Friday
September 4, 2015

Homework Help: Business: Human Resources

Recent Homework Questions About Human Resources

English: tragedy
Paraphrase this line by line: I don't understand this.. In tragedy, man is a paradox in a paradoxical existence. Fallible and vulnerable in his mortal finity, he is yet capable of transcendent greatness. Freely exercising his will (a passive hero is pathetic rather than ...
Tuesday, April 15, 2014 by Anonymous

Language Arts
1. A factory might EMIT A. Pollution B. Smokestacks C. Resources 2. How do the members of Don't Be Crude make a persuasive appeal? A. By embarrassing people B. By educating people C. By encouraging people D. by making people laugh 3. What did Gina Gallant NOT have to do to...
Monday, April 14, 2014 by Hannah

Ethics in Criminal Justice
If we eliminate free will completely, we would also be eliminating: A. the possibility of genetic bases for human behavior. B. The value of modern science. C. Moral responsibility. D. Excuses for criminal conduct.
Sunday, April 13, 2014 by Erica

SCIENCE
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Sunday, April 13, 2014 by Anonymous

Cultural Anthropology Help please!!!
contrast the four types of subsistence strategies, being sure to include differences in lifestyle, kinship, property ownership, distribution of resources and division of labor. Thank you!
Saturday, April 12, 2014 by Selda

Help!
Geothermal power would be classified as a(n) _____________________ resource because its supply will not run out. An example of a renewable and inexhaustible resource that requires the construction of dams is _________________________ energy. To solve the problem of a polluted ...
Saturday, April 12, 2014 by Anonymous

Sociology
If Andrea's parents have her take violin lessons, take a foreign language and attend science camp in hopes of her developing skills so she can get into a competitive college, is that an example of human capital or cultural capital? I was leaning towards human capital but ...
Saturday, April 12, 2014 by Jared

Science help!!!!
A______________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ________________________ of natural resources. Some plastics are made from corn. These plastics are biodegradable. This ...
Saturday, April 12, 2014 by Anonymous

Cultural Anthropology
Contrast the four types of subsistence strategies, be sure to include differences in lifestyle, kinship, property, ownership, distribution of resources and division of labor. Thank you!
Friday, April 11, 2014 by Eric

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

Geography
True or false ? - Australia's most important rivers the Murray and the darling flow across a vast plain that contains fertile farmland - New Zealand is made up of one major island with highlands,forests,lakes,and rugged mountains . -new Zealand's climate is hotter than...
Thursday, April 10, 2014 by Anabelle

Social studies***help***
Review the maps of Mexico’s natural resources and population. List three locations for potential development. i need help with locations
Wednesday, April 9, 2014 by matt

science
Compare and contrast gametogenesis in human males and females.
Tuesday, April 8, 2014 by kharcuss

financial management
Post your response to these questions: A budget systems model is the foundation from which budgeting systems can be used to evaluate the success of an agency or company. How are performance budgeting systems used to evaluate the efficiency and effectiveness of a human service ...
Monday, April 7, 2014 by kim

new social studies
1.C 2.A 3.B 4.C 1.Which of the following most contributes to deforestation of the amazon rain forest? A. mining B. lumber miliing C. road construction D. tourism 2.Which of the following is an immediate negative effect of deforestation of the amazon rain forest? A. loss of ...
Monday, April 7, 2014 by matt

Math
The growth rate of Escherichia coli, a common bacterium found in the human intestine, is proportional to its size. Under ideal laboratory conditions, when this bacterium is grown in a nutrient broth medium, the number of cells in a culture doubles approximately every 30 min. (...
Sunday, April 6, 2014 by Vanessa

PHI 208 Week 3 Reading Quiz
Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to maximize profits. as Adam...
Sunday, April 6, 2014 by Jamski

Math
The growth rate of Escherichia coli, a common bacterium found in the human intestine, is proportional to its size. Under ideal laboratory conditions, when this bacterium is grown in a nutrient broth medium, the number of cells in a culture doubles approximately every 30 min. (...
Saturday, April 5, 2014 by Vanessa

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 by matt

social studies(updated answers)--
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 by matt

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 by matt

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, ...
Thursday, April 3, 2014 by matt

science
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Thursday, April 3, 2014 by Anonymous

Science
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Thursday, April 3, 2014 by Anonymous

Resources for educating young children
A portfolio should?
Thursday, April 3, 2014 by Rosa

social studies check answers
Im not sure these are right.I Tryed my best :D. 1.A 2.B 3.C 4.A or B 5.B 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges &#...
Thursday, April 3, 2014 by matt

Human & Physiology
Discuss the critical and intricate roles the nervous system plays in homeostasis
Wednesday, April 2, 2014 by vicki Cooper

Science
A______________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ________________________ of natural resources. Some plastics are made from corn. These plastics are biodegradable. This ...
Tuesday, April 1, 2014 by Anonymous

