Friday
December 19, 2014

Homework Help: Business: Human Resources

Recent Homework Questions About Human Resources

Post a New Question | Current Questions

English
Hello I need some ideas to elaborate on in an essay about the following question "1.According to Frankenstein what makes the Creature more “human,” his weaknesses or his strengths?Why?" Now I believe it is his weaknesses but i dont know what Victor ...
Sunday, February 16, 2014 at 7:41pm

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. Either the additional resources provided or the textbook _____ the information required to respond appropriately to this week’s discussion prompt. 1)has 2)have
Sunday, February 16, 2014 at 9:03am

Chemistry
If the surface area of a human body is 17,500 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?
Friday, February 14, 2014 at 7:08pm

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 at 4:25pm

English
Can someone check these sentences, please? I thank you in advance. 1) Lady Macbeth "becomes sleepwalking" 2) Cowardice is the ability to bear the sorrows of our life and to stay alive, while courage is facing death by committing suicide 3) We can't be sure about ...
Friday, February 14, 2014 at 12:56pm

chemistry
If the surface area of a human body is 16,700 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?
Thursday, February 13, 2014 at 9:31pm

CIS/105
Hello I need help with my upcoming finals project here is what I have to do: Use information and data obtained from at least four reliable Internet sources to produce a 12- to 15-slide PowerPoint® presentation about multimedia tools that aid classroom instruction. Include ...
Thursday, February 13, 2014 at 9:19pm

english part 1
Which of the following best expresses the writer's main idea in “Single Room, Earth View”? A. Space exploration leads to human progress. B. Space travel offers a unique view of Earth. C. Astronauts are highly trained scientists. D. Pollution is endangering Earth.
Thursday, February 13, 2014 at 7:20pm

English help explaining
I dont get what this sentence means to say. With the new spaces created by immigration, the enforced alienation from ‘normal’ ties of human socializing brings the memory of what has been left behind to the fore as the new spaces of existence acquire relevance in ...
Thursday, February 13, 2014 at 7:07pm

Physics
The peak wavelength and observed color of a 50,000 K star is 58nm and too blue to see with the human eye. True or False.
Thursday, February 13, 2014 at 2:03pm

Molecular Bio
You are planning to digest human genomic DNA with the EcoRI restriction enzyme but realize you do not have any 10X buffer available to add to the reaction. The components of the 10X buffer are: 50 mM NaCl, 100 mM Tris, 10 mM MgCl2, and 0.025 % TritonX-100. You search around ...
Thursday, February 13, 2014 at 1:33pm

Social Studies Help
What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England?
Wednesday, February 12, 2014 at 5:06pm

LA-check my answers
A factory might emit pollution.*** smokestacks. resources. Which of the sentences below is punctuated correctly? I have visited three countries including: Spain, Portugal, and France. I have visited three countries: Spain, Portugal, and France.*** I have visited three ...
Tuesday, February 11, 2014 at 1:16pm

Math
10 cm^3 of a normal specimen of human blood contains 1.2 g of hemoglobin. How many grams does 32 cm^3 of the same blood contain?
Monday, February 10, 2014 at 10:48pm

Math
My son is having a math test tomorrow I am unable to tell properly. Thank u so much for u r help ~Be able to identify and draw the following: triangles, rectangles, squares, trapezoids, pentagons, hexagons, and cubes. ~Tell how many sides and angles the shapes have. ~Explain ...
Monday, February 10, 2014 at 5:23pm

CHEMISTRY
4. The human eye is a complex sensing device for visible light. The optic nerve needs a minimum of 2.0 x 10-17 J of energy to trigger a series of impulses that eventually reach the brain. (a) How many photons of red light (700.0 nm) are needed? (b) How many photons of blue ...
Sunday, February 9, 2014 at 10:05pm

Social Studiesss
11. What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? (5 points) 12. During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly ...
Friday, February 7, 2014 at 9:07am

Social Studies
11. What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? (5 points) 12. During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly ...
Thursday, February 6, 2014 at 10:21pm

Human Relations Part 1
The main reason self-confidence is important in human relations is because A. self-confidence makes you seem more interesting to other people. B. forming relationships involves risk. C. self-confidence makes you appear important in the eyes of other people. D. the alternative...
Thursday, February 6, 2014 at 2:16pm

