Wednesday
September 2, 2015

Homework Help: Business

Branches of Business

Recent Business Questions

informal Logic
DuBois claims that the new owners of industry and business in the South after the Civil War are focused on: (Points : 1) Love and hate of their laborers Sympathy towards their laborers How much money they can make using labor Romance for the history of what once was in the ...
Wednesday, June 3, 2015 by christopher

LA
Which of the following word pairs best shows the differences between the American town and the Tang town? seedy vs. proud dingy vs. colorful disorderly vs. calm prosperous vs. impoverished 2. Which of the following quotes from Windrider best shows how he feels about Moon ...
Wednesday, June 3, 2015 by justuknown

english
research skills are fundamental to a. academic writing b. all types of writing c. education, literature, business, and other industries, d. libraries it could be a,b, or c, but i chose b. pleases help
Tuesday, June 2, 2015 by tim

Civics ASAP PLZ =:)
which of the following would you expect to find in a mixed market economy? large corporations run by the government a king who has unlimited power to regulate production corporations that are not subject to any government regulation a government minimum wage and privately ...
Monday, June 1, 2015 by Anonymous

Civics ASAP PLZ =:)
Sarah opened a shoe shop in Los Angeles, California to sell the shoes she designs. Which of the following statements is an example of cultural diffusion related to Sarah's business? First-year profits for Sarah's Shoe Shop were 50 percent higher than predicted. Sarah&#...
Monday, June 1, 2015 by Anonymous

civics
Carlo's Super Services is a small business owned by Carlos. He does not want to give up ownership in his company, but wants to raise money to expand the business. To which financial institution would Carlos turn? A. Federal Reserve B. Stock market C. Local credit union D. ...
Monday, June 1, 2015 by Nani

Agricultural Science,Business Studies,History,Life Orientation.
I do the following subjects:Agricultural Science,Business Studies,History,Life Orientation and Two Languages.And Im wondering What kind of A Job can I get and which college/university can Go to? .. Please Help
Sunday, May 31, 2015 by Ezethu Sizani

civics
John knows many people who feel that small business need more support from the government. They support tax break and other benefits for small business owners. Which of the following best describes the most effective type of action these people could follow? A. attack the ...
Saturday, May 30, 2015 by StUdent

Civics
John knows many people who feel that small business need more support from the government. They support tax break and other benefits for small business owners. Which of the following best describes the most effective type of action these people could follow? A. attack the ...
Saturday, May 30, 2015 by Maria

business
Maintains and uses equipment and supplies necessary to demonstrate portions of the body on x-ray film or fluoroscopic screen for diagnostic purposes. (1 point) Radiologic Technician Respiratory Therapist Graphic Designer Oral Surgeon
Friday, May 29, 2015 by Amanda Fire

Reading
Business-Speak In recent years the business world has coined its own unique, jargon-filled sub- language. This sub-language is often called "business-speak" (or "manager-speak," since some of its most enthusiastic users are managers and executives).
Thursday, May 28, 2015 by John

business ethics
how would csr policies of an organization influcence your decision to use their products and servicees? why or why not?
Thursday, May 28, 2015 by irish

English
"If you've got it, (1)_____ it" That's the (2)_____ of Georgia's philosophy. Georgia is my dorm roommate. a dance and theater major, she is a true extrovert- always showing off, always "on stage". It seems she is in constant motion, going from ...
Wednesday, May 27, 2015 by Mika

History...Please check my answers.
Hi. Could someone please check my answers? I appreciate it so much! :) 1. Which statement best explains why women's-rights activists were dissatisfied with the Fifteenth Amendment? A. They wanted the amendment to guarantee equal civil rights as well as equal voting rights...
Wednesday, May 27, 2015 by LoveForALL

business studys and economics and pure maths and technology apliaences
I learn this subjects which coarse I will get
Tuesday, May 26, 2015 by by brian

Business
Market environment assay
Monday, May 25, 2015 by Anonymous

Check My History PLZZ
1. The commissioners court does all of the following EXCEPT approve the county budget. conduct trials.* set property tax rates. direct county business. 2. The most important source of revenue for city governments is sales tax. property tax. garbage collection fees. permits and...
Sunday, May 24, 2015 by YOLO