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 by Cierra

science (check please (:)
8.Which of the following would help decrease the human ecological footprint? . . . . . . . . . . . . . . . My answer: using public transportation instead of riding in a car? (I have doubts on my choice) but my other choice is using bottled water instead of tap water?
Friday, March 28, 2014 by luna

science (check)
5.Which of the following could help reduce loss of biodiversity ? A. increasing construction of tall buildings B. increasing farming operations C. increasing conservation measures***** D. Increasing the human ecological footprint
Friday, March 28, 2014 by luna

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted <----- B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. ...
Friday, March 28, 2014 by Check my answers please

Criminal law
1. _________ refer to the notion that basic guarantees exist and that all people possess them simply by virtue of being human. Natural rights Hypothetical imperatives Moral duties is it A 2. Much of the reasoning in the social sciences is __________, which involves making ...
Friday, March 28, 2014 by Amy

physics
For the purposes of this problem, there are three parts to the figure, and the center of mass of each one is shown in the drawing. These parts are: (1) the torso, neck, and head (total mass = 40.4 kg) with a center of mass located on the y axis at a point 0.403 m above the ...
Thursday, March 27, 2014 by Anonymous

physics
Suppose that a party balloon is spherical, has a radius of 16 centimetres and is filled with helium. Furthermore suppose that we do our experiment under standard atmospheric conditions, when the air density is \(\rho = 1.225 kg/m^3\). How many of these balloons should a 75 ...
Wednesday, March 26, 2014 by Nick

U.S History - Pls check my answer!!!
Document C Andrew Jackson’s Message to Congress, Dec 7, 1829 The condition and destiny of the Indian tribes within the limits of some of our states have become objects of much interest and importance. By persuasion and force they have been made to retire from river to ...
Tuesday, March 25, 2014 by Cassidy

Literature/Social Studies (Ms. Sue!)
The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: By quoting William Bradford, Kennedy expresses the idea that, despite great difficulties, man can overcome anything through their will and determination. 2. What ...
Tuesday, March 25, 2014 by Anonymous

Literature/Social Studies
"The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: ? 2. What reasons does Kennedy offer for going to the moon? A: Kennedy offers reasons such as the task of going to the moon being difficult, the goal serving to...
Tuesday, March 25, 2014 by Anonymous

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 by matt

Human Resources
Contrast the arguments concerning union membership that are likely to be presented by a union with those likely to be presented by an employer.
Tuesday, March 25, 2014 by Melissa Haywood

English 10th grade
This is confusing to me: "Truth, Sekhar reflected, is like the sun. I suppose no human being can ever look it straight in the face without blinking or being dazed. He realized that, morning till night, the essence of human relationships consisted in tempering truth so ...
Monday, March 24, 2014 by Sandra

math
Bladder infections are often caused when the bacteria E. coli reach the human bladder. Suppose that 3000 of the bacteria are present at time t = 0. Then t minutes later, the number of bacteria present will be a) How many bacteria will be present after 10 minutes? 30 minutes? ...
Monday, March 24, 2014 by Emmanuel

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 by TTR+S<3

social studies
Which statement is most clearly subjective? A. In my view, the data support the professor’s assertions. B. My common sense tells me that money is the root of all evil. C. Wars are fought over ideas, land, and resources. D. It has been suggested that Nero suffered from ...
Sunday, March 23, 2014 by phia

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 by Anonymous

human biology cardiology
A flow of blood directly from the right atrium to left atrium is a dangerous complication of certain heart abnormalities. It can lead to cyanosis. What do you know about the flow of blood through the heart and lungs that would explain this? Yes, I do know what cyanosis means. ...
Saturday, March 22, 2014 by Samarkand

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 by matt

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 by matt

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 by Anonymous

Human relations
A female doctor attempting to explain to her 27-year-old male patient that his severe acne can be cured with a specific drug, but the side effect of the drug might be that he will be temporarily bald.
Wednesday, March 19, 2014 by Holly

Help pleasssseee!!!
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Wednesday, March 19, 2014 by Jessica

science help
Renewable resources are resources that are available again and non-renewable are ones that can't be replaced.How do these effect biodiversity? If a non-renewal can't be replaced, I can understand that once it's gone, it's not avaialable, but what about the ...
Tuesday, March 18, 2014 by SDog

PHysiscs
Four acrobats of mass 83.5 kg, 68.0 kg, 62.0 kg, and 55.0 kg form a human tower, with each acrobat standing on the shoulders of another acrobat. The 83.5-kg acrobat is at the bottom of the tower. (a) What is the normal force acting on the 83.5-kg acrobat?
Tuesday, March 18, 2014 by sam

Biology
Briefly describe a portal system and give the location of two portal systems in the human body.
Tuesday, March 18, 2014 by Nicole

Eric
Are these correct? 1. Which of the following is a correct statement about homeostasis? a. The effector sends the stimulus to the control center b. The receptor is enhanced by the control center c. The response causes disease d. The receptor sends the stimulus to the control ...
Tuesday, March 18, 2014 by Anatomy

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 by studious

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

Anatomy & Physiology
For my class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 by Gabby

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

anatomy
For my anatomy class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 by Vicky

art appreciation
Choose 3 works of art from 3 artists from the Baroque period through the Postmodern era. Your 3 works of art should come from the time periods or art movements covered in the readings from Unit 4 and Unit 5. This assignment will have 6 Sections (A–F). Section A contains ...
Sunday, March 16, 2014 by jor-rell