Human Relations Part 1
When you complete a job, but use more time and effort than is truly necessary, how have you worked? A. Effectively, but not efficiently B. Neither effectively nor efficiently C. Efficiently, but not effectively D. Both effectively and efficiently
Thursday, February 6, 2014 at 12:28pm

Human Relations, Part 1
Which of these statements is true? A. Waste isn't a problem in reaching group goals. B. Sacrifice isn't necessary to achieve group goals. C. Individual productivity is necessary for group productivity. D. Individual productivity is more important than group productivity.
Thursday, February 6, 2014 at 9:20am

SS
Which of these groups contribute to total GDP? A. human records, raw materials, capital goods B. government spending, capital goods, net imports C. net imports, net exports, household spending D. net exports, household spending, government spending D?
Wednesday, February 5, 2014 at 6:06pm

Plz, plz help! SS
What resources led to the appearance of the Industrial Revolution in New England? During the early 1800s, the United States tried to make peace with other countries in order to grow and develop. Give an example of one of these peace efforts and briefly explain what it hoped to...
Wednesday, February 5, 2014 at 4:29pm

science
production. Describe at least two alternatives to oil that are currently available and discuss the barriers that keep these alternatives from replacing oil as our primary means of energy? Additionally, utilizing at least two scholarly or reputable resources and your textbook, ...
Wednesday, February 5, 2014 at 1:00pm

English
Hello. Will you please help me with the use of articles in English? 1)The situation is as follows: I heard something bad about a person I know, for example my friend Anna, and I want to say it's not true, which is correct then "it's an unfair accusation of the ...
Tuesday, February 4, 2014 at 2:40pm

Help!!!
1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees standing B. cutting down all of the trees...
Monday, February 3, 2014 at 3:46pm

Help with science
1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees standing B. cutting down all of the trees...
Monday, February 3, 2014 at 2:35pm

Science
1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees standing B. cutting down all of the trees...
Monday, February 3, 2014 at 1:46pm

Science
I don't understand these problems can you help me. Multiple Choice 1. At the chromosomal level, what is the difference between human males and human females? (1 point)All males have a Y chromosome, and females do not. All males have an X chromosome, and females do not. All...
Monday, February 3, 2014 at 12:59pm

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis Student Answer: B Answer: Incorrect Reference: 18. In which phase of the cell cycle are the ...
Monday, February 3, 2014 at 12:45pm

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis In which phase of the cell cycle are the chromosomes split? A. Anaphase B. Telophase C. Prophase D. ...
Monday, February 3, 2014 at 7:55am

Anatomy and Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis
Monday, February 3, 2014 at 7:44am

law
Case Discussion A patient has filed a $3 million medical malpractice lawsuit against St. Patrick Hospital. In light of the patient’s litigious background and the facts of the case, hospital administration is adamant that it is not liable. It has instructed its legal ...
Saturday, February 1, 2014 at 4:40pm

reading
why is the book "the stranger" by albert camus considered a classic? is it morality, effective language, truthfulness, universality, timelessness here a bit about this: Meursault learns of his mother's death. At her funeral, he expresses none of the expected ...
Saturday, February 1, 2014 at 3:23pm

human service
As a social service professional, you will have an ethical obligation to become familiar with cultures that differ from your own and to provide culturally competent services to a multicultural client population. Develop a culturally competent training for fellow counselors ...
Saturday, February 1, 2014 at 2:37pm

Science
Which of the following determines the type of biome classification that will be made for a particular reason? a. Climate* b. Size c. Mineral deposits d. Number of human settlements
Thursday, January 30, 2014 at 6:01pm

science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...
Thursday, January 30, 2014 at 2:49am

science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...
Thursday, January 30, 2014 at 2:48am

Physics
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...
Thursday, January 30, 2014 at 2:48am

Science
plz any one these are some mcqs i am preparing for a test i m not sure with the answers of these mcqs this is not a homework not an online course exam so feel free to answer these thankx MCQS 01. Changes of equal magnitude are separated by some distance. If the changes are in ...
Thursday, January 30, 2014 at 2:47am

human and social biology
what causes the decreases of the oestrogen levels and on which days of the cycle it occured?
Wednesday, January 29, 2014 at 10:04pm

