Tuesday
October 21, 2014

Homework Help: Business: Human Resources

Recent Homework Questions About Human Resources

Post a New Question | Current Questions

physics
Suppose that a party balloon is spherical, has a radius of 16 centimetres and is filled with helium. Furthermore suppose that we do our experiment under standard atmospheric conditions, when the air density is \(\rho = 1.225 kg/m^3\). How many of these balloons should a 75 ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:59pm

U.S History - Pls check my answer!!!
Document C Andrew Jackson’s Message to Congress, Dec 7, 1829 The condition and destiny of the Indian tribes within the limits of some of our states have become objects of much interest and importance. By persuasion and force they have been made to retire from river to ...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:38pm

Literature/Social Studies (Ms. Sue!)
The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: By quoting William Bradford, Kennedy expresses the idea that, despite great difficulties, man can overcome anything through their will and determination. 2. What ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:27pm

Literature/Social Studies
"The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: ? 2. What reasons does Kennedy offer for going to the moon? A: Kennedy offers reasons such as the task of going to the moon being difficult, the goal serving to...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:58pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

Human Resources
Contrast the arguments concerning union membership that are likely to be presented by a union with those likely to be presented by an employer.
Tuesday, March 25, 2014 at 12:37pm

English 10th grade
This is confusing to me: "Truth, Sekhar reflected, is like the sun. I suppose no human being can ever look it straight in the face without blinking or being dazed. He realized that, morning till night, the essence of human relationships consisted in tempering truth so ...
Monday, March 24, 2014 at 6:38pm

math
Bladder infections are often caused when the bacteria E. coli reach the human bladder. Suppose that 3000 of the bacteria are present at time t = 0. Then t minutes later, the number of bacteria present will be a) How many bacteria will be present after 10 minutes? 30 minutes? ...
Monday, March 24, 2014 at 3:18pm

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 at 6:35pm

social studies
Which statement is most clearly subjective? A. In my view, the data support the professor’s assertions. B. My common sense tells me that money is the root of all evil. C. Wars are fought over ideas, land, and resources. D. It has been suggested that Nero suffered from ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:21pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:06pm

human biology cardiology
A flow of blood directly from the right atrium to left atrium is a dangerous complication of certain heart abnormalities. It can lead to cyanosis. What do you know about the flow of blood through the heart and lungs that would explain this? Yes, I do know what cyanosis means. ...
Saturday, March 22, 2014 at 1:15pm

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 at 11:10am

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 at 5:43pm

Human relations
A female doctor attempting to explain to her 27-year-old male patient that his severe acne can be cured with a specific drug, but the side effect of the drug might be that he will be temporarily bald.
Wednesday, March 19, 2014 at 4:59pm

Help pleasssseee!!!
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Wednesday, March 19, 2014 at 3:07pm

science help
Renewable resources are resources that are available again and non-renewable are ones that can't be replaced.How do these effect biodiversity? If a non-renewal can't be replaced, I can understand that once it's gone, it's not avaialable, but what about the ...
Tuesday, March 18, 2014 at 10:01pm

PHysiscs
Four acrobats of mass 83.5 kg, 68.0 kg, 62.0 kg, and 55.0 kg form a human tower, with each acrobat standing on the shoulders of another acrobat. The 83.5-kg acrobat is at the bottom of the tower. (a) What is the normal force acting on the 83.5-kg acrobat?
Tuesday, March 18, 2014 at 9:13pm

Biology
Briefly describe a portal system and give the location of two portal systems in the human body.
Tuesday, March 18, 2014 at 7:55pm

Eric
Are these correct? 1. Which of the following is a correct statement about homeostasis? a. The effector sends the stimulus to the control center b. The receptor is enhanced by the control center c. The response causes disease d. The receptor sends the stimulus to the control ...
Tuesday, March 18, 2014 at 6:36pm

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 at 10:21pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

Anatomy & Physiology
For my class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 at 10:30am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

anatomy
For my anatomy class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 at 9:51am

art appreciation
Choose 3 works of art from 3 artists from the Baroque period through the Postmodern era. Your 3 works of art should come from the time periods or art movements covered in the readings from Unit 4 and Unit 5. This assignment will have 6 Sections (A–F). Section A contains ...
Sunday, March 16, 2014 at 6:45pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 at 10:35pm

human bio please help
Skeletal muscles contract when their (A)__________ shorten, using the energy source ATP. A rise in the concentration of (B)__________ ions causes muscle contraction.
Friday, March 14, 2014 at 12:24pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

