Thursday
April 17, 2014

Homework Help: Business

Branches of Business

Recent Business Questions

Post a New Question | Current Questions

math
Could you also help me with these? I know it's a lot but I'm stuck. Thank you! 3. Doug needs to purchase four sheets of marinegrade plywood to make repairs on the roof of his garage. Depending on the type of tree used to make the wood, the cost of the plywood is ...
Thursday, January 30, 2014 at 4:13pm

English
I am doing descriptive writing. Please read and check my story I need help to write a solid interesting ending. The Unexpected I’m in a hospital bed with my mum gripping her hand onto mine. All I have endured is an extensive amount of excruciating agony of aching pain, ...
Thursday, January 30, 2014 at 3:17pm

HTT / 230
teacher asked this ? Determine the payback period, present value, and net present value of this project for the three-year period, utilizing an 8% discount rate. ITS a Hospitality class but this is a business manager ? the book is DeFranco, A. L., & Lattin, T. W. (2007). ...
Thursday, January 30, 2014 at 8:21am

maths literacy,business,economics,accounting
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=139​0418854
Wednesday, January 29, 2014 at 10:18am

maths literacy,business,economics,accounting
which career to look into when doing those subjects?
Wednesday, January 29, 2014 at 9:39am

business law- fill in the blanks
ordinary consumer
Tuesday, January 28, 2014 at 7:19pm

business
Its c Few moral absolute
Tuesday, January 28, 2014 at 3:14pm

ASAP Help thankies everybody History
Why did Congress pass the Tariffs of 1816, which raised the price of British made goods? a. The government wanted to encourage people to buy American-made products to help American businesses grow. b. The government wanted to weaken the British economy and put British ...
Tuesday, January 28, 2014 at 11:51am

HTT / 230
Nance’s Restaurant, a local independent restaurant, is evaluating new point-of-sale (POS) systems and must determine if a new installation is feasible. A new POS installation would include both software and hardware, with a total cost of $20,000. Nance’s Restaurant ...
Tuesday, January 28, 2014 at 11:23am

American History
Under America's second party system, the Whigs stood for A. a "negative liberal state." B. policies that kept government hands off business and industry. C. policies that directly supported commercial enterprises D. a "liberally negligent" state I choose B
Tuesday, January 28, 2014 at 11:06am

Business communication
what do you thinks about this? Ladies and Gentlemen: As you were informed, the company’s profit has resulted in relatively intensive pressure to push for tighter controls over all aspects of the business. Competitors in this field have grown stronger and smarter, that has...
Monday, January 27, 2014 at 3:39pm

Business communication
Yikes! What an awful conglomeration of slang and idioms! Obviously, the whole memo needs to be completely rewritted. I'll be glad to check your edited version.
Monday, January 27, 2014 at 2:23pm

Business communication
can someone help me to correct it? this message address to international employee. Message intend to announce a revenue drop caused by intensive competitive pressure Howdy guys! Shouldn’t surprise anyone that we took a beating this year, given the insane pricing moves our...
Monday, January 27, 2014 at 2:19pm

Business law
Ashley sees a maintenance crew from Acme Co. beginning to resurface her driveway, a service she has not contracted for. Ashley thinks a new driveway would be good, so she doesn’t say anything. If Acme sues Ashley for the value of the resurfacing, (Points : 1) Ashley wins...
Sunday, January 26, 2014 at 11:11pm

American History
Under America's second party system, the whigs stood for A. a "negative liberal state." B. policies that kept government hands off business and industry C. policies that directly supported commercial enterprises D. a "liberally negligent" state I choose A
Sunday, January 26, 2014 at 4:21pm

maths literacy,business studies, tourism, economic
U cn be an accountant
Sunday, January 26, 2014 at 12:08pm

Business Math
12 times 4 = 48 + 3 = 51/4
Sunday, January 26, 2014 at 12:23am

Business Math
Convert the following mixed number to an improper fraction: 12 3/4
Saturday, January 25, 2014 at 11:19pm

business ethics
Reah filed a case against her employer who dismissed her for being under the influence of alcohol. what would be a valid reason to contest
Saturday, January 25, 2014 at 11:18pm