HEALTH SCIENCES
. Who or what determines the information to be included in an incident report? A. Department of Health and Human Services B. Health care facility C. HIPAA D. JCAHO
Tuesday, January 28, 2014 at 1:39am

English
I have to find articles that are based on biased or are unbiased from truthful resources. The 4 topics I have to do are: 1) Animal rights (2)Poverty (3)Hunger (4 child protection. Please tell me websites, that I can find them. Thank you!
Sunday, January 26, 2014 at 1:46pm

American History
Among members of George Washington cabinet _____ had a pessimic view of human nature and a dread of democratic excess. A. Adams B. Halimton C. Jefferson D. Marshall Im not sure of this answer I can't seem to find it in workbook..
Sunday, January 26, 2014 at 11:44am

BUS 303 Human Resource
What are your legal restraints and boundaries in hiring and promotion policies?
Saturday, January 25, 2014 at 6:03pm

History8
Which of the following most affects the size of the Great Salt Lake? A.the salt in the lake B. the region’s climate C. human modifications of the lake D. the minerals in the soil under the lake
Saturday, January 25, 2014 at 4:50pm

History
1. Before Islam developed in Africa: A. most of the continent, aside from Egypt and Axum, did not have organized religions. B. many religions believed that human life had two stages, one earthly and the other “external.” C. the Ashanti worshiped a supreme god, Siva. ...
Saturday, January 25, 2014 at 2:50pm

Anatomy & Physiology
1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the mechanism that maintains a stable environment within the body? A. Symptoms B. Syndrome C. ...
Friday, January 24, 2014 at 3:50pm

vocabulary
Has the ability of human beings to produce new inventions (quenched, outstripped) our ability to use them wisely Ans... outstripped
Thursday, January 23, 2014 at 10:21pm

science
Imagine you are an energyexpert on a planning council for a new town to be built on an island. Evaluate resources or methods you will suggest that the new town use. Justify your choices and provide possible challenges to the project.
Thursday, January 23, 2014 at 7:37pm

Anatomy & Physiology
Someone please check my answer and tell me if they are right or wrong. 1. What are the constituents of DNA? A. Sugars and lipids B. Proteins and sugars C. Sugars, phosphates, and nitrogenous bases D. Lipids, nitrogenous bases, and proteins 2. What is the mechanism that ...
Thursday, January 23, 2014 at 4:00pm

soical studies
1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors.(I PICK THIS) D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of the Aztec capital ...
Thursday, January 23, 2014 at 3:29pm

socialstudies help
please answer these already?? 1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of ...
Thursday, January 23, 2014 at 3:23pm

soicalstudies(CHECK ANSWERS) 10Qs
please check them ! 1. The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish.(I PICK THIS) 2. Why did ...
Thursday, January 23, 2014 at 3:04pm

Anatomy & Physiology
A eukaryotic cell in a human body has just reproduced assexually. Which of the following has mostl likely just occurred? A. Metastasis B. Fertilization C. Mitosis D. Meiosis MY ANSWER IS B
Thursday, January 23, 2014 at 2:24pm

academic execellence
Becoming a discerning consumer of research is something you can achieve by practicing good research skills and using your A. critical thinking B. education C. resources D. college library
Wednesday, January 22, 2014 at 7:24pm

English
Write this in your own words. what is Pollution? Pollution is the introduction of contaminants into the natural environment that cause adverse change.[1] Pollution can take the form of chemical substances or energy, such as noise, heat or light. Pollutants, the components of ...
Wednesday, January 22, 2014 at 3:00pm

Paye
Discuss the morphologically the importance of human tissues.
Tuesday, January 21, 2014 at 10:19pm

Paye
Discuss the physiologically the importance of human tissues.
Tuesday, January 21, 2014 at 10:18pm

social studies
I need to answer the questions on my study guide, it is my homework but I forgot my book,I need to read chapter 3 it's about our earth,s renewable and non renewable resources.where else I find out about it
Tuesday, January 21, 2014 at 8:38pm

science
Why is it important to preserve biodiversity? A. Preservation of biodiversity prevents extinction of species, b. Preservation of biodiversity prevents the human population from increasing exponentially, c. Preservation of biodiversity disturbs the balance of ecosystems, d. ...
Monday, January 20, 2014 at 5:43pm

