aq)+CaI2(aq)→CaSO4(s)+2NaI(​aq) as net ionic
Wednesday, March 26, 2014 at 2:39pm

science
H2O2(g)+2CO(g)¨H2(g)+2CO2(g)
Wednesday, March 26, 2014 at 7:08am

Physical science
A man loads 1000 sacks of flour into a truck in 30.0 minutes. Each sack has a mass of 20.0kg and the man must lift each sack 1.00m from a cart up onto the truck bed. how much power did the man develop?
Wednesday, March 26, 2014 at 12:57am

Science
PLEASE HELP !!!!! how are newtons second and third laws of motion important to your everyday life?
Tuesday, March 25, 2014 at 11:33pm

Science asap thankies :)
What would a permanently magnetic substance be called? I cant remember what my teacher called it, it was a short first word then magnet.. sorry and thanks!
Tuesday, March 25, 2014 at 10:39pm

science
As you airplane taker off from an airstrip on the ground and rises 30,000 feet into the sky what happens to the air pressure on the outside of the airplane ? Answers are Air pressure decreases Air pressure increases Air pressure stays same more information is needed
Tuesday, March 25, 2014 at 9:02pm

Chemistry - Science (Dr. Bob222)
A student wanted to determine the amount of copper in a sample of copper ore. The student dissolved a 2.500 ± 0.001 g piece of copper ore in about 75 mL of nitric acid; then, a complexing agent was added. The student transferred this solution to a volumetric flask and ...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:38pm

Chemistry - Science
A 6.70 g sample of a binary mixture of silver (I) nitrate and sodium nitrate is completely dissolved in water to make a solution. Aqueous barium chloride is then added to this solution in excess to form 3.60 g of silver chloride solid. What is the percent by mass of silver ...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:28pm

Science
The force of gravity on Jupiter is much stronger than the force of gravity on Earth. Which of the following explains why this is true?
Tuesday, March 25, 2014 at 5:24pm

Science
Ricco mixed up 500 cc of salt solution. He weighed it and found it's mass to be 585 g. Will his shake up toy work the way he wants it to if he uses this salt solution? Why or why not? Remember, 1 ml= 1 cc show your math
Tuesday, March 25, 2014 at 5:11pm

College Gen. Chemistry - Science
You have 120.0 mL of a 0.245 M solution of NaCl in an open beaker. After several days, you test the solution and find that it now has a concentration of 0.348 M. How much water must have evaporated from the beaker given the new concentration?
Tuesday, March 25, 2014 at 4:47pm

Mathematics lit, physical science, life science. Geography and englsh ,sepedi and l.o
What career m i qualify for it ?and where? And hw much m i g0ing to earn?? N how long it wil take me to learn??
Tuesday, March 25, 2014 at 3:38pm

science
what would happen to the impedance of a series circuit containing an inductor, capacitor and resistor if the supply frequency is varied from 0 to infinity Hz
Tuesday, March 25, 2014 at 8:42am

Engineering Science
If a helical tension spring consisting of 12 live coils of ¼ inch steel wire and of 1 ¼ inch mean diameter is attached to the end of another helical tension spring of 18 live coils of ¼ inch steel wire and of 1 ¾ inch mean diameter, calculate the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:16am

Science
Which element would be most reactive? a. Al b. Cl c. P d. Na I initially thought that the answer was B, but I'm not sure about it. My second question is... Which non-metal is most reactive? a. Cl b. F c. I d. S I'm not sure about the answer for this one since all of ...
Monday, March 24, 2014 at 7:55pm

science
True or False: One of the skin’s functions is to produce vitamin D (1 point) True False 2. Your _____ is the largest organ of your body. (1 point) brain large intestine skin lungs 3. The _____ is the outer, thinnest layer of your skin. (1 point) fatty layer epidermis hair...
Monday, March 24, 2014 at 6:05pm

science question?
can someone explain to me?? can someone explain the economic impact of wind energy on an area
Monday, March 24, 2014 at 3:26pm

science question?
can someone explain this to me what does location has to do with wind energy availability
Monday, March 24, 2014 at 3:15pm

science
mountains that are formed between two large faults are known as a. seamounts b. uplifted mountains c. plateaus d. fault-block mountains
Monday, March 24, 2014 at 2:32pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

Science
Which statement summarizes water quality issues in China
Monday, March 24, 2014 at 10:45am

