Sunday
April 20, 2014

Homework Help: Business: Human Resources

Recent Homework Questions About Human Resources

Post a New Question | Current Questions

Social Studies
Which of the following is a reason why Turkey is not as advanced as other European countries when considering the economy? A. A large part of the Turkish economy is agriculture. B. Turkey did not have enough trade barriers. C. Turkey does not have any natural resources. D. ...
Friday, April 18, 2014 at 1:51pm

social studies check answers
can i have these 3 checked again please and thanks. 1.A 2.C 3.C Leftists rebels in Colombia would be most likely to A. redistribute land to the poor. B. support a military dictatorship. C. reinstitute minority control of resources. D. outlaw illegal drug trafficking. Vertical ...
Thursday, April 17, 2014 at 4:10pm

biology
Intravenous saline injections are often given as a treatment for severe dehydration. the concentration of saline (0.9% NaCI) in these injections is that same as that present in human cells. what would happen if pure water was introduced into the the body instead of saline?
Thursday, April 17, 2014 at 3:29pm

social studies check answers
6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade agreements 7.Leftists ...
Thursday, April 17, 2014 at 11:06am

psy/310
http://www.google.com/#q=psychoanalytica​l+models+of+human+behavior Read lots, and take good notes.
Thursday, April 17, 2014 at 8:52am

science
What are psychoanalytical models? How have these models been used to explain human behavior? Which model do you feel is the most effective in explaining human behavior? Why?
Thursday, April 17, 2014 at 12:47am

psy/310
What are psychoanalytical models? How have these models been used to explain human behavior? Which model do you feel is the most effective in explaining human behavior? Why?
Wednesday, April 16, 2014 at 11:15pm

social studies(updated answers)
this is the last time ill post for these 2 questions ill be moving on to the next social studies after this check 3.D 5.C 3.Which statement best describes the economics of Caribbean South America? A. Venezuela benefits from oil resources while other nations rely on cash crops...
Wednesday, April 16, 2014 at 12:48pm

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...
Wednesday, April 16, 2014 at 11:54am

BIOLOGY
That didn't help. I meant like we have to make up our own problem to use on a quiz. She asked us to make 5 human genetic problems with answers but im not really sure what a problem like that would be like. Is that just the punnet squares and probability and stuff?
Tuesday, April 15, 2014 at 10:21pm

BIOLOGY
What is an example of a human genetic problem?
Tuesday, April 15, 2014 at 10:14pm

English: tragedy
Paraphrase this line by line: I don't understand this.. In tragedy, man is a paradox in a paradoxical existence. Fallible and vulnerable in his mortal finity, he is yet capable of transcendent greatness. Freely exercising his will (a passive hero is pathetic rather than ...
Tuesday, April 15, 2014 at 8:53pm

Language Arts
1. A factory might EMIT A. Pollution B. Smokestacks C. Resources 2. How do the members of Don't Be Crude make a persuasive appeal? A. By embarrassing people B. By educating people C. By encouraging people D. by making people laugh 3. What did Gina Gallant NOT have to do to...
Monday, April 14, 2014 at 1:06pm

Ethics in Criminal Justice
If we eliminate free will completely, we would also be eliminating: A. the possibility of genetic bases for human behavior. B. The value of modern science. C. Moral responsibility. D. Excuses for criminal conduct.
Sunday, April 13, 2014 at 2:39pm

SCIENCE
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Sunday, April 13, 2014 at 12:49pm

Cultural Anthropology Help please!!!
contrast the four types of subsistence strategies, being sure to include differences in lifestyle, kinship, property ownership, distribution of resources and division of labor. Thank you!
Saturday, April 12, 2014 at 7:33pm

Help!
Geothermal power would be classified as a(n) _____________________ resource because its supply will not run out. An example of a renewable and inexhaustible resource that requires the construction of dams is _________________________ energy. To solve the problem of a polluted ...
Saturday, April 12, 2014 at 5:32pm

Sociology
If Andrea's parents have her take violin lessons, take a foreign language and attend science camp in hopes of her developing skills so she can get into a competitive college, is that an example of human capital or cultural capital? I was leaning towards human capital but ...
Saturday, April 12, 2014 at 4:52pm

Science help!!!!
These fill in the blanks are hard to do because more than one work/phrase often fits. A____solar panel__________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ...
Saturday, April 12, 2014 at 4:35pm

Biology
1. http://en.wikipedia.org/wiki/Follicle-st​imulating_hormone#Effects_in_males 2. https://www.inkling.com/read/guyton-hall​-textbook-of-medical-physiology-12th/cha​pter-80/testosterone-and-other-male-sex 3. https://www.google.com/search?q=human+ch​...
Saturday, April 12, 2014 at 3:50pm