Philosophy( Please Help Me))
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...
Sunday, January 19, 2014 at 9:04pm

Philosophy(Having Problems)
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...
Sunday, January 19, 2014 at 10:15am

Multicultural Dimenstions
I am writing an essay on Prejudice and Discrimination. I cannot come up with an introduction. I have a quote and one line so far. "Do you know what we call opinions in the absence of evidence? We call it Prejudice"- Michael Crichton Prejudice and discrimination have ...
Saturday, January 18, 2014 at 6:33pm

new mexico histoy
1. Why does New Mexico have a varied climate? (1 point) It stretches along a long coastline. Part of its border lies along Mexico. Its physicalfeatures divide the land into different regions. Its land is mostly flat so weather moves quickly. 2. Which New Mexican geographic ...
Friday, January 17, 2014 at 2:34pm

Science - 7th grade
Is radiation damaging to the health of humans? If so, in what way/ways? My answer is: Yes, radiation though helpful in treating certain diseases is damaging to the health of human beings in many ways one of which being that it mutates our DNA and is unhealthy. It can also make...
Thursday, January 16, 2014 at 9:01pm

science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species, which is a measure of its
Thursday, January 16, 2014 at 10:04am

Biology
Describe how the muscle work in the human body
Thursday, January 16, 2014 at 1:52am

sociology
A representative form of democracy includes which of the following? (Points : 1) Ballot initiatives Public referenda Election of delegates Stakeholder collaborations MY answer stake holder collaborations Passage of the Comprehensive Environmental Response, Compensation and ...
Wednesday, January 15, 2014 at 5:33pm

Science
Have to answer these in a reflection. Help? How has science evolved over time? How is human ingenuity portrayed in sciences? In what ways have humans shaped science? In what ways has science shaped our lives? What would the world be like without science? In what way has ...
Tuesday, January 14, 2014 at 6:07pm

SCIENCE HELP JUST 2 QUESTIONS!! PLZZ HELP! :)
1) Identify the systems of your body, and explain how these systems work together. 2) Describe the flow of blood to the human body, including through each of the four chambers of the heart. Explain how the blood changes as it moves through the various locations in the body.
Tuesday, January 14, 2014 at 1:56pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Monday, January 13, 2014 at 3:05pm

Math
A plane was flying at an altitude of 30,000 feet when it began the descent toward the airport. The airplane descends at a rate of 850 feet per minute. a. What is the function rule that describes this situation? b. What is the altitude of the plane after it has descended for 8 ...
Sunday, January 12, 2014 at 9:55pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Sunday, January 12, 2014 at 8:26pm

Science help !
Thanks for all who has been helping (Ms.sue)and more !! I couldnt remember all the name just that ms.sue! If changing conditions lead to decreased oxygen levels in this stream,the carrying capacity of the stream for the trout will decrease.Oxygen level in water is therefore an...
Friday, January 10, 2014 at 7:37pm

What Does This Mean?
This looks like a fairly straightforward question, but I am not getting exactly what they are trying to say. "Earth's energy sources include both renewable and nonrenewable resources. Name at least three sources of energy that could be used in your house. Then ...
Friday, January 10, 2014 at 1:47pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Friday, January 10, 2014 at 12:47am

Human Resource
Familiarize yourself with the major environmental forces facing Canadian business by reading pages 6 to 19 of your textbook. The forces are: economic, demographic, technological, cultural, and legal. Watch the following recruitment ads for IBM: A: Go to youtube and watch the ...
Thursday, January 9, 2014 at 8:10pm

LAW
According to the Supreme Court, the defendant is protected by which constitutional amendment(s) during the plea bargaining process? A. Fourth B. Sixth C. Eighth D. None of the above is it B 2. Which of the following is NOT an argument in support of plea bargaining? A. Allows ...
Thursday, January 9, 2014 at 1:38pm

Science help urgent :/
I need to help my brother with this, he waited till the last minute to complete his homework... 1. _________ is a solid fossil fuel that forms from plant remains. Coal Hydrocarbon Natural gas Petroleum 2. Air pollution can be controlled by permitting more storm runoff. burning...
Wednesday, January 8, 2014 at 10:45pm