Management
just check for accuracy please? 3. Which one of the following situations is an example of overall cost leadership? A. A dress manufacturer wants to make its product unique in its category. B. A company that manufactures school desks is looking for ways to make its desks less ...
Saturday, May 23, 2015 by anthony

Business
What does Total Quality management mean? Why do companies need TQM? Thank you.
Friday, May 22, 2015 by maria244

Prob and Stats
For questions 1- 5 use confidence intervals to test the hypothesis. 1) A light bulb producing company states that its lights will last an average of 1200 hours with a standard deviation of 200 hours. A sample of 100 light bulbs from the company were tested and the researcher ...
Thursday, May 21, 2015 by Rain

Business mtivation & control
What area of the control pyramid requires a human response? A. automatic controls B. Supervisory controls C. foolproof controls D. Operator Control is D the answer?
Tuesday, May 19, 2015 by Davidson G

Business
the two aspects of an effective operating system are design and a. control b. implementation c. standardization d. ease to use. my ans. A. control am I correct help!! thanks
Tuesday, May 19, 2015 by paulie c

Business
Can someone verify which of the statement is most accurate regarding reinforcement theory My ans is A
Tuesday, May 19, 2015 by Evelyn

Algebra
a business has $8600 invested at 12% and $7000 at 9.5% interest. How much interest is earned in one year?
Monday, May 18, 2015 by Anonymous

Social Studies
Why was south carolina pleased with detente? A). It helped the state attract business. B). It gave the state more federal funding. C). It reduced the need for military bases. D). It reduced the possibility of nuclear war. I think its b but i'm really not sure please help ...
Monday, May 18, 2015 by basketball&batman

Business
Can someone help me please Which type of financial ratio statement is used to judge how well an organization will be able to meet its short-term financial obligations? a- Debt B. Activity c.-liquidity D. Profitability I have: C
Monday, May 18, 2015 by Evelyn

Business
According to equity theory when workers perceive an inequity, they will? My Ans is - C am I correct
Monday, May 18, 2015 by Everet

business
Which of the following factors is a negative aspect of groups? a. Conformity b. Norms C. Groupthink D. Cohesiveness Ans =C ?
Monday, May 18, 2015 by Everet

Business
A firm currently uses 50,000 workers to produce 120,000 units of output per day. The daily wage per worker is $100, and the price of the firm's output is $48. The cost of other variable inputs is $400,000 per day. (Note: Assume that output is constant at the level of 120,...
Monday, May 18, 2015 by Allien

“Business & Society
Describe Monsanto's pursuits in each of the 4 types of social responsibility. Research the company online to update the information provided in the case study.
Sunday, May 17, 2015 by Jasper

Business study
Percy modillane is 32 year old founder of tasty fish and chips enterprise. He always wanted to have his own business and took a business management course. He spend most of his time trying to find new methods to improve the quality of his fish and chips. Percy has a good ...
Sunday, May 17, 2015 by Tumelo koloti

Geography
How does geography affect economic activity in South Asia? A. Being surrounded by the Arabian Sea and Indian Ocean limits trade in India. B. The Himalayas protect crops of Indian farmers from heavy rains and extreme weather. C. The diversity of climates in India means farmers ...
Friday, May 15, 2015 by Caramel

Mashile
If i'm doing this subjects: Economics,Maths Literacy,Tourism,Business studies,will i be able to become a tour guide?
Friday, May 15, 2015 by Fortunate

Language Arts Ms. Sue?? Writeteacher??
"The River" 1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to ...
Wednesday, May 13, 2015 by Amy

Business & Society
Case In the case regarding Technology and the Africa Rice Center. The question is – “Should genetically modified food be used to further economic development?”
Wednesday, May 13, 2015 by Lasey

Health
Pluralistic and Elitist Matrix Create a matrix between the pluralistic and elitist perspective. When differentiating between the two perspectives, provide examples of each perspective. Identify instances of who might fill these roles. Example: Super PACs (political action ...
Tuesday, May 12, 2015 by alwayslearning

business study
why i cant understand in bussiness study delphi what really about and to solve some problem?
Tuesday, May 12, 2015 by nonhlanhla