Science help!!!!
A______________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ________________________ of natural resources. Some plastics are made from corn. These plastics are biodegradable. This ...
Saturday, April 12, 2014 at 3:50pm

Cultural Anthropology
Contrast the four types of subsistence strategies, be sure to include differences in lifestyle, kinship, property, ownership, distribution of resources and division of labor. Thank you!
Friday, April 11, 2014 at 11:22pm

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 at 5:14pm

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 at 4:56pm

Geography
True or false ? - Australia's most important rivers the Murray and the darling flow across a vast plain that contains fertile farmland - New Zealand is made up of one major island with highlands,forests,lakes,and rugged mountains . -new Zealand's climate is hotter than...
Thursday, April 10, 2014 at 10:57pm

Help Mrs.Sue plz
This site should help you. http://aldenschools.org/webpages/asobol/​resources.cfm?subpage=853740
Thursday, April 10, 2014 at 2:44pm

Reading Honors
ok so i have William Shakespeare asked, “If you prick us do we not bleed? If you tickle us do we not laugh? If you poison us do we not die? And if you wrong us shall we not revenge?” Montresor definitely thought so. In the narrative “The Cask of Amontillado”...
Wednesday, April 9, 2014 at 5:01pm

Reading Honors
Foreshadowing and flashback also contribute to the suspense in the story. The Montresor family motto foreshadows impending action and build suspense in the story. "A huge human foot d'or, in a field azure; the foot crushes a serpent rampant whose fangs are imbedded in...
Wednesday, April 9, 2014 at 5:00pm

Social studies***help***
Evidently your teacher or your book has provided you with one or more maps that show the locations of Mexico's resources. Use a map to find locations.
Wednesday, April 9, 2014 at 2:12pm

Social studies***help***
Im not following i found a list of natural resources but it just says natural resources it says nothing about locations i think i might understand what you are saying.. are u saying that if i find a location i have to find the natural resource thats in that lcoation??
Wednesday, April 9, 2014 at 2:10pm

Social studies***help***
Potential development areas are those near the natural resources.
Wednesday, April 9, 2014 at 2:01pm

Social studies***help***
Review the maps of Mexico’s natural resources and population. List three locations for potential development. i need help with locations
Wednesday, April 9, 2014 at 1:44pm

science
Since this is not my area of expertise, I searched Google under the key words "human gametogenesis male vs. female" to get these possible sources: https://www.google.com/search?client=saf​ari&rls=en&q=human+gametogenesis+male+vs​.+female&ie=UTF-8&oe=UTF-8...
Tuesday, April 8, 2014 at 3:07pm

science
Compare and contrast gametogenesis in human males and females.
Tuesday, April 8, 2014 at 12:51pm

Language Arts
OK, how about this. There is always a way around exterminating a race of animals, even if it means we do nothing. Human being can easily survive without any further expansion, we have set up our lives like that, any further species wiped out by us will be done out of greed and...
Monday, April 7, 2014 at 7:40pm

financial management
Post your response to these questions: A budget systems model is the foundation from which budgeting systems can be used to evaluate the success of an agency or company. How are performance budgeting systems used to evaluate the efficiency and effectiveness of a human service ...
Monday, April 7, 2014 at 6:14pm

new social studies
1.C 2.A 3.B 4.C 1.Which of the following most contributes to deforestation of the amazon rain forest? A. mining B. lumber miliing C. road construction D. tourism 2.Which of the following is an immediate negative effect of deforestation of the amazon rain forest? A. loss of ...
Monday, April 7, 2014 at 9:26am

Math
The growth rate of Escherichia coli, a common bacterium found in the human intestine, is proportional to its size. Under ideal laboratory conditions, when this bacterium is grown in a nutrient broth medium, the number of cells in a culture doubles approximately every 30 min. (...
Sunday, April 6, 2014 at 9:00pm

Ashford PHI 208
1. Tom Regan’s view of animals is that (Points : 1) They are important but not quite as important as human beings They have rights, which means that they should never be used for human purposes They may be ethically used because they were bred and raised for that purpose ...
Sunday, April 6, 2014 at 8:29pm

PHI 208 Week 3 Reading Quiz
Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to maximize profits. as Adam...
Sunday, April 6, 2014 at 8:21pm

Math
The growth rate of Escherichia coli, a common bacterium found in the human intestine, is proportional to its size. Under ideal laboratory conditions, when this bacterium is grown in a nutrient broth medium, the number of cells in a culture doubles approximately every 30 min. (...
Saturday, April 5, 2014 at 9:59pm

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 7:50pm

social studies(updated answers)--
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 3:29pm

