Tuesday
July 7, 2015

Homework Help: Business: Law

Recent Homework Questions About Business Law

Heat and properties of matter
1. Which of the following is not true a. Evaporation occurs at any temprature of a liquid b. Boiling takes place only at the surface of the liquid c. Evaporation occursonly at the surface of a liquid d. Boiling of a liquid takes place at a definite temprature and pressure 2. ...
Thursday, April 23, 2015 by Mutiyat

chemistry
How to calculate the concetration on a Beer's law plot?
Wednesday, April 22, 2015 by linda

can you explain this to me government
First decision by the Supreme Court to declare a law unconstitutional. At the very end of his term, President John Adams had made many federal appointments, including William Marbury as justice of the peace in the District of Columbia. Thomas Jefferson, the new president, ...
Tuesday, April 21, 2015 by Reina Bonilla

business
8. Student Betty says that physical distribution includes both transportation and storage. Student Bob says that exchange includes both buying and selling. Which student is correct? A. Bob only B. Neither C. Both D. Betty only
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

business
21. _______ ratios measure the degree to which a firm relies on borrowed funds in its operations. A. Retail earning B. Wholesale earning C. Earnings per share D. Leverage (debt)
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

business
28. The North American Free Trade Agreement (NAFTA) can be expected to A. increase trade restrictions among the member nations. B. result in political unification of the member countries. C. increase the number of low-wage jobs in the U.S. D. vastly increase trade among the ...
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

intoduction to business
35. Union workers at an auto parts plant go out on strike. In response, management closes the plant. This tactic is a A. cooling-off period. B. secondary boycott. C. lockout. D. strikebreaker.
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

maths lit,life sciences,business studies,history
What jobs do I qualify for
Monday, April 20, 2015 by katlego

science 8th (::
1. According to Ohm’s law, what is the resistance of a lightbulb if the applied voltage is 21.0 V and the current is 3.0 amps? (1 point) 24 ohms 7.0 ohms 18 ohms*** 3.0 ohms am i right?
Monday, April 20, 2015 by XenaGonzalez

Communication in the Workplace
Describe each of the three components in the AIM planning process for business messages: audience analysis, idea development, and message structuring
Monday, April 20, 2015 by Joel T

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 by Amer

business calculations
albino rats used to study the hormonal regulation of a metabolic pathway are injected with a drug that inhibits body synthesis of protein. usually, 4 out of 20 rats die from the drug before the experiment is over. this time round, 10 animals are treated with the drug. what is...
Monday, April 20, 2015 by Anonymous

Business Stats
In a maths class the bottom 16% of student are given an F grade. If the class mean is 63 and standard deviation is 18, what score must a student get to pass?
Monday, April 20, 2015 by Daphne

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 by Amer

law
do you think traffic stops based solely on racial profiling are constitutionally valid?
Friday, April 17, 2015 by Anonymous

business finance
a coy invests 250000 which is expected 2 generate d following cash flow 80000,60000;45000;20000;10000: for 5yrs.wot is d payback period ?
Friday, April 17, 2015 by blessing

physics
The Universe expands according to the Hubble's law: velocity is proportional to distance. There must be some distance, therefore, at which the velocity reaches the speed of light. This defines the horizon. The Doppler shift is so huge that the length of waves becomes ...
Friday, April 17, 2015 by titu

maths lit , life sciences, business studies and economics
what can i be with these subjects please people i need help
Thursday, April 16, 2015 by juskah

Civics
Which best describes how patent law encourages market competition? A. It protects peoples ideas B. It protects companies copyrights C. It protects companies from forming trust D. It protects companies from price-fixing I think that the answer is A.
Thursday, April 16, 2015 by Student

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 by Student

statistics
The distribution of B.A. degrees conferred by a local college is listed below, by major. Major Frequency English 2073 Mathematics 2164 Chemistry 318 Physics 856 Liberal Arts 1358 Business 1676 Engineering 868 9313 What is the probability that a randomly selected degree is not ...
Thursday, April 16, 2015 by Bob