Please i needd an answer asap!!!
I give medals and 'best answer' :) I need help asap! Which of the following is one way to assess whether or not a learning game is effective? a. Being able to win the game b. doing a quiz before and after the game to see what you have learned c. Making it difficult to ...
Wednesday, January 8, 2014 at 6:33pm

US History
i really need help with this study guide 30.) Franklin D. Roosevelt became president during the Great Depression and established the New Deal in attempts to help the country recover. The New Deal was made up of several programs that are often times nicknames the alphabet soup ...
Wednesday, January 8, 2014 at 2:12pm

Science
13.Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? A.As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases B.As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases C.As biodiversity ...
Sunday, January 5, 2014 at 8:22pm

Science
There is a mosquito on a human. What type of relationship is that? A. Predation B. Commensalism C. Mutualism D. Parasitism
Sunday, January 5, 2014 at 7:32pm

Science
14.If a forest ecosystem is removed through clear-cutting, many species of organisms that lived in that ecosystem disappear. Their loss is due to ________________________. 15.When fossil fuels are burned, they produce ________________, the main greenhouse gas responsible for ...
Sunday, January 5, 2014 at 6:38pm

Science
1.Which of the following could be true of two different species that have a competitive relationship in the same ecosystem? A.One species preys on the other. B.The relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche. D.One species benefits, while the other is ...
Sunday, January 5, 2014 at 6:20pm

Science help.
Where is most freshwater on Earth found? lakes and rivers oceans and seas underground ice caps and glaciers How does algal growth caused by agricultural waste kill marine organisms? by blocking sunlight and depleting oxygen by increasing oxygen levels in the water by ...
Saturday, January 4, 2014 at 6:24pm

World Geograpy
1. Which of the following were the main proponents of NAFTA? A. Environmentalists B. Human rights groups C. Labor unions D. Large corporations 2. Which of the following is the primary subsistence crop in Latin America? A. Potatoes B. Beans C. Corn D. Wheat 3. Among the ...
Thursday, January 2, 2014 at 5:36pm

World Geograpy
1. With respect to global connections, association with _______ offers the brightest immediate future for many African countries. A. India B. the European Union. C. China D. the United States. 2. Slum areas called shantytowns occur in _________ major African cities, housing ...
Thursday, January 2, 2014 at 5:35pm

teachers aide
Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a
Monday, December 30, 2013 at 10:25pm

SS
How did this document most likely affect European views of Southeast Asia? "This province is rich in gold. It also abounds in precious spices of all sorts...There are plenty of elephants and animals and many other kinds and lack of no game. The people live on milk, meat, ...
Monday, December 30, 2013 at 8:01pm

bio
What is the optimal pH for the following enzymes found in the human body? Explain. (catalase, lipase (in your stomach), pepsin, salivary amylase)
Monday, December 30, 2013 at 6:37pm

biology
Research the enzyme catalase. What is its function in the human body?
Monday, December 30, 2013 at 6:36pm

biology
1. Why might the enzyme activity decrease at very high temperatures? 2. Why might a high fever be dangerous to humans? 3.What is the optimal temperature for enzymes in the human body?
Monday, December 30, 2013 at 6:32pm

teachers aide
This is my answer of Resources for educating young children Part-3.please some one fix if i wrong. 1--c 11--b 2--b 12--a 3--c 13--d 4--c 14--c 5--a 15--d 6--d 16--a 7--b(not sure) 17--c 8--d 18--d 9--b 19--c 10--c 20--a
Monday, December 30, 2013 at 4:23am

Creative Writing
Write a small paragraph on any one of the topic..... 1. Greatness comes with sacrifice 2. There is science in every art 3. Religion ennobles a human being 4. Musicians are born and not created
Sunday, December 29, 2013 at 8:15am

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As ...
Friday, December 27, 2013 at 4:51pm

Science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species which is a measure of its ___________.?
Friday, December 27, 2013 at 4:36pm

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another. · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As ...
Friday, December 27, 2013 at 4:05pm

Psy.
From the standpoint of social and cultural psychologists: A. few societies have changed from warlike to peaceful and vice versa. B. outbreaks of horrifying violence are usually the result of inner aggressive drives and the sheer evilness of the enemy. C. all human beings and ...
Tuesday, December 24, 2013 at 2:28am

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Business

Search
Members