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 12:25pm

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:38pm

Human & Physiology
Since this is not my area of expertise, I searched Google under the key words ""nervous system" homeostasis" to get these possible sources: https://www.google.com/search?client=saf​ari&rls=en&q=%22nervous+system%22+homeos​tasis&ie=UTF-8&oe=UTF-8...
Thursday, April 3, 2014 at 1:35pm

science
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:07pm

Science
To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from. She determined that the pollution was coming from many small sources. She worked on a plan to help reduce the pollution to the stream. This is an example of ____________________ ...
Thursday, April 3, 2014 at 11:46am

Resources for educating young children
A portfolio should?
Thursday, April 3, 2014 at 11:15am

social studies check answers
Im not sure these are right.I Tryed my best :D. 1.A 2.B 3.C 4.A or B 5.B 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges &#...
Thursday, April 3, 2014 at 9:45am

Human & Physiology
Discuss the critical and intricate roles the nervous system plays in homeostasis
Wednesday, April 2, 2014 at 10:30pm

Science
A______________________ is a tool used to capture the energy in sunlight. Recycling aluminum cans and taking shorter showers are two ways to practice the ________________________ of natural resources. Some plastics are made from corn. These plastics are biodegradable. This ...
Tuesday, April 1, 2014 at 12:43pm

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 at 2:32pm

science (check please (:)
DO NOT USE BOTTLED WATER !!! 1. It is a waste of money 2. It fills the ocean with plastic bottle remains. That is once it gets thrown off the boats and bridges. 3. It burns up energy and resources for manufacture of bottles, distribution fuel etc etc anyway your answer is right.
Friday, March 28, 2014 at 8:21pm

science (check please (:)
8.Which of the following would help decrease the human ecological footprint? . . . . . . . . . . . . . . . My answer: using public transportation instead of riding in a car? (I have doubts on my choice) but my other choice is using bottled water instead of tap water?
Friday, March 28, 2014 at 7:24pm

science (check)
5.Which of the following could help reduce loss of biodiversity ? A. increasing construction of tall buildings B. increasing farming operations C. increasing conservation measures***** D. Increasing the human ecological footprint
Friday, March 28, 2014 at 6:45pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted <----- B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. ...
Friday, March 28, 2014 at 3:42pm

Criminal law
1. _________ refer to the notion that basic guarantees exist and that all people possess them simply by virtue of being human. Natural rights Hypothetical imperatives Moral duties is it A 2. Much of the reasoning in the social sciences is __________, which involves making ...
Friday, March 28, 2014 at 11:43am

physics
For the purposes of this problem, there are three parts to the figure, and the center of mass of each one is shown in the drawing. These parts are: (1) the torso, neck, and head (total mass = 40.4 kg) with a center of mass located on the y axis at a point 0.403 m above the ...
Thursday, March 27, 2014 at 2:00pm

physics
Suppose that a party balloon is spherical, has a radius of 16 centimetres and is filled with helium. Furthermore suppose that we do our experiment under standard atmospheric conditions, when the air density is \(\rho = 1.225 kg/m^3\). How many of these balloons should a 75 ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:59pm

U.S History - Pls check my answer!!!
Document C Andrew Jackson’s Message to Congress, Dec 7, 1829 The condition and destiny of the Indian tribes within the limits of some of our states have become objects of much interest and importance. By persuasion and force they have been made to retire from river to ...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:38pm

Literature/Social Studies (Ms. Sue!)
The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: By quoting William Bradford, Kennedy expresses the idea that, despite great difficulties, man can overcome anything through their will and determination. 2. What ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:27pm

Human Resources
http://www.google.com/webhp?source=searc​h_app#q=unions+pro+con Please remember that not all employers oppose unions. Think of Volkswagen in Tennessee. http://www.nytimes.com/2014/02/15/busine​ss/volkswagen-workers-reject-forming-a-u​nion.html?_r=0
Tuesday, March 25, 2014 at 12:59pm

Literature/Social Studies
"The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: ? 2. What reasons does Kennedy offer for going to the moon? A: Kennedy offers reasons such as the task of going to the moon being difficult, the goal serving to...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:58pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

Human Resources
Contrast the arguments concerning union membership that are likely to be presented by a union with those likely to be presented by an employer.
Tuesday, March 25, 2014 at 12:37pm

English 10th grade
This is confusing to me: "Truth, Sekhar reflected, is like the sun. I suppose no human being can ever look it straight in the face without blinking or being dazed. He realized that, morning till night, the essence of human relationships consisted in tempering truth so ...
Monday, March 24, 2014 at 6:38pm

math
Bladder infections are often caused when the bacteria E. coli reach the human bladder. Suppose that 3000 of the bacteria are present at time t = 0. Then t minutes later, the number of bacteria present will be a) How many bacteria will be present after 10 minutes? 30 minutes? ...
Monday, March 24, 2014 at 3:18pm