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 by Anonymous

human bio please help
Skeletal muscles contract when their (A)__________ shorten, using the energy source ATP. A rise in the concentration of (B)__________ ions causes muscle contraction.
Friday, March 14, 2014 by Ann

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

Earth science
1. Which of the following is not a natural cause of climatic change? A. Earth's tilt B. Solar activity C. Human activity D. Volcanic activity I think it is C
Thursday, March 13, 2014 by Heather

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 by sabrina

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 by Stacey

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

Ethics
1. Deterrence occurs when we: A. discourage offenders from repeating offenses, or discourage others by example. B. change the character of an offender such that she or he is no longer inclined to commit criminal offenses. C. prevent offenders from committing additional ...
Wednesday, March 12, 2014 by Any

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

Ethics
1. Moral principles or moral rules such as "never kill an innocent human being" might be described as: A. virtues. B. conditionals. C. maxims. D. courses of best interest. is it A 2. Which of the following would be a form of disablement? A. Committing a sex offender ...
Wednesday, March 12, 2014 by Any

Ethics
1. Prima facie duties are different from categorical duties in that: A. they can be overridden by more important duties in a given situation. B. they only need to be followed if doing so brings the best consequences. C. they only apply to some people. D. they only apply to ...
Wednesday, March 12, 2014 by Any

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

HELP JUST GIVE ME THE ANSWER A,B ,C, OR D
Which of the following helps ensure a group’s access to resources it needs for survival? A) courtship ritual B) hibernation C) conditioning D) territorial behavior
Wednesday, March 12, 2014 by LET IT GO

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

SCIENCE HELP ASAP PLZ!
Which of the following helps ensure a group’s access to resources it needs for survival? A) courtship ritual B) hibernation C) conditioning D) territorial behavior
Wednesday, March 12, 2014 by LET IT GO

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
Tuesday, March 11, 2014 by matt

human biology please help
The Golgi body receives proteins from the (A) __________, "packages" those proteins and "ships" them to other areas of the cell, or to the (B) ________ for secretion.
Tuesday, March 11, 2014 by Ann

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
Tuesday, March 11, 2014 by matt

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
Tuesday, March 11, 2014 by matt

human biology need help
The Golgi body receives proteins from the (A) __________, "packages" those proteins and "ships" them to other areas of the cell, or to the (B) ________ for secretion.
Tuesday, March 11, 2014 by Ann

Human biology please help
Sequences of chemical reactions, called metabolic pathways, can be sped up, or catalyzed, by (A) __________ , which are made mostly of (B) ___________.
Tuesday, March 11, 2014 by Ann

Social studies***help***
please answer i need help which of the following is the greatest threat to the island's natural resources
Tuesday, March 11, 2014 by dalia

English
Leonardo da Vinci believed in soper vedere, or the power of observation. While his contemporaries looked for scientific truth in the writings of ancient scholars, da Vinci's theories were based on empirical research, that which he observed and recorded in his many ...
Monday, March 10, 2014 by Anonymous

Ashford PHI 208
PHI 208 Week 2 - Readings Quiz 1. Tom Regan’s view of animals is that (Points : 1) They are important but not quite as important as human beings They have rights, which means that they should never be used for human purposes They may be ethically used because they were ...
Sunday, March 9, 2014 by Doc

English
The writing style that shows the irrationality of human existence is called? Answers are Safire Tragedy Comedy Absurdist Thanks
Sunday, March 9, 2014 by snow

Criminal justice
1. Which of the following, according to Carl Klockars, is NOT an important consideration in determining whether the good ends of police work justify immoral means in a given scenario? A. Are there other, non-dirty, means that may be effective but that we may be overlooking? B...
Friday, March 7, 2014 by Any

U.S History
Imagine you are one of the factory workers at Lowell Mills tasked with creating the headline story for this month’s factory newspaper. Factory Workers—Factory Worker Template 1. First paragraph: Hook your reader into wanting to read your article. Explain the ...
Friday, March 7, 2014 by #1Student

opposition of imperialism speech
i oppose imperialism for many reasons imperialism shouldn't be the cause of many resources being stolen, a weaker nation enslaving its people, or using them as cheap labor, while filling the amount of money so they live in poverty while you cut or gather the benefits of ...
Thursday, March 6, 2014 by anonymous

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Thursday, March 6, 2014 by boo

social studies
12. How do the cherries on a cherry tree help the plant reproduce? Cherries develop into seeds, which are young, undeveloped plants. Animals eat the cherries, which helps disperse the plant’s seeds. Pollen inside the cherries fertilizes ovules, which produce seeds. ...
Thursday, March 6, 2014 by luna

Ethics
1. Which of the following ethical frameworks suggests that morality should be linked to human nature, including a concern for human dignity and universal human rights? A. Utilitarianism B. Ethical egoism C. Social hedonism D. Natural law is it D 2. If the similarity-leniency ...
Wednesday, March 5, 2014 by Any

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Wednesday, March 5, 2014 by Ann please help check my answer

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Homework Help: Business

Members