English
What can you do to save electricity? 1. I can unplug my computer when I go to bed. 2. I can turn off the lights when I leave my room. 3. I can unplug all the things such as the computer, the printer, the speaker, etc. 4. I can unplug the electric mat when I don't use it. 5...
Monday, March 24, 2014 at 6:23am

computer science
a) What is the largest positive number that can be represented in 12 bits using one’s complement? Represent the number in bits and decimal as well. Assume the first bit is the sign bit. (2 marks)
Sunday, March 23, 2014 at 11:47pm

science
im stuck on this problem fill in the blank To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from.She determines=d that the pollution was coming from many small sources.she worked on a plan to help reduce the pollution to the stream.This is ...
Sunday, March 23, 2014 at 7:42pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:06pm

Chemistry for health science
Considering the neutralization reaction when nitric acid reacts with solid iron(II)carbonate. What is the minimum volume of 2.00 M HNO3 necessary to react completely with 1.06 kg of solid iron(II) carbonate, FeCO3 ?
Sunday, March 23, 2014 at 1:33pm

science
Copper carbonate decomposes though heat to form copper oxide and carbon dioxide. Write the equation both in words and chemical symbols.
Sunday, March 23, 2014 at 10:37am

statistics
5. Suppose a manufacturer of computer chips is experiencing an average of 2% defective chips. (a) If a lot contains 1000 chips, what is the probability that more than 25 chips are defective? HINT. Use the normal approximation to the binomial.
Sunday, March 23, 2014 at 12:35am

Science
PLZZ HELP 1. Which organisms are capable of converting gaseous nitrogen in the air into a form that other living organisms can use? A. nitrogen-fixing bacteria B. denitrifying bacteria C. decomposers D. producers 2. Which step in the nitrogen cycle is accelerated at the ...
Saturday, March 22, 2014 at 10:11pm

science
. An advantage of using an electromagnet, shown on the crane in the image below, instead of a regular magnet to move cars in a junkyard is that an electromagnet can easily be turned on and off. A toy crane with an electromagnet lifting a toy car from a pile of cars (1 point) ...
Saturday, March 22, 2014 at 5:47pm

science
an object being pulled to earth by gravity will have the force of air pushing back opposite directions
Saturday, March 22, 2014 at 5:06pm

science
what is the substance that melts at 10°C?
Saturday, March 22, 2014 at 3:37pm

Science
a layer of ice has an area of 35m2 and is 2.5cm thick and is -7.5'c. how much water (in kilograms) is needed to melt the ice?
Saturday, March 22, 2014 at 1:26pm

Science
Explain residence time in relationship to reservoirs and fluxes
Friday, March 21, 2014 at 9:06pm

Science
Explain why residence time in the atmosphere for water is short but the flux in and out of the atmosphere is huge.
Friday, March 21, 2014 at 9:06pm

IFSM
The chief information officer recommends that a new computer and software costing $100,000 be purchased and installed because it will decrease administrative costs by $4 per hour and management allocation by $2 per hour, resulting in a 10 percent increase in profits. Will this...
Friday, March 21, 2014 at 4:03pm

Science**updated asnwers**
5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy ...
Friday, March 21, 2014 at 12:15pm

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 at 11:10am

SCIENCE
1. Multiple choice: why is it uncommon to draw lewis diagrams for ionic compounds? A.) Lewis diagrams can only illustrate covalent bonding B.) ionic compounds cannot be represented by Lewis diagrams C.) ionic compounds involve electron transfer not electron sharing d.) ...
Thursday, March 20, 2014 at 9:26pm

Science URGENT!!!
Mulitple choice: why is it uncommon to draw lewis diagrams for ionic compounds? A.) Lewis diagrams can only illustrate covalent bonding B.) ionic compounds cannot be represented by Lewis diagrams C.) ionic compounds involve electron transfer not electron sharing d.) formulas ...
Thursday, March 20, 2014 at 7:19pm

Science
What could be an "weapon" for the viral meningitis?
Thursday, March 20, 2014 at 6:41pm

Science
In your own words, describe the mathematical process of converting from one metric unit of length to another.
Thursday, March 20, 2014 at 6:33pm

Science
If the density of a steel hammer 7gm/cm on earth what would the density be on a spaceship?
Thursday, March 20, 2014 at 5:27pm

Pages: <<Prev | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Computers

Search
Members