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 at 6:35pm

social studies
Which statement is most clearly subjective? A. In my view, the data support the professor’s assertions. B. My common sense tells me that money is the root of all evil. C. Wars are fought over ideas, land, and resources. D. It has been suggested that Nero suffered from ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:21pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:06pm

Basic Spanish
generally this site works to answer specific questions. There is a wealth of online resources at your google fingertips. Or at your local used bookstore or library.
Sunday, March 23, 2014 at 12:11pm

human biology cardiology
The the right atrium lets blood flow to the right ventricle, which receives oxygen-poor blood. This blood goes to the lungs to get more oxygen. If the blood flows to the left atrium, the blood is not getting the oxygen it needs.
Saturday, March 22, 2014 at 1:23pm

human biology cardiology
A flow of blood directly from the right atrium to left atrium is a dangerous complication of certain heart abnormalities. It can lead to cyanosis. What do you know about the flow of blood through the heart and lungs that would explain this? Yes, I do know what cyanosis means. ...
Saturday, March 22, 2014 at 1:15pm

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 at 11:10am

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 at 5:43pm

Human relations
What is your question?
Wednesday, March 19, 2014 at 5:02pm

Human relations
A female doctor attempting to explain to her 27-year-old male patient that his severe acne can be cured with a specific drug, but the side effect of the drug might be that he will be temporarily bald.
Wednesday, March 19, 2014 at 4:59pm

Help pleasssseee!!!
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Wednesday, March 19, 2014 at 3:07pm

science help
No, I haven't read about the Amazon. I'm confused. So if they are renewable, they will just grow back but if they are not renewable they are just gone and other plants start competing. And that's how non-renewable and renewable resources effect biodiversity??
Tuesday, March 18, 2014 at 10:26pm

science help
Renewable resources are resources that are available again and non-renewable are ones that can't be replaced.How do these effect biodiversity? If a non-renewal can't be replaced, I can understand that once it's gone, it's not avaialable, but what about the ...
Tuesday, March 18, 2014 at 10:01pm

PHysiscs
Four acrobats of mass 83.5 kg, 68.0 kg, 62.0 kg, and 55.0 kg form a human tower, with each acrobat standing on the shoulders of another acrobat. The 83.5-kg acrobat is at the bottom of the tower. (a) What is the normal force acting on the 83.5-kg acrobat?
Tuesday, March 18, 2014 at 9:13pm

Biology
http://www.google.com/search?q=portal+sy​stems+in+the+human+body.&tbm=isch&tbo=u&​source=univ&sa=X&ei=ed0oU9GTDseGyAGKi4Ho​DQ&ved=0CDgQsAQ&biw=1517&bih=714&dpr=0.9​
Tuesday, March 18, 2014 at 7:59pm

Biology
Briefly describe a portal system and give the location of two portal systems in the human body.
Tuesday, March 18, 2014 at 7:55pm

Eric
Are these correct? 1. Which of the following is a correct statement about homeostasis? a. The effector sends the stimulus to the control center b. The receptor is enhanced by the control center c. The response causes disease d. The receptor sends the stimulus to the control ...
Tuesday, March 18, 2014 at 6:36pm

human resources
If you're expecting someone here to do your entire assignment for you, you've come to the wrong place. But if you have an actual question about your assignment, please post it, and someone here may be able to help.
Monday, March 17, 2014 at 10:32pm

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 at 10:21pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

Anatomy & Physiology
For my class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 at 10:30am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

anatomy
For my anatomy class, I need a to make a human bone such as a femur or any other bones in the human body. Any suggestions on a website?
Monday, March 17, 2014 at 9:51am

art appreciation
Choose 3 works of art from 3 artists from the Baroque period through the Postmodern era. Your 3 works of art should come from the time periods or art movements covered in the readings from Unit 4 and Unit 5. This assignment will have 6 Sections (A–F). Section A contains ...
Sunday, March 16, 2014 at 6:45pm

psychology
Or it could be http://health.howstuffworks.com/mental-h​ealth/human-nature/perception/smell3.htm​ Check your book.
Sunday, March 16, 2014 at 5:41pm

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 at 10:35pm

human bio please help
A fibers B Calcium?
Friday, March 14, 2014 at 3:53pm

human bio please help
Skeletal muscles contract when their (A)__________ shorten, using the energy source ATP. A rise in the concentration of (B)__________ ions causes muscle contraction.
Friday, March 14, 2014 at 12:24pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

Earth science
1. Which of the following is not a natural cause of climatic change? A. Earth's tilt B. Solar activity C. Human activity D. Volcanic activity I think it is C
Thursday, March 13, 2014 at 11:27pm

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Business

Search
Members