Friday
April 18, 2014

Homework Help: Business: Law

Recent Homework Questions About Business Law

Post a New Question | Current Questions

physics
1. The acceleration due to gravity calculated this way works well for objects near the Earth’s surface. How would you have to change the above equation if the object was 100,000 meters above the ground? (Note: this question refers to Newton’s equation for the force ...
Friday, January 24, 2014 at 2:54pm

Science
Can someone please check my answers and if they are wrong can you help me fix them? Thank so much!! 1. Which of the following determines the strength of the force of gravity between two objects? Check all that apply. (2 points) the speeds of the objects the masses of the ...
Friday, January 24, 2014 at 1:08pm

history
In Japan, under the sweeping authority of General Douglas MacArthur, all of the following reforms were enacted, except A. women were granted equality before the law. B. antitrust laws were abolished. C. the emperor was to remain a symbolic head of state. D. land reform ...
Friday, January 24, 2014 at 12:27pm

Plan or Review Administration Systems
define the privacy law in Australia and how it sharing information within and organisation and customers?
Friday, January 24, 2014 at 6:51am

finance accounting
Fakari had the following asset at the ending of the year 2013 having started the business at the beginning of the same year. Ksh.000 Account payable 15,800 equipment 46,000 motor vehicles 25,160 Account receivable 23,080 cash at bank 29,120 cash in hand 160,000 during that ...
Friday, January 24, 2014 at 4:07am

finance accounting
Fakari had the following asset at the ending of the year 2013 having started the business at the beginning of the same year. kSH.000 Account payables 15,800 equipment 46,000 motor vehicles 25,160 Account receivable 23,080 Cash at bank 29,120 cash in hand 160,000 during that ...
Friday, January 24, 2014 at 2:45am

history
In Japan, under the sweeping authority of General Douglas MacArthur, all of the following reforms were enacted, except A. women were granted equality before the law. B. antitrust laws were abolished. C. the emperor was to remain a symbolic head of state. D. land reform assured...
Friday, January 24, 2014 at 12:30am

SS-check my answers plz!!!
1. A person favoring one side of a political issue is a faction. partisan. a party favor. implying power. 2. The Democratic-Republicans believed in strong state governments and rule by the wealthy class. a national bank. a strong federal government. rule by the people. 3. ...
Thursday, January 23, 2014 at 8:54pm

science... PLEASE HELP!
Say you want to show the relationship between pressure and volume of a gas If you change the pressure with a constant number of molecules of gas and a constant temperature you will hopefully get something like P1 V1 = P1 V2 HOWEVER if you let the temperature vary or some gas ...
Thursday, January 23, 2014 at 5:30pm

Business 101
THIS IS WHAT I GOT... CAN SOMEONE CHECK?1. A 2. D 3. C 4. A 5. D 6. C 7. A 8. D 9. C 10.A 11.B 12.B 13.D 14.A 15.D 16.C or D 17.C 18.B 19.D 20.C 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A
Thursday, January 23, 2014 at 3:48pm

business
If you want a job in which English speaking is required, you need to learn correct English spelling and capitalization.
Thursday, January 23, 2014 at 11:30am

business
wat work can i do when i do this suaject acconting.business.mathematics nd tourism
Thursday, January 23, 2014 at 11:15am

business
i want to know what kind of job can i find.
Thursday, January 23, 2014 at 6:22am

english
Choose the plural noun that's spelled correctly? A. Fathers-in-law B. Phenomenons C. Pianoes D. Editor in chiefs
Wednesday, January 22, 2014 at 10:24pm

business
Tim Urban, owner/manager of Urban's Motor Court in Key West, is considering outsourcing the daily room cleanup for his motel to Duffy's Maid Service. Tim rents an average of 50 rooms for each of 365 nights (365 X 50 equals the total rooms rented for the year(. Tim'...
Wednesday, January 22, 2014 at 9:33pm

8th CCA Science
1. Under which of the following conditions would a fossil most likely form? A. A living thing dies and sediment is very slowly deposited on top of its body. B. A living thing dies and sediment quickly covers its body.**** C. A living thing dies and its skeleton is left exposed...
Wednesday, January 22, 2014 at 7:01pm

social studies
"Article One, Section Eight of the United States Constitution therefore permits the establishment of a "District (not exceeding ten miles square) as may, by cession of particular states, and the acceptance of Congress, become the seat of the government of the United ...
Wednesday, January 22, 2014 at 5:16pm

