Saturday
September 20, 2014

Homework Help: Business: Human Resources

Recent Homework Questions About Human Resources

Post a New Question | Current Questions

Paye
Discuss the morphologically the importance of human tissues.
Tuesday, January 21, 2014 at 10:19pm

Paye
Discuss the physiologically the importance of human tissues.
Tuesday, January 21, 2014 at 10:18pm

social studies
I need to answer the questions on my study guide, it is my homework but I forgot my book,I need to read chapter 3 it's about our earth,s renewable and non renewable resources.where else I find out about it
Tuesday, January 21, 2014 at 8:38pm

science
Why is it important to preserve biodiversity? A. Preservation of biodiversity prevents extinction of species, b. Preservation of biodiversity prevents the human population from increasing exponentially, c. Preservation of biodiversity disturbs the balance of ecosystems, d. ...
Monday, January 20, 2014 at 5:43pm

Philosophy( Please Help Me))
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...
Sunday, January 19, 2014 at 9:04pm

Philosophy(Having Problems)
Hi, I would appreciate if someone can let me know what they think about the answer that I choose for these questions? Mortimer argues that right actions are the ones that: a.We believe to be right. b.Are culturally valid. c.God commands us to perform. d.Our conscience guides ...
Sunday, January 19, 2014 at 10:15am

Multicultural Dimenstions
I am writing an essay on Prejudice and Discrimination. I cannot come up with an introduction. I have a quote and one line so far. "Do you know what we call opinions in the absence of evidence? We call it Prejudice"- Michael Crichton Prejudice and discrimination have ...
Saturday, January 18, 2014 at 6:33pm

new mexico histoy
1. Why does New Mexico have a varied climate? (1 point) It stretches along a long coastline. Part of its border lies along Mexico. Its physicalfeatures divide the land into different regions. Its land is mostly flat so weather moves quickly. 2. Which New Mexican geographic ...
Friday, January 17, 2014 at 2:34pm

Science - 7th grade
Is radiation damaging to the health of humans? If so, in what way/ways? My answer is: Yes, radiation though helpful in treating certain diseases is damaging to the health of human beings in many ways one of which being that it mutates our DNA and is unhealthy. It can also make...
Thursday, January 16, 2014 at 9:01pm

science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species, which is a measure of its
Thursday, January 16, 2014 at 10:04am

Biology
Describe how the muscle work in the human body
Thursday, January 16, 2014 at 1:52am

sociology
A representative form of democracy includes which of the following? (Points : 1) Ballot initiatives Public referenda Election of delegates Stakeholder collaborations MY answer stake holder collaborations Passage of the Comprehensive Environmental Response, Compensation and ...
Wednesday, January 15, 2014 at 5:33pm

Science
Have to answer these in a reflection. Help? How has science evolved over time? How is human ingenuity portrayed in sciences? In what ways have humans shaped science? In what ways has science shaped our lives? What would the world be like without science? In what way has ...
Tuesday, January 14, 2014 at 6:07pm

SCIENCE HELP JUST 2 QUESTIONS!! PLZZ HELP! :)
1) Identify the systems of your body, and explain how these systems work together. 2) Describe the flow of blood to the human body, including through each of the four chambers of the heart. Explain how the blood changes as it moves through the various locations in the body.
Tuesday, January 14, 2014 at 1:56pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Monday, January 13, 2014 at 3:05pm

Math
A plane was flying at an altitude of 30,000 feet when it began the descent toward the airport. The airplane descends at a rate of 850 feet per minute. a. What is the function rule that describes this situation? b. What is the altitude of the plane after it has descended for 8 ...
Sunday, January 12, 2014 at 9:55pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Sunday, January 12, 2014 at 8:26pm

Science help !
Thanks for all who has been helping (Ms.sue)and more !! I couldnt remember all the name just that ms.sue! If changing conditions lead to decreased oxygen levels in this stream,the carrying capacity of the stream for the trout will decrease.Oxygen level in water is therefore an...
Friday, January 10, 2014 at 7:37pm