Earth science
1. Which of the following is not a natural cause of climatic change? A. Earth's tilt B. Solar activity C. Human activity D. Volcanic activity I think it is C
Thursday, March 13, 2014 at 11:27pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:52pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:11pm

Ethics
1. Deterrence occurs when we: A. discourage offenders from repeating offenses, or discourage others by example. B. change the character of an offender such that she or he is no longer inclined to commit criminal offenses. C. prevent offenders from committing additional ...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:56pm

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:55pm

Ethics
1. Moral principles or moral rules such as "never kill an innocent human being" might be described as: A. virtues. B. conditionals. C. maxims. D. courses of best interest. is it A 2. Which of the following would be a form of disablement? A. Committing a sex offender ...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:15pm

Ethics
1. Prima facie duties are different from categorical duties in that: A. they can be overridden by more important duties in a given situation. B. they only need to be followed if doing so brings the best consequences. C. they only apply to some people. D. they only apply to ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:37pm

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:14pm

HELP JUST GIVE ME THE ANSWER A,B ,C, OR D
Which of the following helps ensure a group’s access to resources it needs for survival? A) courtship ritual B) hibernation C) conditioning D) territorial behavior
Wednesday, March 12, 2014 at 1:02pm

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 12:50pm

SCIENCE HELP ASAP PLZ!
Which of the following helps ensure a group’s access to resources it needs for survival? A) courtship ritual B) hibernation C) conditioning D) territorial behavior
Wednesday, March 12, 2014 at 12:37pm

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:36pm

human biology please help
The Golgi body receives proteins from the (A) __________, "packages" those proteins and "ships" them to other areas of the cell, or to the (B) ________ for secretion.
Tuesday, March 11, 2014 at 9:48pm

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
Tuesday, March 11, 2014 at 9:04pm

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
Tuesday, March 11, 2014 at 8:18pm

human biology need help
The Golgi body receives proteins from the (A) __________, "packages" those proteins and "ships" them to other areas of the cell, or to the (B) ________ for secretion.
Tuesday, March 11, 2014 at 8:15pm

Human biology please help
Sequences of chemical reactions, called metabolic pathways, can be sped up, or catalyzed, by (A) __________ , which are made mostly of (B) ___________.
Tuesday, March 11, 2014 at 7:58pm

Social studies***help***
please answer i need help which of the following is the greatest threat to the island's natural resources
Tuesday, March 11, 2014 at 2:31pm

English
Leonardo da Vinci believed in soper vedere, or the power of observation. While his contemporaries looked for scientific truth in the writings of ancient scholars, da Vinci's theories were based on empirical research, that which he observed and recorded in his many ...
Monday, March 10, 2014 at 1:52pm

Ashford PHI 208
PHI 208 Week 2 - Readings Quiz 1. Tom Regan’s view of animals is that (Points : 1) They are important but not quite as important as human beings They have rights, which means that they should never be used for human purposes They may be ethically used because they were ...
Sunday, March 9, 2014 at 7:47pm

English
The writing style that shows the irrationality of human existence is called? Answers are Safire Tragedy Comedy Absurdist Thanks
Sunday, March 9, 2014 at 11:35am

Criminal justice
1. Which of the following, according to Carl Klockars, is NOT an important consideration in determining whether the good ends of police work justify immoral means in a given scenario? A. Are there other, non-dirty, means that may be effective but that we may be overlooking? B...
Friday, March 7, 2014 at 2:21pm

U.S History
Imagine you are one of the factory workers at Lowell Mills tasked with creating the headline story for this month’s factory newspaper. Factory Workers—Factory Worker Template 1. First paragraph: Hook your reader into wanting to read your article. Explain the ...
Friday, March 7, 2014 at 12:30pm

opposition of imperialism speech
i oppose imperialism for many reasons imperialism shouldn't be the cause of many resources being stolen, a weaker nation enslaving its people, or using them as cheap labor, while filling the amount of money so they live in poverty while you cut or gather the benefits of ...
Thursday, March 6, 2014 at 3:58pm