Accounting, TAX
Which of the following entities may not use the cash method of accounting? A partnership with average annual gross receipts in excess of $5 million. A C corporation whose average annual gross receipts for the preceding 3 taxable years do not exceed $5 million. A C corporation ...
Saturday, January 25, 2014 at 8:28pm

American History
We had a fine smuggling business here and one customs person representing the crown lived right down the street from where I live now, until the pole and the tar and feathers.
Saturday, January 25, 2014 at 7:45pm

Business
$1,604,505
Saturday, January 25, 2014 at 9:19am

Accounting,business and mathr literacy
south africa/free state
Saturday, January 25, 2014 at 7:37am

Accounting,business studies,economics and maths literacy
I am doing mathlit,business ,accouting economics ,Life orientatin ,english and afrikaans so i wanna ask would i be able to go to university or what will be able to do when i finish school
Saturday, January 25, 2014 at 4:21am

finance accounting
Fakari had the following asset at the ending of the year 2013 having started the business at the beginning of the same year. Ksh.000 Account payable 15,800 equipment 46,000 motor vehicles 25,160 Account receivable 23,080 cash at bank 29,120 cash in hand 160,000 during that ...
Friday, January 24, 2014 at 4:07am

finance accounting
Fakari had the following asset at the ending of the year 2013 having started the business at the beginning of the same year. kSH.000 Account payables 15,800 equipment 46,000 motor vehicles 25,160 Account receivable 23,080 Cash at bank 29,120 cash in hand 160,000 during that ...
Friday, January 24, 2014 at 2:45am

Business 101
THIS IS WHAT I GOT... CAN SOMEONE CHECK?1. A 2. D 3. C 4. A 5. D 6. C 7. A 8. D 9. C 10.A 11.B 12.B 13.D 14.A 15.D 16.C or D 17.C 18.B 19.D 20.C 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A
Thursday, January 23, 2014 at 3:48pm

business
If you want a job in which English speaking is required, you need to learn correct English spelling and capitalization.
Thursday, January 23, 2014 at 11:30am

business
wat work can i do when i do this suaject acconting.business.mathematics nd tourism
Thursday, January 23, 2014 at 11:15am

business
i want to know what kind of job can i find.
Thursday, January 23, 2014 at 6:22am

business
Tim Urban, owner/manager of Urban's Motor Court in Key West, is considering outsourcing the daily room cleanup for his motel to Duffy's Maid Service. Tim rents an average of 50 rooms for each of 365 nights (365 X 50 equals the total rooms rented for the year(. Tim'...
Wednesday, January 22, 2014 at 9:33pm

Accounting,economics,business and mathr literacy
Is CA a certified accountant? For what country or state or province?
Wednesday, January 22, 2014 at 3:12pm

business math
Find the annual amount of FICA at a 7.51% rate by computing his annual salary. Sam Takagi Weekly salary: $435.16 Not self-employed Find the annual amount of FICA by computing his annual salary. $169,938.68 $16,993.87 $1,699.39 2. Find the annual amount of FICA at a 7.51% rate ...
Wednesday, January 22, 2014 at 3:04pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Maths literacy suggest that you have basic arithmetic skills. They are needed in almost all careers.
Wednesday, January 22, 2014 at 2:56pm

business math
Weekly pay: $253.07 Not married Exemptions: 3 What is the federal tax?
Wednesday, January 22, 2014 at 2:55pm

Accounting,economics,business and mathr literacy
Is possible to become a CAwith these subjects
Wednesday, January 22, 2014 at 2:50pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Literacy
Wednesday, January 22, 2014 at 2:38pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
Literacy or aptitude or expertise?
Wednesday, January 22, 2014 at 2:29pm

Accounting,business studies,economics and maths literacy
What career to follow wth maths literacy
Wednesday, January 22, 2014 at 2:27pm

Physical Science
MIND YA BUSINESS .
Wednesday, January 22, 2014 at 2:03pm

business
You'll decide after you've learned more about these subjects and yourself.
Wednesday, January 22, 2014 at 12:55pm

business
In my school i'm doing that subject maths literacy,business,economics,accounting and I want to be a manager what the job i will get
Wednesday, January 22, 2014 at 11:28am