What Does This Mean?
This looks like a fairly straightforward question, but I am not getting exactly what they are trying to say. "Earth's energy sources include both renewable and nonrenewable resources. Name at least three sources of energy that could be used in your house. Then ...
Friday, January 10, 2014 at 1:47pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding 2. Which piece of children’s’ playground...
Friday, January 10, 2014 at 12:47am

Human Resource
Familiarize yourself with the major environmental forces facing Canadian business by reading pages 6 to 19 of your textbook. The forces are: economic, demographic, technological, cultural, and legal. Watch the following recruitment ads for IBM: A: Go to youtube and watch the ...
Thursday, January 9, 2014 at 8:10pm

LAW
According to the Supreme Court, the defendant is protected by which constitutional amendment(s) during the plea bargaining process? A. Fourth B. Sixth C. Eighth D. None of the above is it B 2. Which of the following is NOT an argument in support of plea bargaining? A. Allows ...
Thursday, January 9, 2014 at 1:38pm

Science help urgent :/
I need to help my brother with this, he waited till the last minute to complete his homework... 1. _________ is a solid fossil fuel that forms from plant remains. Coal Hydrocarbon Natural gas Petroleum 2. Air pollution can be controlled by permitting more storm runoff. burning...
Wednesday, January 8, 2014 at 10:45pm

Please i needd an answer asap!!!
I give medals and 'best answer' :) I need help asap! Which of the following is one way to assess whether or not a learning game is effective? a. Being able to win the game b. doing a quiz before and after the game to see what you have learned c. Making it difficult to ...
Wednesday, January 8, 2014 at 6:33pm

US History
i really need help with this study guide 30.) Franklin D. Roosevelt became president during the Great Depression and established the New Deal in attempts to help the country recover. The New Deal was made up of several programs that are often times nicknames the alphabet soup ...
Wednesday, January 8, 2014 at 2:12pm

Science
13.Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? A.As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases B.As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases C.As biodiversity ...
Sunday, January 5, 2014 at 8:22pm

Science
There is a mosquito on a human. What type of relationship is that? A. Predation B. Commensalism C. Mutualism D. Parasitism
Sunday, January 5, 2014 at 7:32pm

Science
14.If a forest ecosystem is removed through clear-cutting, many species of organisms that lived in that ecosystem disappear. Their loss is due to ________________________. 15.When fossil fuels are burned, they produce ________________, the main greenhouse gas responsible for ...
Sunday, January 5, 2014 at 6:38pm

Science
1.Which of the following could be true of two different species that have a competitive relationship in the same ecosystem? A.One species preys on the other. B.The relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche. D.One species benefits, while the other is ...
Sunday, January 5, 2014 at 6:20pm

Science help.
Where is most freshwater on Earth found? lakes and rivers oceans and seas underground ice caps and glaciers How does algal growth caused by agricultural waste kill marine organisms? by blocking sunlight and depleting oxygen by increasing oxygen levels in the water by ...
Saturday, January 4, 2014 at 6:24pm

World Geograpy
1. Which of the following were the main proponents of NAFTA? A. Environmentalists B. Human rights groups C. Labor unions D. Large corporations 2. Which of the following is the primary subsistence crop in Latin America? A. Potatoes B. Beans C. Corn D. Wheat 3. Among the ...
Thursday, January 2, 2014 at 5:36pm

World Geograpy
1. With respect to global connections, association with _______ offers the brightest immediate future for many African countries. A. India B. the European Union. C. China D. the United States. 2. Slum areas called shantytowns occur in _________ major African cities, housing ...
Thursday, January 2, 2014 at 5:35pm

teachers aide
Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a
Monday, December 30, 2013 at 10:25pm