Accounting,economics,business and mathr literacy
Is CA a certified accountant? For what country or state or province?
Wednesday, January 22, 2014 at 3:12pm

business math
Find the annual amount of FICA at a 7.51% rate by computing his annual salary. Sam Takagi Weekly salary: $435.16 Not self-employed Find the annual amount of FICA by computing his annual salary. $169,938.68 $16,993.87 $1,699.39 2. Find the annual amount of FICA at a 7.51% rate ...
Wednesday, January 22, 2014 at 3:04pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Maths literacy suggest that you have basic arithmetic skills. They are needed in almost all careers.
Wednesday, January 22, 2014 at 2:56pm

business math
Weekly pay: $253.07 Not married Exemptions: 3 What is the federal tax?
Wednesday, January 22, 2014 at 2:55pm

Accounting,economics,business and mathr literacy
Is possible to become a CAwith these subjects
Wednesday, January 22, 2014 at 2:50pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Literacy
Wednesday, January 22, 2014 at 2:38pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Literacy or aptitude or expertise?
Wednesday, January 22, 2014 at 2:29pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
What career to follow wth maths literacy
Wednesday, January 22, 2014 at 2:27pm

Physical Science
MIND YA BUSINESS .
Wednesday, January 22, 2014 at 2:03pm

social studies
What is the primary role of the attorney general ? a) manages the states money b) provides opinions on questions of law c) serves as the chief election officer for Louisiana d) defends the Great Seal of the state of Louisiana
Wednesday, January 22, 2014 at 1:32pm

business
You'll decide after you've learned more about these subjects and yourself.
Wednesday, January 22, 2014 at 12:55pm

business
In my school i'm doing that subject maths literacy,business,economics,accounting and I want to be a manager what the job i will get
Wednesday, January 22, 2014 at 11:28am

Business Law
nope all wrong sorry start over
Tuesday, January 21, 2014 at 10:48pm

Life science, business studies geography, and maths literacy
Is it possible for me to do cartography?
Tuesday, January 21, 2014 at 10:37pm

BUSINESS PLAN
IF I HAVE A NEW BUSNESS HOW CAN I DO THE FINANCIAL PLAN WLL THE PROJECT BALANCE SHHET BE OK TO EXPLAIN IT WILL BE FIANANCE BY ITS OWN EARNINGA
Tuesday, January 21, 2014 at 9:03pm

business plan
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=138​9493329 How many times does this question need to be answered?
Tuesday, January 21, 2014 at 7:09pm

business plan
how do you explain the PROCESS AND THE SURROUNDING ENVIRONMENT FOR THE OPERATIONAL PLAN FOR A CLEANING BUSINESS
Tuesday, January 21, 2014 at 7:01pm

Business
Companies are incorporated in individual nations and here in the US in individual states with different laws. International rules are established basically by treaty and it seems unlikely to me that unless the United Nations becomes far more powerful than it is a single set of...
Tuesday, January 21, 2014 at 6:27pm

Business
Will there ever be a single set of international rules governing multinational companies? Why? Why not? In what way are United States businesses demanding socially responsible behavior from their international suppliers? Why is this important to discuss? (graded)
Tuesday, January 21, 2014 at 5:27pm

Business
Ever???? That's a long time! My crystal ball is too cloudy for me to accurately predict the future.
Tuesday, January 21, 2014 at 5:00pm

Business
Will there ever be a single set of international rules governing multinational companies? Why? Why not? In what way are United States businesses demanding socially responsible behavior from their international suppliers? Why is this important to discuss? (graded)
Tuesday, January 21, 2014 at 4:57pm

Statistics for Business
Arrange in order of value, lowest to highest. Q1 is 4th score, Q3 = eighth, average of two middle scores = median. Find the mean (average) = sum of scores/number of scores Subtract each of the scores from the mean and square each difference. Find the sum of these squares. ...
Tuesday, January 21, 2014 at 2:14pm

goverment
“The President of the United States would be liable to be impeached, tried, and, upon conviction of treason, bribery, or other high crimes or misdemeanors, removed from office . . . The person of the king of Great Britain is sacred and inviolable; there is no ...
Monday, January 20, 2014 at 4:25pm

help on essay
i have to write an essay on theodore roosevelt the question is theodore roosevelt the first modern president. outline: i think it should be 1. introduction 2. view of presidency 3. regulating big business 4. environmental conservation 5. conclusion.
Monday, January 20, 2014 at 12:13pm