Business 318
8. An open systems perspective places great significance on understanding the relationship between an organization and its __________. (Points : 1) personnel practices. internal resources. chain of command. capital structure. environment.
Monday, May 11, 2015 by Joan

ELA
.   Which of the following is the best opening sentence for a business letter that you want to sound fairly informal?       A. This letter is to make you cognizant of our receipt of your order.  B. Your order of February 10 arrived ...
Sunday, May 10, 2015 by Brooklyn

economics maths lit business and tourism
Does economists career allow those who did pure maths only?
Saturday, May 9, 2015 by Khutso

data
Given the following business scenario, create a Crow’s Foot ERD using a specialization hierarchy if appropriate. Tiny Hospital keeps information on patients and hospital rooms. The system assigns each patient a patient ID number. In addition, the patient’s name and ...
Friday, May 8, 2015 by adam

Math
Eduardo started a business selling sporting goods. He spent $7500 to obtain his merchandise, and it costs him $300 per week for general expenses. He earned $850 per week in sales. What is the minimum number of weeks it will take for Eduardo to make a profit? Write an ...
Thursday, May 7, 2015 by Sara

business
What jobs require a helmet? I think construction workers hockey players but I cant think of anything else. Plz help me ASAP plz! Thank you !
Thursday, May 7, 2015 by amelia

Marketing
I am creating a business which is an Ice cream shop. It asks me what types of promotion will I use for my business, and it lists 5 promotions. Personal selling, advertising, direct marketing, sales promotion, and public relations. I think I am going to go with advertising, ...
Wednesday, May 6, 2015 by Giovanna

Business Math
Find the amount due on a $300 invoice received on June 3 and paid on June 11 if the sales terms are 3/15, n/30. I can't figure this out! Please help!
Tuesday, May 5, 2015 by Miah

Business Statistics
The Bureau of Labor Statistics’ American Time Use Survey showed that the amount of time spent using a computer for leisure varied greatly by age. Individuals age 75 and over averaged 0.30 hour (18 minutes) per day using a computer for leisure. Individuals ages 15 to 19 ...
Tuesday, May 5, 2015 by Kim

business
11. Meeting clients in person instead of talking with them on the phone can help to reduce _______ when you own your own business. A. creativity B. responsibility C. cash flow D. loneliness
Monday, May 4, 2015 by jitboy

Business Economics
What subsidies and welfare payments is the south african government providing and to whom ?
Monday, May 4, 2015 by Simran

introduction to business
19. The management of Flora-Delivery, Inc. runs 14 stores and advises and assists owner-managers of 10 franchise operations. The stores directly run and managed by Flora-Delivery would be referred to as _______ stores. A. proprietary B. accessory C. company D. affiliated
Saturday, May 2, 2015 by 500

business study
state the vision and mission statement of the business of shoprite
Saturday, May 2, 2015 by mercy

Law & Ethics
. Dr. Bremer opens an office for business and puts up a sign advertising his services. Ingrid, an interested client, sees the sign, phones, and makes an appointment. Which of the following is true? A. No contract has been created. B. An express contract has been created. C. An...
Saturday, May 2, 2015 by debbie

Introduction to business
2. Ida works on creating ways to ensure that customers receive goods at the right time and correct location. Ida is involved in her firm's ________ strategy. A. pricing B. transportation C. product D. promotion 3. Mario is part of a strategic planning team. He has ...
Friday, May 1, 2015 by tony

Introduction to business
1. In which stage of the product life cycle are profits at their highest? A. Introductory stage B. Decline stage C. Maturity stage D. Growth stage
Friday, May 1, 2015 by tony

Social Studies
Which describes a belief of the progressive movement? (1 point) the belief that government could correct the ills of society the belief that individual citizens could work to improve social problems the belief that business and the free enterprise system could best improve ...
Thursday, April 30, 2015 by Archy

Career
1.)How people produce, distribute, and use goods and services? a.) Economy b.) Free enterprise system c.) Competition d.) Profit 2.)The amount of goods and services available for sale. a.) Producers b.) Consumers c.) Supply d.) Demand 3.)The amount of money left over after the...
Thursday, April 30, 2015 by Amanda

bookkeeping
Worksheet (Use the information from the trial balance in Exam Figure 2. Write the worksheet information on the form in Exam Figure 1.) You’ll need the following adjustment information: a. P. Woodsley counted the supplies on May 31 and found that the supplies on hand were...
Thursday, April 30, 2015 by Anonymous