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 by Student

businesses
imagine you running your own tour guided cc business, how will institutional environment as a macro environment affect your business, with an example.
Wednesday, April 15, 2015 by uli

marketing
explain how buying behavior of business customers in different countries may have been a factor in speeding the spread of international marketing.
Wednesday, April 15, 2015 by Duane

Social Studies
1. The empress Theodora helped (1 point) the theater prosper. destroy the Byzantine Empire. women gain more rights.* Rome become prosperous again. 2. From the AD 500s to the AD 1100s, the Byzantine Empire (1 point) was a crossroads for trade. * was constantly at war with Rome...
Wednesday, April 15, 2015 by Pauly

Communication in the Workplace
Imagine that you have taken a new job as head of Human Relations (HR) for an up-and-coming software firm. Your 150 employees are hip, smart and tech savvy. They are also big cell phone users. Cell phones are an important tool for your business communications, and you don't...
Wednesday, April 15, 2015 by Patrick

law
what are some examples of successful or unsuccessful criminal justice system services
Tuesday, April 14, 2015 by sharday

Chemistry
I am working on a five-part question and I just need help with the last part. I'm not sure where to begin with that one. I pasted the question and answers (for a-d) to the other parts below. Thank you! Consider the proposed mechanism for the reaction between nitrogen ...
Tuesday, April 14, 2015 by Lisa

Maths!!
The law connecting friction F and load L for an experiment is of the form F =aL+b, where a and b are constants. When F =5.6, L=8.0 and when F =4.4, L=2.0. Find the values of "a" and "b "and the value of F when L=6.5.
Tuesday, April 14, 2015 by Baz

math
a designer creates a drawing of a triangular sign on centimeter grid paper for a new business. the drawing has sides measuring 6 cm, 8 cm, and 10 cm, and angles measuring 37°, 53°, and 90°. to create the actual sign shown, the drawing must be dilated using a scale ...
Monday, April 13, 2015 by nadia

PHY 113
1 The principle of conservation of heat energy states that that when an object is at constant temperature or is in thermal equilibrium, it is losing and gaining heat at equal rates. the heat lost by a hot body is equal to the heat gained by the cold body in any system provided...
Monday, April 13, 2015 by Austin

POL 201: American National Government
4. An appellate court that hears an appeal on a money laundering case from a district court (Points : 1) is not concerned with guilt or innocence. can only send the case back for retrial. is concerned with whether proper legal procedures were followed during the district court...
Monday, April 13, 2015 by Jan

POL 201: American National Government
An appellate court that hears an appeal on a money laundering case from a district court....(Points : 1) A) is not concerned with guilt or innocence. B) can only send the case back for retrial. C) is concerned with whether proper legal procedures were followed during the ...
Monday, April 13, 2015 by Anonymous

SOCIAL STDIES HELP!
In this portfolio assignment, you will choose an event from the time periods of the Gilded Age or the Progressive Era and take on a persona from the event. For example, you could choose to portray a sharecropper or tenant farmer, a participant of the Atlanta race riot, or Tom ...
Sunday, April 12, 2015 by XenaGonzalez

social studies 8th
1. What was the cause of American leaders’ initial refusal to enter World War I? (1 point) They wanted to maintain the country’s isolationist policy.*** They were not certain the country had the resources to fight. The United States did not wish to side with the ...
Sunday, April 12, 2015 by XenaGonzalez

physics
1 The principle of conservation of heat energy states that that when an object is at constant temperature or is in thermal equilibrium, it is losing and gaining heat at equal rates. the heat lost by a hot body is equal to the heat gained by the cold body in any system provided...
Sunday, April 12, 2015 by promise

business math
Jen purchased a condo in Naples Florida for $699,000. She put 20% down and financed the rest at 5% for 35years. What are Jens total finance charge?
Sunday, April 12, 2015 by sara