SS
How did this document most likely affect European views of Southeast Asia? "This province is rich in gold. It also abounds in precious spices of all sorts...There are plenty of elephants and animals and many other kinds and lack of no game. The people live on milk, meat, ...
Monday, December 30, 2013 at 8:01pm

bio
What is the optimal pH for the following enzymes found in the human body? Explain. (catalase, lipase (in your stomach), pepsin, salivary amylase)
Monday, December 30, 2013 at 6:37pm

biology
Research the enzyme catalase. What is its function in the human body?
Monday, December 30, 2013 at 6:36pm

biology
1. Why might the enzyme activity decrease at very high temperatures? 2. Why might a high fever be dangerous to humans? 3.What is the optimal temperature for enzymes in the human body?
Monday, December 30, 2013 at 6:32pm

teachers aide
This is my answer of Resources for educating young children Part-3.please some one fix if i wrong. 1--c 11--b 2--b 12--a 3--c 13--d 4--c 14--c 5--a 15--d 6--d 16--a 7--b(not sure) 17--c 8--d 18--d 9--b 19--c 10--c 20--a
Monday, December 30, 2013 at 4:23am

Creative Writing
Write a small paragraph on any one of the topic..... 1. Greatness comes with sacrifice 2. There is science in every art 3. Religion ennobles a human being 4. Musicians are born and not created
Sunday, December 29, 2013 at 8:15am

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another? · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As ...
Friday, December 27, 2013 at 4:51pm

Science
disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species which is a measure of its ___________.?
Friday, December 27, 2013 at 4:36pm

Science
Which of the following statements correctly states how human activity and biodiversity affect one another. · As humans develop land for homes and industry, biodiversity increases. · As humans restrict fishing and oil drilling, biodiversity decreases. · As ...
Friday, December 27, 2013 at 4:05pm

Psy.
From the standpoint of social and cultural psychologists: A. few societies have changed from warlike to peaceful and vice versa. B. outbreaks of horrifying violence are usually the result of inner aggressive drives and the sheer evilness of the enemy. C. all human beings and ...
Tuesday, December 24, 2013 at 2:28am

social studies
Which of the following statements about the natural resources of the United States is most accurate? A. The many agricultural resources of the United States have made up for its lack of other resources. B. U.S. industry and agriculture have prospered because America has many ...
Monday, December 23, 2013 at 9:01pm

biology
explain what is the carbon cycle and why its called a cycle *explain four "moves" that occur in this cycle * explain the importance of this cycle to organisms *explain the human impact and effects on this cycle when fossil fuels are burnt
Monday, December 23, 2013 at 4:21pm

biology
explain what is the carbon cycle and why its called a cycle *explain four "moves" that occur in this cycle * explain the importance of this cycle to organisms *explain the human impact and effects on this cycle when fossil fuels are burnt
Monday, December 23, 2013 at 1:36pm

chemistry
The human eye responds to a light stimulus (generates a sensation of "light") upon receiving light energy of 10eV (and more). If we take 6000 angstroms as the average wavelength, how many photons must the eye receive to register a light sensation?
Thursday, December 19, 2013 at 7:35am

Science :)
1. Forests and fisheries are examples of abiotic factors. energy factors. renewable resources. nonrenewable resources. 2. How has the human population changed during the last 50 years? The human population has increased exponentially. The human population has decreased ...
Wednesday, December 18, 2013 at 8:32pm

science help!!!!
Disturbance of an ecosystem by human activity often has negative effects on the number of species, which is a measure of its __________________.
Tuesday, December 17, 2013 at 1:44pm

science(check answers again)
1. carrying capacity is the maximum number of (blank)that an ecosystem can support A. different species B. individuals in a population C. habitats(I PICKED THIS) D. limiting factors 4. Complete the following sentence with the best phrase below removing just one species from an...
Monday, December 16, 2013 at 7:14pm

science plz help right now!!!!
check my answers please 1. carrying capacity is the maximum number of (blank)that an ecosystem can support A. different species B. individuals in a population C. habitats D. limiting factors (i picked) 2. In an island ecosystem a species of beetle feeds on the leaves of a ...
Monday, December 16, 2013 at 6:42pm

Statistics 2
The body temperature of healthy human beings can be assumed to have a normal distribution with mean  and standard deviation . Body temperature measurements taken from a sample of 130 healthy individuals shows the sample mean temperature to be 98.249O F and ...
Monday, December 16, 2013 at 1:21pm