Economics
A business can produce its product in different versions: Version A has a basic design and a lower cost and Version B has an upgraded design and a higher cost of production. The business knows there are different types of customers, “High” demand (H) and “Low&#...
Tuesday, April 28, 2015 by John

Business Math
mr. mike invested two sums of money on simple interest. the fist was $2200 invested at 8% per annum and the second $1960 at 10% per annum. the sums were allowed to frow till bothe amounted to the same figure. in how many years did this happaended and what was the final amount?
Monday, April 27, 2015 by Zubair

Business Math Please Help me
A monopoly has a total cost function C = 1000 + 108x + 12x^2 for its product, which has demand function p = 324 − 3x − 2x^2. Find the consumer's surplus at the point where the monopoly has maximum profit. (Round your answer to the nearest cent.) Thank You!
Sunday, April 26, 2015 by Scarlett

math geography and business studies
what can i study in university
Saturday, April 25, 2015 by tapiwa

business
A group of shoe manufacturers in the United State, Japan, Germany, and England have pooled resources to gain a larger market. What is this arrangement called?
Saturday, April 25, 2015 by kia

business
8. Student Betty says that physical distribution includes both transportation and storage. Student Bob says that exchange includes both buying and selling. Which student is correct? A. Bob only B. Neither C. Both D. Betty only
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

business
21. _______ ratios measure the degree to which a firm relies on borrowed funds in its operations. A. Retail earning B. Wholesale earning C. Earnings per share D. Leverage (debt)
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

business
28. The North American Free Trade Agreement (NAFTA) can be expected to A. increase trade restrictions among the member nations. B. result in political unification of the member countries. C. increase the number of low-wage jobs in the U.S. D. vastly increase trade among the ...
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

intoduction to business
35. Union workers at an auto parts plant go out on strike. In response, management closes the plant. This tactic is a A. cooling-off period. B. secondary boycott. C. lockout. D. strikebreaker.
Tuesday, April 21, 2015 by Anonymous

maths lit,life sciences,business studies,history
What jobs do I qualify for
Monday, April 20, 2015 by katlego

Communication in the Workplace
Describe each of the three components in the AIM planning process for business messages: audience analysis, idea development, and message structuring
Monday, April 20, 2015 by Joel T

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 by Amer

business calculations
albino rats used to study the hormonal regulation of a metabolic pathway are injected with a drug that inhibits body synthesis of protein. usually, 4 out of 20 rats die from the drug before the experiment is over. this time round, 10 animals are treated with the drug. what is...
Monday, April 20, 2015 by Anonymous

Business Stats
In a maths class the bottom 16% of student are given an F grade. If the class mean is 63 and standard deviation is 18, what score must a student get to pass?
Monday, April 20, 2015 by Daphne

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 by Amer

business finance
a coy invests 250000 which is expected 2 generate d following cash flow 80000,60000;45000;20000;10000: for 5yrs.wot is d payback period ?
Friday, April 17, 2015 by blessing

maths lit , life sciences, business studies and economics
what can i be with these subjects please people i need help
Thursday, April 16, 2015 by juskah

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 by Student

statistics
The distribution of B.A. degrees conferred by a local college is listed below, by major. Major Frequency English 2073 Mathematics 2164 Chemistry 318 Physics 856 Liberal Arts 1358 Business 1676 Engineering 868 9313 What is the probability that a randomly selected degree is not ...
Thursday, April 16, 2015 by Bob

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 by Student

businesses
imagine you running your own tour guided cc business, how will institutional environment as a macro environment affect your business, with an example.
Wednesday, April 15, 2015 by uli

marketing
explain how buying behavior of business customers in different countries may have been a factor in speeding the spread of international marketing.
Wednesday, April 15, 2015 by Duane