Maths help
The law connecting friction F and load L for an experiment is of the form F =aL+b, where a and b are constants. When F =5.6, L=8.0 and when F =4.4, L=2.0. Find the values of "a" and "b "and the value of F when L=6.5.
Sunday, April 12, 2015 by Ryan

Business
How are social enterprises different from free market enterprises?
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

businesss
imagine you managing a tour guided business, explain by means of describing and examples how, institutional, physical and international environment affects your tourist guide business?
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

business mgmt
A company looking for venture capitalist funding is deciding on the design of its operating system for its new phone. The first option is to simply buy the OS from another company. This would result in sales of either 10,000 units if the market is not crowded with similar ...
Saturday, April 11, 2015 by jeannie

business msis
A time study of a certain service task found an average time of 15 minutes, with a standard deviation of 5minutes. These figures were based on a sample of 100 measurements. Is the sample large enough that we are 95% confident that standard time is within 5% of its true value?
Saturday, April 11, 2015 by jeannie

Ethics in Technology
The modern business environment is highly competitive and rapidly fluctuating. As a result, the level of commitment companies are willing to make to their employees is: A. increasing. B. stabilizing. C. variable. D. dropping. I think it's D, but not sure
Saturday, April 11, 2015 by Pat

Ethics in Technology
_________ makes the rules for globalization. A. Big business B. NAFTA C. The World Trade Organization D. The Multinational Trade Association I am stuck between B & C.
Saturday, April 11, 2015 by Pat

Civics
Use what you know about the case of Gideon v. Wainwright to determine which of the following phrases is etched on Gideon's gravestone. Each era finds an improvement in law for the benefit of mankind. Poverty is its own protection against abuses of government. The question ...
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

Civics
Which of these book titles best describes the United States v. Nixon case and its significance? Not Above the Law - Nixon's illegal actions resulted in a Supreme Court ruling requiring sharing of the private tapes*** Stealing the Presidency - The Supreme Court ruled ...
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

MATHSS
he law connecting friction F and load L for an experiment is of the form F =aL+b, where a and b are constants. When F =5.6, L=8.0 and when F =4.4, L=2.0. Find the values of “a” and “b “and the value of F when L=6.5.
Saturday, April 11, 2015 by VINNY

business math
a fair dice is tossed twice 1 at most 6 at least 9
Friday, April 10, 2015 by talha

Chemistry
Can you help me calculate the maximum weight-percent of H present in liquid iron containing 0.16 wt% Oxygen and equilibrated with H2O(g) at a pressure of 0.164 atm at 1600°C. Given ÄG° = -207653 + 0.292T J and assume that O and H both obey Henry’s law.
Thursday, April 9, 2015 by Brian James

english
About 200 years ago the Cherokee Indians were one tribe, or "Indian Nation" that lived in the southeast part of what is now the United States. During the 1830's and 1840's, the period covered by the Indian Removal Act, (1) many Cherokees were moved west to a...
Thursday, April 9, 2015 by jimm

business
Disussing the future of management, Manager A maintains that we can expect a continued rise of virtual management and growth in technology. Manager B acknowledges that Managers A's projuctions are likely, but incomplete. He adds that there will also be an increased focus ...
Wednesday, April 8, 2015 by Please help

Business
Wouldn't a "administrative assistant I" be considered a non-exempt employee? Non-exempt employees are covered by overtime provisions of the FSLA act and must be paid overtime for all hours worked over 40.
Wednesday, April 8, 2015 by Wendy