Statistics for Business
Consider the GPA’s for the following 15 students 3.10, 3.20, 3.49, 2.68, 3.73, 3.39, 3.80, 3.11, 3.10, 3.10, 4.0, 3.89, 2.55, 4.0, and 3.75 a) Compute the max, min, Q1, median 3.9, Q3, IQR, and range 1.45 b) Using the variables from part a), construct a box plot for GPA. ...
Sunday, January 19, 2014 at 8:25pm

Statistics for Business
Consider the following sample of data: 11.2, 28.4, 32.6, 17, 13.5, 2.2, 38, 41.4, 1.9, 14.4, 21.8, 23.8 a) Calculate the max, min, Q1, median, and Q3 b) Calculate the average c) Calculate the standard deviation d) Calculate the variance
Sunday, January 19, 2014 at 8:24pm

Business Communication 1
#18 correct answer is D, you can pay by credit card, check..
Sunday, January 19, 2014 at 3:28pm

maths literacy,business studies, tourism, economic
what course can i do when am doing maths lit,business studies,L.O,economics,tourism
Sunday, January 19, 2014 at 11:49am

maths literacy,business studies, tourism, economic
what career
Sunday, January 19, 2014 at 11:23am

cis 324
You are an information security manager for a large retail sporting goods store. The sporting goods store is involved in the following in which they: •Maintain an internal network and an intranet protected by a firewall •Maintain a Web server in the DMZ that is ...
Saturday, January 18, 2014 at 10:12pm

QUANTITATIVE REASONING FOR BUSINESS
D = P-T
Saturday, January 18, 2014 at 7:35pm

Math
Draw a diagram We see that <B = 50°35' <A = 61°35' so, <C = 57°50' so, using the law of sines, AC/sinB = BC/sinA = 15/sinC So, just plug in the values for the angles.
Saturday, January 18, 2014 at 3:58pm

English
Circle the main idea and underline the controlling idea in each of the following topic sentences. 1. Exercising three times a week is the only way to maintain good physical health. 2. Sexism and racism are still rampant in today’s workplace. 3. Raising the legal driving ...
Saturday, January 18, 2014 at 3:24pm

business
Are you supposed to guess? Or are you given a list of choices??
Saturday, January 18, 2014 at 8:15am

business
Nearly a week before Hurricane Katrina reached New Orleans, Wal-Mart began moving trucks and supplies into position, as specified in the company's ________ plan
Saturday, January 18, 2014 at 2:14am

Chemistry
The law of conservation (of mass) (or matter) says mass (or matter) can't be created or destroyed. Therefore, if you start with a total of x grams you must end up with a total of x grams. And if you start with 14 N atoms or 26 O atoms you must end up with 14 N atoms and 26...
Friday, January 17, 2014 at 5:19pm

economic math
Imagine that you own a small business and that you have to decide how much of your product to sell every year, and which technology to use to produce it. Your market research suggests that the price at which you will be able to sell each unit of your product is given by 200&#...
Friday, January 17, 2014 at 2:35pm

INTRODUCTION TO CATERING
Grace is thinking about the pros and cons of creating a logo for her catering business. She decides to adopt a simple logo when her head chef points out that a logo is easier to remember than a name, because it's A. sincere. B. colorful. C. visual. D. interesting
Friday, January 17, 2014 at 12:55pm

QUANTITATIVE REASONING FOR BUSINESS
FOR AN INSTALLMENT LOAN, A FORMULA IS USED TO FIND THE TOTAL AMOUNT OF INSTALLMENT PAYMENTS. THE FORMULA IS TOTAL INSTALLMENT PAYMENTS = INSTALLMENT PRICE - DOWN PAYMENT. THE FORMULA CAN BE WRITTEN IN SYMBOLS AS T = P - D. SOLVE THE FORMULA FOR D.
Friday, January 17, 2014 at 12:11am

Math
You could also use the law of cosines. The angle between the two legs of the trip is 135°, so d^2 = 40^2 + 20^2 - 2(40)(20)cos135° = 1600+400-1131.37 = 3131.37 rounding from the approximations above accounts for the small difference.
Thursday, January 16, 2014 at 6:27pm