Communication in the Workplace
Imagine that you have taken a new job as head of Human Relations (HR) for an up-and-coming software firm. Your 150 employees are hip, smart and tech savvy. They are also big cell phone users. Cell phones are an important tool for your business communications, and you don't...
Wednesday, April 15, 2015 by Patrick

math
a designer creates a drawing of a triangular sign on centimeter grid paper for a new business. the drawing has sides measuring 6 cm, 8 cm, and 10 cm, and angles measuring 37°, 53°, and 90°. to create the actual sign shown, the drawing must be dilated using a scale ...
Monday, April 13, 2015 by nadia

SOCIAL STDIES HELP!
In this portfolio assignment, you will choose an event from the time periods of the Gilded Age or the Progressive Era and take on a persona from the event. For example, you could choose to portray a sharecropper or tenant farmer, a participant of the Atlanta race riot, or Tom ...
Sunday, April 12, 2015 by XenaGonzalez

business math
Jen purchased a condo in Naples Florida for $699,000. She put 20% down and financed the rest at 5% for 35years. What are Jens total finance charge?
Sunday, April 12, 2015 by sara

Business
How are social enterprises different from free market enterprises?
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

businesss
imagine you managing a tour guided business, explain by means of describing and examples how, institutional, physical and international environment affects your tourist guide business?
Saturday, April 11, 2015 by Anonymous

business mgmt
A company looking for venture capitalist funding is deciding on the design of its operating system for its new phone. The first option is to simply buy the OS from another company. This would result in sales of either 10,000 units if the market is not crowded with similar ...
Saturday, April 11, 2015 by jeannie

business msis
A time study of a certain service task found an average time of 15 minutes, with a standard deviation of 5minutes. These figures were based on a sample of 100 measurements. Is the sample large enough that we are 95% confident that standard time is within 5% of its true value?
Saturday, April 11, 2015 by jeannie

Ethics in Technology
The modern business environment is highly competitive and rapidly fluctuating. As a result, the level of commitment companies are willing to make to their employees is: A. increasing. B. stabilizing. C. variable. D. dropping. I think it's D, but not sure
Saturday, April 11, 2015 by Pat

Ethics in Technology
_________ makes the rules for globalization. A. Big business B. NAFTA C. The World Trade Organization D. The Multinational Trade Association I am stuck between B & C.
Saturday, April 11, 2015 by Pat

business math
a fair dice is tossed twice 1 at most 6 at least 9
Friday, April 10, 2015 by talha

business
Disussing the future of management, Manager A maintains that we can expect a continued rise of virtual management and growth in technology. Manager B acknowledges that Managers A's projuctions are likely, but incomplete. He adds that there will also be an increased focus ...
Wednesday, April 8, 2015 by Please help

Business
Wouldn't a "administrative assistant I" be considered a non-exempt employee? Non-exempt employees are covered by overtime provisions of the FSLA act and must be paid overtime for all hours worked over 40.
Wednesday, April 8, 2015 by Wendy

Business
Wouldnt a "Administrative Assistant I" be considered as a non-exempt job??
Tuesday, April 7, 2015 by Wendy

Business math
At the beginning of each year, Al rose invested $1,200 semiannually at 12 percent for 8 years. The cash value of the annuity due at the end of the eighth year is?
Tuesday, April 7, 2015 by Joe

Bus 101
Can someone help me to compare answer for final exams introduction to Business - These are my answers Here are my answers... 1.c 2.a 3.a 4.d 5.c 6.b 7.a 8.b 9.c 10.b 11.a 12.a 13.c 14.d 15.a 16.a 17.a 18.8 19.c 20.b 21.a 22.a 23.d 24.a 25.b 26.d 27.a 28.b 29.d 30.c 31.b 32.c ...
Tuesday, April 7, 2015 by Devon

1 question omh help??
1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to contemplate 8 The world ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

PLEASE HELP?????LANGAGUE ARTS
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

1 question LA AM I RIGHT?
"The River" 1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

LA/READING(:
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 by Linda

business statistics
pkg1 pkg2 215 148 89 70 367 292 find the relative frequency of occurrence approach to determine the probability that a tube of toothpaste sold had packaging style 1
Monday, April 6, 2015 by charissa

Business
5. A long-time expert in your field who will guide and advise you in your start-up phase is called a/an A. mentor. B. investment counselor. C. contact. D. entrepreneur. My answer is b If not b then d But I'm bit sure I need help
Monday, April 6, 2015 by Karen

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Members