Business
Wouldnt a "Administrative Assistant I" be considered as a non-exempt job??
Tuesday, April 7, 2015 by Wendy

social studies
1) Diversity most closely means (1 point) a. sharing cultural traits and practices with others. ** b. making up a whole of many different parts. c. being a member of a small ethnic group. d. having many similar regions next to one another. 2) How does life in Istanbul differ ...
Tuesday, April 7, 2015 by Leala

english
1.Antigone decides to bury her brother in defiance of the law. Her sister argues against it. Summarize the two sides of the argument, and explain Antigone's reasons for doing as she does. 2.Creon says that it would be wrong for him to listen to the arguments of a woman. ...
Tuesday, April 7, 2015 by Julissa

History
1. Why do some argue that the Supreme Court "legislates from the bench" or, in other words, actually makes law? A. The Supreme Court does not legislate, i.e. make law. B. The Supreme Court is involved in administrative law. C. The Supreme Court's rulings become ...
Tuesday, April 7, 2015 by Nadia

Business math
At the beginning of each year, Al rose invested $1,200 semiannually at 12 percent for 8 years. The cash value of the annuity due at the end of the eighth year is?
Tuesday, April 7, 2015 by Joe

Bus 101
Can someone help me to compare answer for final exams introduction to Business - These are my answers Here are my answers... 1.c 2.a 3.a 4.d 5.c 6.b 7.a 8.b 9.c 10.b 11.a 12.a 13.c 14.d 15.a 16.a 17.a 18.8 19.c 20.b 21.a 22.a 23.d 24.a 25.b 26.d 27.a 28.b 29.d 30.c 31.b 32.c ...
Tuesday, April 7, 2015 by Devon

physics
Hooke's law
Tuesday, April 7, 2015 by kate

social studiesssssssssssssssssssssssssssss
2. Why did the United States enter World War I? (Choose all that apply.) (2 points) U.S. leaders wanted German territory. U.S. leaders wanted to aid German efforts in the war. U.S. leaders believed Germany had violated international law. The U.S. economy depended on ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

1 question omh help??
1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to contemplate 8 The world ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

PLEASE HELP?????LANGAGUE ARTS
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

1 question LA AM I RIGHT?
"The River" 1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

LA/READING(:
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

business statistics
pkg1 pkg2 215 148 89 70 367 292 find the relative frequency of occurrence approach to determine the probability that a tube of toothpaste sold had packaging style 1
Monday, April 6, 2015 by charissa

employment law
The bona fide occupational qualification: A. operates as a defense to claims for discrimination based on religion, national origin, gender, and age. B. has been found not to apply to sex discrimination cases. C. operates as a defense only to claims for discrimination based on ...
Monday, April 6, 2015 by breeamberr

employment law
If the employee taking FMLA leave has unused paid vacation or sick leave, the employer may: A. require the employee to use sick leave toward the FMLA leave, but not vacation. B. not allow any time to be taken under the FMLA. C. require the employee to use both sick leave and ...
Monday, April 6, 2015 by breeamberr

math
On Abby Ellen's graduation from law school, Abby's uncle, Bull Brady, promised her a gift of $24,000 or $2,400 every quarter for the next 4 years after graduating from law school. If the money could be invested at 6% compounded quarterly, which offer should Abby choose?
Monday, April 6, 2015 by Maggie Hopkins

Business
5. A long-time expert in your field who will guide and advise you in your start-up phase is called a/an A. mentor. B. investment counselor. C. contact. D. entrepreneur. My answer is b If not b then d But I'm bit sure I need help
Monday, April 6, 2015 by Karen

American History
The reason that the President is called the Commander-in-Chief in the Constitution is because the Framers wanted ***to provide the President with authority over the secretary of defense. Question 2. Question : Thomas Jefferson justified the Louisiana Purchase on the grounds ...
Monday, April 6, 2015 by POL201

chemistry
what is the rate law for NO+O3=NO2+O2 in second order reaction if [NO] Doubled
Sunday, April 5, 2015 by mercy

astronomy
Even though I do not believe the Big Bang is what created the universe(although what people clam the bing bang was would have been similar to what happened when God said "Let there be light" I still have astronomy hw. haha. I am having trouble with this question. The...
Sunday, April 5, 2015 by sara

phy111
1 The principle of conservation of heat energy states that that when an object is at constant temperature or is in thermal equilibrium, it is losing and gaining heat at equal rates. the heat lost by a hot body is equal to the heat gained by the cold body in any system provided...
Sunday, April 5, 2015 by tk

law
What is a key personnel in the courtroom? I have tried research, yet I am just stuck.
Sunday, April 5, 2015 by Help Needed.