Math
20 min = 1/3 hour so boat a goes 3 miles and boat b goes 4 miles sides of triangle are 2, 3 and 4 miles use law of cosines to find angle opposite the 2 mile side.
Thursday, January 16, 2014 at 5:11pm

chemistry
The best means of personal protection from radiation for emergency responders is the implementation of three basic principles: time, distance and shielding. Please show your work when answering the following questions: a. Using the inverse square law of radiation, what Geiger ...
Thursday, January 16, 2014 at 4:53pm

Maths lits,business studies,life science,geography
See Related Questions below. Read through several of the answers.
Thursday, January 16, 2014 at 10:39am

Maths lits,business studies,life science,geography
Hy,i jst want to ask what i could become if i do these subject
Thursday, January 16, 2014 at 10:26am

Life science,Business studies , geography, and maths literacy
What career can I from those subjects??
Thursday, January 16, 2014 at 8:44am

Life science, business , toursm, and maths literacy
what career cn i do?
Thursday, January 16, 2014 at 3:53am

accounting
Numbers and measurements are the language of business. Organizations look at results, expenses, quality levels, efficiencies, time, costs, etc. What measures does your department keep track of? How are the measures collected, and how are they summarized/described? How are they...
Wednesday, January 15, 2014 at 9:30pm

American Histoy
The colonist prior to the American Revolution claimed Britain had no right to tax them, because they were not represented in what law making body?
Wednesday, January 15, 2014 at 8:49pm

World civilization
This doesn't look like business -- Sarah/Tori. I said I'd check your answers if you posted a few questions and answers. Going back and forth between 20 questions and their unnumbered answers is asking too much of volunteers.
Wednesday, January 15, 2014 at 7:56pm

Business-Need help!
1. Regarding Mexico's Porfirio Díaz, which statement is true? A. He enacted laws that favored wealthy elites. B. He overthrew the Mexican Revolution of 1910. C. He freed many peasant farmers from debt peonage. D. He reformed the hacienda system. 2. In the 1840s, the...
Wednesday, January 15, 2014 at 7:47pm

Business Management
In Korea, between 1750 and 1790, the slave population _______ as agricultural productivity increased. A. increased dramatically B. decreased slightly C. increased slightly D. decreased markedly I believe it would be increased dramatically
Wednesday, January 15, 2014 at 7:18pm

world civilizations
Regarding trade and social change in Africa, which statement is true? A. The West Africa Squadron succeeded in obstructing about 30 percent of the African slave trade. B. The most important development in West Arica before European conquest was reliance on exporting salt. C. ...
Wednesday, January 15, 2014 at 7:17pm

world civilizations
1. All of the following were factors favoring British industrialization, except A. increased agricultural production. B. rising urbanization and higher wages. C. a decline in domestic demand for manufactured goods. D. immediate or canal access to ocean ports. 2. Under the ...
Wednesday, January 15, 2014 at 6:48pm

Physics
it follows an inverse law... what is 30/4 ?
Wednesday, January 15, 2014 at 3:18pm

Chemistry
what is your question here? All of these can be solved with the combined gas law.
Wednesday, January 15, 2014 at 9:36am

Chemistry
1. is pressure constant? 2. Use the combined gas law P1V1/T1=P2V2/T2
Wednesday, January 15, 2014 at 9:36am

Trig
in each case, use law of cosines to get c or C: c^2 = a^2+b^2-2ab cosC Now, having all 3 sides, and angle C, use law of sines to get A and B: sinA/a = sinB/b = sinC/c
Wednesday, January 15, 2014 at 6:39am

Chemistry
1. Calculate the decrease in temperature when 6.00 L at 20.0 °C is compressed to 4.00 L. 2. A container containing 5.00 L of a gas is collected at 100 K and then allowed to expand to 20.0 L. What must the new temperature be in order to maintain the same pressure (as ...
Wednesday, January 15, 2014 at 4:01am

accounting
What does a business owner do when the cash balance approaches zero and there are bills to be paid? (Hint: look at the financing activities of the Cash Flow Statement and then look at the Retained Earnings statement) What does a business owner do when there is an accumulation ...
Tuesday, January 14, 2014 at 11:26pm