English
In a typical Hawthorne world of moonbeams and shadows, the greatest pain for the Kinsman is not the tar and feathers, an extremely painful procedure, but making eye contact with the nephew to whom he had portrayed himself as a big shot. Most Americans have been taught to cheer...
Monday, December 16, 2013 at 9:32am

statistic
Many wildlife populations are monitored by taking aerial photographs. Information about the number of animals and their whereabouts is important to protecting certain species and to ensuring the safety of surrounding human populations. In addition, it is sometimes possible to ...
Sunday, December 15, 2013 at 10:55am

English 10
I have to a narrative argument about the human nature in the book Lord of The Flies. Any ideas what examples of human nature in the book i can use? please help this is urgent. Please!!
Friday, December 13, 2013 at 10:31pm

history current events
What is Iran's position on stateless people? Also, are there any links or resources where I can find information about this?
Friday, December 13, 2013 at 4:58pm

Biology
How many chromosomes are in a human blood cell? What term describes a picture of the human chromosomes arranged in pairs?
Friday, December 13, 2013 at 4:34am

teachers aide
Please someone post the answers of Resources of Educating Young children with Diverse Abilities (PART-3) so i can fix my answer because it's my last exam and i don't want get low mark.please---i am so confused with few answers. Please post the answers!!!!! Thanks!!!!!!
Friday, December 13, 2013 at 2:54am

science
What determines the carrying capacity of a particular population by an ecosystem? A.keystone species B.pioneer species C.limiting factors D.renewable resources
Thursday, December 12, 2013 at 8:37pm

Business English
I need help writing this: You’ve applied for a specific job in your field of study. The Human Resources Department arranges an interview and tells you to bring with you a polished piece of writing for them to evaluate your writing skills. The paragraph must describe one ...
Thursday, December 12, 2013 at 2:42pm

Science
Explain how the process of fertilization take place in human female ?what would happen if there is no fertilization?
Thursday, December 12, 2013 at 12:12pm

world history
Most sages of the Axial Age took which of the following views of human nature? A. It's essentially bad. B. It's neither good nor bad. C. It's pre-determined. D. It's essentially good.
Thursday, December 12, 2013 at 8:57am

Science-3 questions.
Which of the following best describes the climates of Europe and North America during the 1.8 million years of the Quaternary period? hot and dry cool and rainy periods followed by droughts warm and mild a series of ice ages followed by periods when the glaciers melted Which ...
Wednesday, December 11, 2013 at 3:55pm

please help me!! with this science!!!!!
Multiple Choice: 1. If a kestrel eats a mouse that eats grass, the kestrel is a (1 point) producer. second-level consumer. first-level consumer. decomposer. 2. Which of the following best explains why a species of lizard is able to live in the desert but not in tundra regions...
Wednesday, December 11, 2013 at 1:17am

English
does anyone know of a website where i can get info on why vampires attract the interest of human beings? thank you its for a essay
Tuesday, December 10, 2013 at 4:54pm

Social Studies
1. Diversity most closely means (1 point) sharing cultural traits and practices with others. making up a whole of many different parts. being a member of a small ethnic group. having many similar regions next to one another. 2. How does life in Istanbul differ from life in ...
Tuesday, December 10, 2013 at 11:43am

English
I have to write a memo for english class. This is the information and my memo. In this written assignment you will need to focus on your audience, plan the details of your message, check the five C’s and proofread carefully to make sure that your paragraphs begin with ...
Monday, December 9, 2013 at 9:55pm