Business Law
nope all wrong sorry start over
Tuesday, January 21, 2014 at 10:48pm

Life science, business studies geography, and maths literacy
Is it possible for me to do cartography?
Tuesday, January 21, 2014 at 10:37pm

BUSINESS PLAN
IF I HAVE A NEW BUSNESS HOW CAN I DO THE FINANCIAL PLAN WLL THE PROJECT BALANCE SHHET BE OK TO EXPLAIN IT WILL BE FIANANCE BY ITS OWN EARNINGA
Tuesday, January 21, 2014 at 9:03pm

business plan
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=138​9493329 How many times does this question need to be answered?
Tuesday, January 21, 2014 at 7:09pm

business plan
how do you explain the PROCESS AND THE SURROUNDING ENVIRONMENT FOR THE OPERATIONAL PLAN FOR A CLEANING BUSINESS
Tuesday, January 21, 2014 at 7:01pm

Business
Companies are incorporated in individual nations and here in the US in individual states with different laws. International rules are established basically by treaty and it seems unlikely to me that unless the United Nations becomes far more powerful than it is a single set of...
Tuesday, January 21, 2014 at 6:27pm

Business
Will there ever be a single set of international rules governing multinational companies? Why? Why not? In what way are United States businesses demanding socially responsible behavior from their international suppliers? Why is this important to discuss? (graded)
Tuesday, January 21, 2014 at 5:27pm

Business
Ever???? That's a long time! My crystal ball is too cloudy for me to accurately predict the future.
Tuesday, January 21, 2014 at 5:00pm

Business
Will there ever be a single set of international rules governing multinational companies? Why? Why not? In what way are United States businesses demanding socially responsible behavior from their international suppliers? Why is this important to discuss? (graded)
Tuesday, January 21, 2014 at 4:57pm

Statistics for Business
Arrange in order of value, lowest to highest. Q1 is 4th score, Q3 = eighth, average of two middle scores = median. Find the mean (average) = sum of scores/number of scores Subtract each of the scores from the mean and square each difference. Find the sum of these squares. ...
Tuesday, January 21, 2014 at 2:14pm

help on essay
i have to write an essay on theodore roosevelt the question is theodore roosevelt the first modern president. outline: i think it should be 1. introduction 2. view of presidency 3. regulating big business 4. environmental conservation 5. conclusion.
Monday, January 20, 2014 at 12:13pm

Statistics for Business
Consider the GPA’s for the following 15 students 3.10, 3.20, 3.49, 2.68, 3.73, 3.39, 3.80, 3.11, 3.10, 3.10, 4.0, 3.89, 2.55, 4.0, and 3.75 a) Compute the max, min, Q1, median 3.9, Q3, IQR, and range 1.45 b) Using the variables from part a), construct a box plot for GPA. ...
Sunday, January 19, 2014 at 8:25pm

Statistics for Business
Consider the following sample of data: 11.2, 28.4, 32.6, 17, 13.5, 2.2, 38, 41.4, 1.9, 14.4, 21.8, 23.8 a) Calculate the max, min, Q1, median, and Q3 b) Calculate the average c) Calculate the standard deviation d) Calculate the variance
Sunday, January 19, 2014 at 8:24pm

Business Communication 1
#18 correct answer is D, you can pay by credit card, check..
Sunday, January 19, 2014 at 3:28pm

maths literacy,business studies, tourism, economic
what course can i do when am doing maths lit,business studies,L.O,economics,tourism
Sunday, January 19, 2014 at 11:49am

maths literacy,business studies, tourism, economic
what career
Sunday, January 19, 2014 at 11:23am

cis 324
You are an information security manager for a large retail sporting goods store. The sporting goods store is involved in the following in which they: •Maintain an internal network and an intranet protected by a firewall •Maintain a Web server in the DMZ that is ...
Saturday, January 18, 2014 at 10:12pm