Physics
What is the ratio of the wight of a man when he is in a tunnel 1000 km below the surface of the Earth to his weight at the surface? ...I'm not sure how to proceed, not because I don't know how to do it, but because I have no idea how to come up with a(g) 1000 km inside...
Saturday, April 4, 2015 by Nora

Law
Describe the role of the court in Australia's legal system.
Saturday, April 4, 2015 by Help Needed.

chemistry
17. Calculate H for the following reaction using Hess law H2 (g) + Br2 (g) → 2 HBr (g) Experimental information 2 H+ → H2 H -436.4 kJ 2 Br- → Br2 H -192.5 kJ 2 H+ + 2 Br- →2 HBr H -144.8 kJ
Thursday, April 2, 2015 by john

science PLZ HELP
electric charges that are different A) attract each other B) repel each other C) exist in pairs D) do not interact Magnetic field lines around a bar magnet A) are only perpendicular to the magnet B) spread out from one pole and curve around the other C) cross back and forth ...
Tuesday, March 31, 2015 by Anonymous

business math
Anny invests $8,500, at 6% interest, compounded quarterly for 12 years?
Tuesday, March 31, 2015 by sally

Statistics
In the past year, Jack's Pizaa Resturant grossed more than $1500 a day for about 83% of its business days. Suppose 8 days are randomly selected, approximate the probablity that exactly 6 days will gross more than $1500 in a day.
Tuesday, March 31, 2015 by Kim

SOCIAL STDIES HELP!!!!!
1. What was the New South philosophy? (1 point) a philosophy that the southern economy should become more industrialized the idea that African Americans should own more businesses*** the notion that traditional farming techniques should be maintained a concept that allowed ...
Monday, March 30, 2015 by XenaGonzalez

child day care
. In the childcare field, the main purpose of a Quality Rating and Improvement System (QRIS) is to A. improve and standardize the quality of care in all facilities in the state. B. lower the cost of childcare. C. make it easier for parents to find childcare. D. make childcare ...
Monday, March 30, 2015 by Tinkk

science help
According to the law of conservation of mass, what should the product side of this single replacement reaction look like? Zn+2HCl--->? A. H2ZnCl2 B. H2+Zn+Cl2 C. H2+ZnCl2 D. ZnCl2 Is the answer D? pls help me
Monday, March 30, 2015 by Oscar

phy 111
1 An ideal gas undergoes a cycle of processes as shown in the p-V diagram gases . Which statement correctly describes the situation? Click here to see exhibit The internal energy of the gas increases over one complete cycle Over the entire cycle, work is done by the gas. The ...
Monday, March 30, 2015 by PEACE

Pschology 202
1. David is somewhat afraid of flying. When he is required to travel on business, he prefers to take a train or drive if the distance is short enough that he can arrive on schedule. However, if the distance is long and driving does not make sense, he will fly because he does ...
Sunday, March 29, 2015 by Sharnii23

physics
Part 2: Complete the following math problems by using the Law of Momentum Conservation. Formulas: i. Momentum = (mass) * (velocity) ii. Impulse = (Applied force) * (time) and Impulse = Change in Momentum iii. Applied Force = (Change in Momentum) / (time) iv. For multiple ...
Sunday, March 29, 2015 by Sarah