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Thursday, March 6, 2014 at 12:41am

social studies
12. How do the cherries on a cherry tree help the plant reproduce? Cherries develop into seeds, which are young, undeveloped plants. Animals eat the cherries, which helps disperse the plant’s seeds. Pollen inside the cherries fertilizes ovules, which produce seeds. ...
Thursday, March 6, 2014 at 12:21am

Ethics
1. Which of the following ethical frameworks suggests that morality should be linked to human nature, including a concern for human dignity and universal human rights? A. Utilitarianism B. Ethical egoism C. Social hedonism D. Natural law is it D 2. If the similarity-leniency ...
Wednesday, March 5, 2014 at 6:22pm

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Wednesday, March 5, 2014 at 4:52pm

please check(Social studies)
): 12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial ...
Tuesday, March 4, 2014 at 10:18am

Astronomy
The coolest star whose peak blackbody wavelength can be observed with the human eye (the exact range of visible light varies from publication to publication, so use 380nm to 750 nm).
Tuesday, March 4, 2014 at 8:27am

Mrs.Sue i have the CORRECT ANSWERS !
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 at 9:18pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. B. introducing new political principles to Mexico. (I pick B.) C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 at 8:36pm

please check(Social studies)
honestly i just wanna finish this ive been on it for almost 2 weeks now because im to scared to submit please check these answers anyone please dont leave me hanging. 11. Which cause most motivated the push for Mexican independence from Spain? A. trade with the United States B...
Monday, March 3, 2014 at 8:23pm

English/Literature/Poetry (Writeacher)
Have you read the poem called "Problems With Hurricanes" by Victor Hernández Cruz? If so, could you assist me in answering the questions below? If not, could you possibly read this poem online and help me, anyways? Thank you. 1. What is the author suggesting ...
Monday, March 3, 2014 at 3:06pm

science HELP ASAP!!!!!!!
12. How do the cherries on a cherry tree help the plant reproduce? (1 point) Cherries develop into seeds, which are young, undeveloped plants. Animals eat the cherries, which helps disperse the plant’s seeds. Pollen inside the cherries fertilizes ovules, which produce ...
Monday, March 3, 2014 at 11:07am

College Cultural Geography
Can someone explain what this paragraph is talking about? I do not understand it. "But Western universalism, again, has two faces: it also promotes the principles of liberty and equality throughout the world. It is not possible to proclaim global human rights, on the one ...
Sunday, March 2, 2014 at 11:33pm

Science
Why do you think the human brain has more convolutions than a pig brain?
Saturday, March 1, 2014 at 10:36pm

health
Where in the US is rabies endemic in animals? Have there been any cases of human rabies in the last year or two?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:19pm

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change? (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail of Tears 2. ...
Tuesday, February 25, 2014 at 7:04pm

Ethics
1. With respect to religion and morality, the problem of common ground refers to the fact that religious commands and principles: A. are too old to be valuable today. B. are of unknown origin. C. only appeal to believers. D. are often immoral themselves. is it C 2. Moral ...
Monday, February 24, 2014 at 4:23pm

Early Childhood Education
In speaking to William, the classroom teacher said, "Bill can climb the hill." Then she said to the class, "See? I made a rhyme!" The teacher's goal was to: A. train the children to differentiate human speech patterns. B. develop the children's ...
Monday, February 24, 2014 at 11:27am

Reading
How does this passage affect you? “Lief was shown a pocketbook and lamp-shades made from human skin for Ilse Kich, wife of the commandant" So far I have: This left me in shock that someone would have the idea to skin off someone’s skin and make it into a gift ...
Sunday, February 23, 2014 at 10:15pm

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change?  (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail ...
Sunday, February 23, 2014 at 6:14pm

U.S History - Pls check my answer :)
Document A: It is impossible that the allied powers should extend their political system to any portion of either continent without endangering our peace and happiness; nor can anyone believe that our southern brethren, if left to themselves, would adopt it of their own accord...
Sunday, February 23, 2014 at 5:14pm

help me with this language arts.
Multiple Choice Vocabulary 1. Another word for buoyed is (1 point) tired. bothered. lifted. 2. If someone is an optimist, he is generally (1 point) happy. distant. outgoing. disappointed. 3. Something that is nutritious is (1 point) hard to find. good for you. bad for you. ...
Sunday, February 23, 2014 at 4:44pm