QUANTITATIVE REASONING FOR BUSINESS
D = P-T
Saturday, January 18, 2014 at 7:35pm

English
Circle the main idea and underline the controlling idea in each of the following topic sentences. 1. Exercising three times a week is the only way to maintain good physical health. 2. Sexism and racism are still rampant in today’s workplace. 3. Raising the legal driving ...
Saturday, January 18, 2014 at 3:24pm

business
Are you supposed to guess? Or are you given a list of choices??
Saturday, January 18, 2014 at 8:15am

business
Nearly a week before Hurricane Katrina reached New Orleans, Wal-Mart began moving trucks and supplies into position, as specified in the company's ________ plan
Saturday, January 18, 2014 at 2:14am

economic math
Imagine that you own a small business and that you have to decide how much of your product to sell every year, and which technology to use to produce it. Your market research suggests that the price at which you will be able to sell each unit of your product is given by 200&#...
Friday, January 17, 2014 at 2:35pm

INTRODUCTION TO CATERING
Grace is thinking about the pros and cons of creating a logo for her catering business. She decides to adopt a simple logo when her head chef points out that a logo is easier to remember than a name, because it's A. sincere. B. colorful. C. visual. D. interesting
Friday, January 17, 2014 at 12:55pm

QUANTITATIVE REASONING FOR BUSINESS
FOR AN INSTALLMENT LOAN, A FORMULA IS USED TO FIND THE TOTAL AMOUNT OF INSTALLMENT PAYMENTS. THE FORMULA IS TOTAL INSTALLMENT PAYMENTS = INSTALLMENT PRICE - DOWN PAYMENT. THE FORMULA CAN BE WRITTEN IN SYMBOLS AS T = P - D. SOLVE THE FORMULA FOR D.
Friday, January 17, 2014 at 12:11am

Maths lits,business studies,life science,geography
See Related Questions below. Read through several of the answers.
Thursday, January 16, 2014 at 10:39am

Maths lits,business studies,life science,geography
Hy,i jst want to ask what i could become if i do these subject
Thursday, January 16, 2014 at 10:26am

Life science,Business studies , geography, and maths literacy
What career can I from those subjects??
Thursday, January 16, 2014 at 8:44am

Life science, business , toursm, and maths literacy
what career cn i do?
Thursday, January 16, 2014 at 3:53am

accounting
Numbers and measurements are the language of business. Organizations look at results, expenses, quality levels, efficiencies, time, costs, etc. What measures does your department keep track of? How are the measures collected, and how are they summarized/described? How are they...
Wednesday, January 15, 2014 at 9:30pm

World civilization
This doesn't look like business -- Sarah/Tori. I said I'd check your answers if you posted a few questions and answers. Going back and forth between 20 questions and their unnumbered answers is asking too much of volunteers.
Wednesday, January 15, 2014 at 7:56pm

Business-Need help!
1. Regarding Mexico's Porfirio Díaz, which statement is true? A. He enacted laws that favored wealthy elites. B. He overthrew the Mexican Revolution of 1910. C. He freed many peasant farmers from debt peonage. D. He reformed the hacienda system. 2. In the 1840s, the...
Wednesday, January 15, 2014 at 7:47pm

Business Management
In Korea, between 1750 and 1790, the slave population _______ as agricultural productivity increased. A. increased dramatically B. decreased slightly C. increased slightly D. decreased markedly I believe it would be increased dramatically
Wednesday, January 15, 2014 at 7:18pm

world civilizations
Regarding trade and social change in Africa, which statement is true? A. The West Africa Squadron succeeded in obstructing about 30 percent of the African slave trade. B. The most important development in West Arica before European conquest was reliance on exporting salt. C. ...
Wednesday, January 15, 2014 at 7:17pm

world civilizations
1. All of the following were factors favoring British industrialization, except A. increased agricultural production. B. rising urbanization and higher wages. C. a decline in domestic demand for manufactured goods. D. immediate or canal access to ocean ports. 2. Under the ...
Wednesday, January 15, 2014 at 6:48pm

accounting
What does a business owner do when the cash balance approaches zero and there are bills to be paid? (Hint: look at the financing activities of the Cash Flow Statement and then look at the Retained Earnings statement) What does a business owner do when there is an accumulation ...
Tuesday, January 14, 2014 at 11:26pm

SS
Why would nomadic herders be found in the northern and western regions of Mongolia and China? A. Because the climate is wet, and grasslands are plentiful. B. Because climate is drier, and grasslands are plentiful. C. The climate is tropical and thus good for raising animals. D...
Tuesday, January 14, 2014 at 12:38pm