Shegal
Three identical metal spheres are hung from a ceiling on rigid non-conducting rods. Sphere 1, sphere 2, and sphere 3 have charges 75 µC, −44 µC, and 50 µC, respectively. Each sphere is separated by 0.15 m. What is the net electric force on the middle ...
Sunday, March 29, 2015 by priya

Ethics in Technology
Which of these statements about the National Crime Information Center (NCIC) is true? A. The NCIC databases contain about 40 million records. B. Improper use of the NCIC has led to about 1 million false arrests. C. Local law enforcement agencies enter most of the information ...
Sunday, March 29, 2015 by Pat

Ethics in Technology
Which of the following laws does NOT provide some sort of authorization for governmental wiretapping? A. Title III of the Omnibus Crime Control and Safe Streets Act B. Electronic Communications Privacy Act C. Federal Communications Act D. Communications Assistance for Law ...
Saturday, March 28, 2015 by Pat

Chemistry
Tetraphosphorus (P4), commonly known as white phosphorus, forms different compounds with chlorine (Cl2) depending on the amount of chlorine present. If chlorine is limited, phosphorus trichloride (PCl3) is formed. If there is an excess of chlorine, phosphorus pentachloride (...
Friday, March 27, 2015 by Madison

HISTORY
1. Which of the following are accurate statements regarding the origins of county government? (1 point) County seats served as social and economic hubs. County governments gave rural Georgians a voice in the legislature. The county seat contained the courthouse. all of the ...
Friday, March 27, 2015 by Historyhelp

Social Studies
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by married women's inability to own property? () desire for improved education in order to understand property contracts (x) belief that women should have voting rights in order to change property ...
Friday, March 27, 2015 by Lexiee!(:

chemistry
18. Calculate ƒ´H for the following reaction using Hess law H2 (g) + Br2 (g) ¡÷ 2 HBr (g) Experimental information 2 H+ ¡÷ H2 ƒ´H -436.4 kJ 2 Br- ¡÷ Br2 ƒ´H -192.5 kJ 2 H+ + 2 Br- ¡÷2 HBr &#...
Thursday, March 26, 2015 by nona

chemistry
17. Calculate ƒ´H of strontium carbonate using Hess law Sr + C (graphite) + 3/2 O2 ¡÷ SrCO3 Experimental information SrO ¡÷ Sr + 1/2 O2 ƒ´H 592 kJ SrO + CO2 ¡÷ SrCO3 ƒ´H -234 kJ 2 C (graphite) + 2 O2 &...
Thursday, March 26, 2015 by nona

Business
Several employees have been handing out union pamphlets in the parking lot of the hospital. Employees are talking about whether to join the union or not. Some of the managers have joined together and fired employees who were interested in the union to keep the union out. In ...
Thursday, March 26, 2015 by studious

us history
Which of these actions did President Lincoln take at the beginning of the Civil War? He declared martial law throughout the nation. He imprisoned congressional representatives from the South. He issued a declaration of war without the consent of Congress. He used his emergency...
Thursday, March 26, 2015 by Oscar

Business
14. When you first started your new business, you were so excited about the large volume of orders you had. One year later, you find that your orders are less than half of what they were in the beginning. What is the most probably cause of this decrease in order? A. You'...
Thursday, March 26, 2015 by Jay

Business
19. The price for predictability is often A. long hours. B. long-term boredom. C. stress and insecurity. D. increased self-confidence. I think D or a
Thursday, March 26, 2015 by Jay

Business
12. You start a new business selling a product that's the best of its kind on the market. In addition to this product, what must you have to be successful? A. Good marketing B. Sales experience C. A large staff D. A franchise license I think b or a
Thursday, March 26, 2015 by Jay

books
I need help with this question, I have to write a paragraph to support an opinion and I don't understand this question. When Scrooge tells Marley that Marley was always a good man of business. In Act 1 scene 3 of a Christmas Carol Scrooge and Marley, Marley responds ...
Thursday, March 26, 2015 by caleb

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Homework Help: Business

Members