Psychology
The motives studied by Henry Murray and his colleagues are called higher order motives because: Answer a. They reflect motivations for a higher level of functioning. b. They are at a higher level of consciousness than other motives. c. They do not reflect specific ...
Saturday, February 22, 2014 at 10:24pm

Psychology
The motives studied by Henry Murray and his colleagues are called higher order motives because: Answer a. They reflect motivations for a higher level of functioning. b. They are at a higher level of consciousness than other motives. c. They do not reflect specific ...
Saturday, February 22, 2014 at 8:53pm

Biology
5 reasons why conservation of natural resources are important
Saturday, February 22, 2014 at 3:45am

Math
Archaeologists often find only parts of ancient human remains. For example, they may find a small finger bone, called the metacarpal bone. Is it possible to predict the height of a human from the length of his or her metacarpal bone? To investigate, a researcher measures the ...
Thursday, February 20, 2014 at 2:48pm

STATS
Archaeologists often find only parts of ancient human remains. For example, they may find a small finger bone, called the metacarpal bone. Is it possible to predict the height of a human from the length of his or her metacarpal bone? To investigate, a researcher measures the ...
Thursday, February 20, 2014 at 8:41am

Math
Gabe is the human resource manager for the Advanced Scientific Research Lab. He has to record the heights (in centimeters) and weights (in pounds) for each of the scientists in the lab. Height distribution (cm): 178, 163, 174, 186, 154, 167, 167, 181, 159, 165, 177, 191, 158 ...
Tuesday, February 18, 2014 at 4:40pm

Marketing
How would various company objectives affect the development of a marketing mix for a new type of internet browser software? If this company were just being formed by a former programmer with limited financial resources, list the objectives the programmer might have. then ...
Tuesday, February 18, 2014 at 2:17pm

Ethics
1. If we eliminate free will completely, we would also be eliminating: A. the possibility of genetic bases for human behavior. B. the value of modern science. C. moral responsibility. D. excuses for criminal conduct. is it C 2.
Monday, February 17, 2014 at 4:33pm

Marketing
How would various company objectives affect the development of a marketing mix for a new type of internet browser software? If this company were just being formed by a former programmer with limited financial resources, list the objectives the programmer might have. Then ...
Monday, February 17, 2014 at 3:01pm

U.S History - Pls check my answer, tks :)
Document A - President Jackson’s First Annual Message to Congress (December 7, 1829: Our conduct toward the Indians is deeply interesting to our national character. Surrounded by the whites with their arts of civilization the whites have destroyed the resources of the ...
Monday, February 17, 2014 at 9:56am

English
Hello I need some ideas to elaborate on in an essay about the following question "1.According to Frankenstein what makes the Creature more “human,” his weaknesses or his strengths?Why?" Now I believe it is his weaknesses but i dont know what Victor ...
Sunday, February 16, 2014 at 7:41pm

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. Either the additional resources provided or the textbook _____ the information required to respond appropriately to this week’s discussion prompt. 1)has 2)have
Sunday, February 16, 2014 at 9:03am

Chemistry
If the surface area of a human body is 17,500 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?
Friday, February 14, 2014 at 7:08pm

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 at 4:25pm

English
Can someone check these sentences, please? I thank you in advance. 1) Lady Macbeth "becomes sleepwalking" 2) Cowardice is the ability to bear the sorrows of our life and to stay alive, while courage is facing death by committing suicide 3) We can't be sure about ...
Friday, February 14, 2014 at 12:56pm

chemistry
If the surface area of a human body is 16,700 square centimeters, what is the total weight of the atmosphere on a human body expressed in pounds?
Thursday, February 13, 2014 at 9:31pm

CIS/105
Hello I need help with my upcoming finals project here is what I have to do: Use information and data obtained from at least four reliable Internet sources to produce a 12- to 15-slide PowerPoint® presentation about multimedia tools that aid classroom instruction. Include ...
Thursday, February 13, 2014 at 9:19pm

english part 1
Which of the following best expresses the writer's main idea in “Single Room, Earth View”? A. Space exploration leads to human progress. B. Space travel offers a unique view of Earth. C. Astronauts are highly trained scientists. D. Pollution is endangering Earth.
Thursday, February 13, 2014 at 7:20pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Business

Search
Members