SS
Why would nomadic herders be found in the northern and western regions of Mongolia and China? A. Because the climate is wet, and grasslands are plentiful. B. Because climate is drier, and grasslands are plentiful. C. The climate is tropical and thus good for raising animals. D...
Tuesday, January 14, 2014 at 12:38pm

Business
Greed!
Tuesday, January 14, 2014 at 11:41am

Business
What do you presume had happened to get the U.S. corporations and workers to take their eyes off of their own economic interest? It seems the "carrot" of cheaper prices were dangled in front of them, but they didn't perceive the "sucker punch" of ...
Tuesday, January 14, 2014 at 8:32am

Math help plz..
Joe wants to fence a rectangular pen for his goats. The length of the pen should be at least 60 ft, and the distance around should be no more than 260 ft. Which system of inequalities and graph represent the possible dimensions of the pen? (1 point) Terry has completed 15 ...
Monday, January 13, 2014 at 7:50pm

Math- Systems of equations and inequalities
Joe wants to fence a rectangular pen for his goats. The length of the pen should be at least 60 ft, and the distance around should be no more than 260 ft. Which system of inequalities and graph represent the possible dimensions of the pen? (1 point) Terry has completed 15 ...
Monday, January 13, 2014 at 7:28pm

Typo?
70 is 20 north of east 120 is 30 south of east draw that triangle with your two courses and the x (east) axis your triangle has angles 20, 30 with leg 15 between the angle at the top, opposite the 15 miles is therefore 180 - 50 = 130 then law of sines sin30/leg1 = sin130/15 so...
Monday, January 13, 2014 at 7:26pm

business math
P = Po*(1+r)^n r = 11%/100% = 0.11 = APR expressed as a decimal. n = 1Comp/yr * 19yrs = 19 Compounding periods. Plug the above values into the given Eq
Monday, January 13, 2014 at 7:14pm

Civics
http://www.google.com/search?q=constitut​ional+law+definition&oq=constitutional+l​aw&aqs=chrome.1.69i57j0l5.3250j0j8&sourc​eid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
Monday, January 13, 2014 at 6:23pm

Civics
What does constitutional law mean?
Monday, January 13, 2014 at 6:17pm

U.S history
All of the following were responses by the United States to terrorist attacks both at home and abroad except:? A. the Department of Homeland Security was created as a new cabinet-level agency. B.the Patriot Act was signed into law and became controversial. C.the United States ...
Monday, January 13, 2014 at 4:21pm

business math
interest earned = 1 million(1.02)^4 - 1 million
Monday, January 13, 2014 at 3:03pm

business math
compute the amount of compound interest earned in 1 year for an investment of 1,000,000 with a nominal interest rate of 8% compounded quarterly.
Monday, January 13, 2014 at 12:42pm

Life science, history, business study and maths literacy
i want to be an archeologist but um these subject is it possible?
Monday, January 13, 2014 at 10:59am

maths for business
which of the following is not used to calculate net sales?
Monday, January 13, 2014 at 7:00am

criminal law
http://en.wikipedia.org/wiki/Bail_bondsm​an#Pricing
Sunday, January 12, 2014 at 10:20pm

Math
The function rule for the profit a company expects to earn is P 5 1500m 1 2700, where P represents profit and m represents the number of months the company has been in business. How much profit should the company earn after 12 months in business?
Sunday, January 12, 2014 at 9:54pm

criminal law
a bail bondsman fee is usually what percentage of the set bail
Sunday, January 12, 2014 at 9:44pm

business math
What would be the compound amount after 19 years an investment of 42,000 with an 11% interest rate compounded annually?
Sunday, January 12, 2014 at 8:19pm

business plan
http://www.google.com/search?q=operation​al+plan+sample&oq=operational+plan&aqs=c​hrome.2.69i57j0l5.10598j0j8&sourceid=chr​ome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&​espv=210&q=operational+plan+cleaning+ser​vice
Saturday, January 11, 2014 at 9:33pm

business plan
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=138​8871186
Saturday, January 11, 2014 at 9:30pm

business plan
how do you explain the process and surrounding environment for the operational plan. I have a cleaning service
Saturday, January 11, 2014 at 9:22pm

law
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=138​9405409
Saturday, January 11, 2014 at 7:22pm

law
What recent court cases have been decided on the right to keep and bear arms?
Saturday, January 11, 2014 at 7:19pm

Business Communication
Right
Saturday, January 11, 2014 at 7:52am

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Business

Search
Members