Science help,please...
1. Why is it rare for the soft parts of an organism to become a fossil? The soft parts take a long time to decay. The soft parts can be eaten by other animals. The soft parts cannot be buried in sediment. The soft parts form petrified fossils. 2. Which of the following terms ...
Monday, December 9, 2013 at 8:22pm

science
which of the following will make it harder in the future to develop sustainable methods for humans using resources? A. there will be fewer renewable resources B.more humans will populate the earth C.biodiversity naturally reduces over time D.more humans will recycle materials
Monday, December 9, 2013 at 5:40pm

science
which of the following would help decrease the human ecological footprint? A.using bottled water instead of tap water B.using public transportation instead of riding in a car C.buying books instead of borrowing from the library D.using hot water instead of cold water to wash ...
Monday, December 9, 2013 at 5:14pm

science
How is biodiversity related to human activities that use natural resources? A.biodiversity decreases as humans use natural resources wisely B.biodiversity decreases as humans limit there use of natural resources C.biodiversity increases as humans deplete natural resources D....
Monday, December 9, 2013 at 2:50pm

science
which of the following will make it harder in the future to develop sustainable methods for humans using resources? A.biodiversity decreases as humans use natural resources wisely B.biodiversity decreases as humans limit there use of natural resources C.biodiversity increases ...
Monday, December 9, 2013 at 2:05pm

science
Which of the following could help reduce loss of biodiversity? A. increasing construction of tall buildings B. increasing farming operations C. increasing conservation measures. D. increasing the human ecological footprint
Monday, December 9, 2013 at 1:37pm

math
Tom Schriber, a director of personnel of Management resources, Inc. is in the process of designing a program that its customers can use in the job finding process. Some of the activites include preparing resumes, writing letters, making appointments to see prospective ...
Sunday, December 8, 2013 at 4:16am

math
an adult human body has 683/5% of the number of bones it had at birth.what decimal represents this amount?
Saturday, December 7, 2013 at 10:37pm

Government
Which is NOT a responsibility of the Department of Health and Human Services? =A. To coordinate federal subsidized housing programs B. To oversee medical and social service research C. The supervision of Medicare D. The management of public health programs
Thursday, December 5, 2013 at 11:37pm

science(please check answers)
Identify the choice that best completes the statement or answers the question. 1.Studies conducted in England during the Industrial Revolution have shown that children born to poor families were, on average, shorter than those born to wealthier parents. The most likely ...
Wednesday, December 4, 2013 at 11:57am

AIS
Regarding COBIT, which of the following statements is true? a) COBIT means Cost Objectives for Information and Related Technology b) COBIT rejects the definition of internal control from the COSO report c) COBIT states that a company’s management should play a minor role ...
Tuesday, December 3, 2013 at 11:19pm

Geometry
The average human heart pumps about 60 milliliters of blood for each beat. a. About how many liters of blood does your heart pump each day? b. Do you think a reasonable degree of precision for this question would be to report the answer to the nearest 100 liters, 10 liters, 1 ...
Tuesday, December 3, 2013 at 12:44pm

Physical Science
How can we talk about the evolution of stars over billions of years when human beings have been observing stars for only a few thousand years?
Monday, December 2, 2013 at 12:44pm

chemistry
Lysine, an essential amino acid in the human body, contains C,H,O and N only. In an experiment, the complete combustion of 2.175 g lysine gave 3.94 g of CO2 and 1.89 g of H2O. In another reaction, the nitrogen content of 1.873 g of lysine is quantitatively converted to 0.436 g...
Monday, December 2, 2013 at 7:02am

English
Huckleberry Finn 1) By Chapter 23, Jim has become the most morally upstanding character in the novel. What are some of the reasons Twain might have done this? A)Twain was insinuating that racism is wrong by having the uneducated, unmannered, simple man turn out to be more ...
Monday, December 2, 2013 at 12:45am

English HELP!!
PLS HELP!!!!!! (Fahrenheit 451) from Beatty's advice to Montag 1)What advancements changed things? 2)Whose fault was it?The government or the people? What is he saying about human nature? 3)What is the big deal with happiness and sports?What is the new job of Firemen?
Sunday, December 1, 2013 at 8:49am

Health (Ms. Sue)
1. What are two ways that society could deal with future concerns about genetic information? A: ? 2. Identify how keeping person health records can help a person cope with hereditary diseases. A: Keeping personal health records can help a person cope with hereditary diseases ...
Saturday, November 30, 2013 at 5:13pm