Business
Greed!
Tuesday, January 14, 2014 at 11:41am

Business
What do you presume had happened to get the U.S. corporations and workers to take their eyes off of their own economic interest? It seems the "carrot" of cheaper prices were dangled in front of them, but they didn't perceive the "sucker punch" of ...
Tuesday, January 14, 2014 at 8:32am

Math help plz..
Joe wants to fence a rectangular pen for his goats. The length of the pen should be at least 60 ft, and the distance around should be no more than 260 ft. Which system of inequalities and graph represent the possible dimensions of the pen? (1 point) Terry has completed 15 ...
Monday, January 13, 2014 at 7:50pm

Math- Systems of equations and inequalities
Joe wants to fence a rectangular pen for his goats. The length of the pen should be at least 60 ft, and the distance around should be no more than 260 ft. Which system of inequalities and graph represent the possible dimensions of the pen? (1 point) Terry has completed 15 ...
Monday, January 13, 2014 at 7:28pm

business math
P = Po*(1+r)^n r = 11%/100% = 0.11 = APR expressed as a decimal. n = 1Comp/yr * 19yrs = 19 Compounding periods. Plug the above values into the given Eq
Monday, January 13, 2014 at 7:14pm

business math
interest earned = 1 million(1.02)^4 - 1 million
Monday, January 13, 2014 at 3:03pm

business math
compute the amount of compound interest earned in 1 year for an investment of 1,000,000 with a nominal interest rate of 8% compounded quarterly.
Monday, January 13, 2014 at 12:42pm

Life science, history, business study and maths literacy
i want to be an archeologist but um these subject is it possible?
Monday, January 13, 2014 at 10:59am

maths for business
which of the following is not used to calculate net sales?
Monday, January 13, 2014 at 7:00am

Math
The function rule for the profit a company expects to earn is P 5 1500m 1 2700, where P represents profit and m represents the number of months the company has been in business. How much profit should the company earn after 12 months in business?
Sunday, January 12, 2014 at 9:54pm

business math
What would be the compound amount after 19 years an investment of 42,000 with an 11% interest rate compounded annually?
Sunday, January 12, 2014 at 8:19pm

business plan
http://www.google.com/search?q=operation​al+plan+sample&oq=operational+plan&aqs=c​hrome.2.69i57j0l5.10598j0j8&sourceid=chr​ome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&​espv=210&q=operational+plan+cleaning+ser​vice
Saturday, January 11, 2014 at 9:33pm

business plan
http://www.jiskha.com/display.cgi?id=138​8871186
Saturday, January 11, 2014 at 9:30pm

business plan
how do you explain the process and surrounding environment for the operational plan. I have a cleaning service
Saturday, January 11, 2014 at 9:22pm

Business Communication
Right
Saturday, January 11, 2014 at 7:52am

Business Communication
I agree.
Saturday, January 11, 2014 at 7:51am

Business Communication
"It is the case that good communicators advance more quickly in the company." Which of the following statements would be the best revision of this sentence? A. "It is the case that good communicators advance faster in the company. " B. "it is true that...
Friday, January 10, 2014 at 11:19pm

Business Communication
If an audience is opposed to what you have to say or resistant to change you are suggesting, a good approach is to: A. Be as ambiguous as possible to avoid offending the members of the audience B. Begin the message with something both you and the audience can agree upon C. Try...
Friday, January 10, 2014 at 11:04pm

Business Communication
I agree.
Friday, January 10, 2014 at 11:03pm

Business Communication
Providing an audience with some background information on a topic before delivering the main message is an example if responding to which audience analysis question? A. What positive aspects can you emphasize? B. How will the audience use the document? C. How will the audience...
Friday, January 10, 2014 at 10:54pm

Business Communication
Both answers look good, but I prefer B. Check your text book.
Friday, January 10, 2014 at 10:51pm

Business Communication
When an audience feels your message is unimportant to them, you should: A. Use threatening language to show your seriousness of the matter. B. Make any action requested as easy as possible to accomplish. C. Avoid imposing deadlines for action. D. Make the message long and ...
Friday, January 10, 2014 at 10:42pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members