Health (Ms. Sue)
1. What are two ways that society could deal with future concerns about genetic information? A: ? 2. Imagine you are a scientist working on the Human Genome Project. What would you say to news reports about your research? A: ?
Friday, November 29, 2013 at 7:36pm

us history
I am second guessing myself on these Any help is appreciated which of the following is true with regards to the navigation acts by the eighteenth century? A} the navigation act of 1696 abolished the american customs service b the acts replaced the colomial admirality courts c ...
Tuesday, November 26, 2013 at 12:33am

english
Excerpted from A Tale of Two Cities by Charles Dickens [1] Saint Antoine* had been, that morning, a vast dusky mass of scarecrows heaving to and fro, with frequent gleams of light above the billowy heads, where steel blades and bayonets shone in the sun. A tremendous roar ...
Saturday, November 23, 2013 at 9:53pm

english
An important purpose of myths is A. to create interesting entertainment and exciting story plots. B. to illustrate the connections between modern times and the past. C. to build an understanding of the past and teach lessons for the future. D. to establish human values and ...
Saturday, November 23, 2013 at 7:17pm

Vocabulary
In modern hopitals, everything possible is done to prevent mistakes resultin from human (fallibility ,uncertainty) Answer - Uncertainty
Thursday, November 21, 2013 at 9:40pm

Science
Scientists have inserted the gene for human insulin into bacteria. These bacteria make the insulin protein, which can then be used by people who have diabetes. This process is an example of -hybridization -gene therapy -selective breeding -genetic engineering my answer is D
Thursday, November 21, 2013 at 12:56pm

Human services
I am having terrible trouble with this assignment. I cannot find the information i need, I am using a website called HOPE of East Central Illinois Here are the questions How do these laws influence the organization's decision-making and its day-to-day operations? What role...
Saturday, November 16, 2013 at 12:52pm

criminal justice
Who would be the stakeholders of human trafficking?
Thursday, November 14, 2013 at 9:19pm

Science
Which of the following explains how natural selection leads to evolution? a. Conditions in the environment reduce competition for resources within a species. b. Helpful variations accumulate among surviving members of the species. c. Overproduction provides food for stronger ...
Wednesday, November 13, 2013 at 4:34pm

chemistry
Why are some solutions seen by the human eye with specific colors, while other solutions are observed to be colorless??
Wednesday, November 13, 2013 at 2:36pm

history
Which country lawyer from Ashtabula, Ohio, argued that criminals are not born, but are made by the unjust condition of human life? A. Herbert Spencer B. William Graham Sumner C. Clarence Darrow D. Washington Gladden
Wednesday, November 13, 2013 at 2:36pm

Chemistry
Why are some solutions seen by the human eye with specific colors, while other solutions are observed to be colorless??
Wednesday, November 13, 2013 at 12:00am

math
3. The half-life of a certain drug in the human body is 8 hours how long it would take for a dose of this drug to decay to 0.1% of its initial level?
Tuesday, November 12, 2013 at 6:52pm

phyics
When responding to sound, the human eardrum vibrates about its equilibrium position. Suppose an eardrum is vibrating with an amplitude of 5.0 x10-7 m and a maximum speed of 3.3 x10-3 m/s. (a) What is the frequency (in Hz) of the eardrum's vibrations? (b) What is the ...
Tuesday, November 12, 2013 at 11:02am

English: Please help
Serving the financial division of the government is the primary responsibility of the (1 point) Department of the Interior. Department of Commerce. *Department of the Treasury. Department of State The National Park Service is part of this department. (1 point) *Department of ...
Monday, November 11, 2013 at 12:52pm

Health
3. All drugs are not medicines because not all drugs are used to cure, prevent, of treat illness or discomfort. In fact, some drugs possess mind-altering effects that have no medical purpose such as drugs of abuse, which alters the manner in which the brain functions in means ...
Sunday, November 10, 2013 at 12:36am

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Business

Search
Members