Tuesday
May 26, 2015

Homework Help: Business

Branches of Business

Recent Business Questions

Business
Market environment assay
Monday, May 25, 2015 at 12:44pm

Check My History PLZZ
1. The commissioners court does all of the following EXCEPT approve the county budget. conduct trials.* set property tax rates. direct county business. 2. The most important source of revenue for city governments is sales tax. property tax. garbage collection fees. permits and...
Sunday, May 24, 2015 at 1:58pm

Management
just check for accuracy please? 3. Which one of the following situations is an example of overall cost leadership? A. A dress manufacturer wants to make its product unique in its category. B. A company that manufactures school desks is looking for ways to make its desks less ...
Saturday, May 23, 2015 at 4:06pm

Business
What does Total Quality management mean? Why do companies need TQM? Thank you.
Friday, May 22, 2015 at 8:38pm

Prob and Stats
For questions 1- 5 use confidence intervals to test the hypothesis. 1) A light bulb producing company states that its lights will last an average of 1200 hours with a standard deviation of 200 hours. A sample of 100 light bulbs from the company were tested and the researcher ...
Thursday, May 21, 2015 at 12:49am

Business mtivation & control
What area of the control pyramid requires a human response? A. automatic controls B. Supervisory controls C. foolproof controls D. Operator Control is D the answer?
Tuesday, May 19, 2015 at 6:37pm

Business
the two aspects of an effective operating system are design and a. control b. implementation c. standardization d. ease to use. my ans. A. control am I correct help!! thanks
Tuesday, May 19, 2015 at 6:29pm

Business
Can someone verify which of the statement is most accurate regarding reinforcement theory My ans is A
Tuesday, May 19, 2015 at 6:08pm

Algebra
a business has $8600 invested at 12% and $7000 at 9.5% interest. How much interest is earned in one year?
Monday, May 18, 2015 at 7:05pm

Social Studies
Why was south carolina pleased with detente? A). It helped the state attract business. B). It gave the state more federal funding. C). It reduced the need for military bases. D). It reduced the possibility of nuclear war. I think its b but i'm really not sure please help ...
Monday, May 18, 2015 at 6:22pm

Business
Can someone help me please Which type of financial ratio statement is used to judge how well an organization will be able to meet its short-term financial obligations? a- Debt B. Activity c.-liquidity D. Profitability I have: C
Monday, May 18, 2015 at 6:02pm

Business
According to equity theory when workers perceive an inequity, they will? My Ans is - C am I correct
Monday, May 18, 2015 at 5:48pm

business
Which of the following factors is a negative aspect of groups? a. Conformity b. Norms C. Groupthink D. Cohesiveness Ans =C ?
Monday, May 18, 2015 at 4:56pm

Business
A firm currently uses 50,000 workers to produce 120,000 units of output per day. The daily wage per worker is $100, and the price of the firm's output is $48. The cost of other variable inputs is $400,000 per day. (Note: Assume that output is constant at the level of 120,...
Monday, May 18, 2015 at 11:51am

“Business & Society
Describe Monsanto's pursuits in each of the 4 types of social responsibility. Research the company online to update the information provided in the case study.
Sunday, May 17, 2015 at 12:31pm

Business study
Percy modillane is 32 year old founder of tasty fish and chips enterprise. He always wanted to have his own business and took a business management course. He spend most of his time trying to find new methods to improve the quality of his fish and chips. Percy has a good ...
Sunday, May 17, 2015 at 11:32am

Geography
How does geography affect economic activity in South Asia? A. Being surrounded by the Arabian Sea and Indian Ocean limits trade in India. B. The Himalayas protect crops of Indian farmers from heavy rains and extreme weather. C. The diversity of climates in India means farmers ...
Friday, May 15, 2015 at 3:02pm

Mashile
If i'm doing this subjects: Economics,Maths Literacy,Tourism,Business studies,will i be able to become a tour guide?
Friday, May 15, 2015 at 9:59am

Language Arts Ms. Sue?? Writeteacher??
"The River" 1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to ...
Wednesday, May 13, 2015 at 5:22pm

Business & Society
Case In the case regarding Technology and the Africa Rice Center. The question is – “Should genetically modified food be used to further economic development?”
Wednesday, May 13, 2015 at 1:30pm

Health
Pluralistic and Elitist Matrix Create a matrix between the pluralistic and elitist perspective. When differentiating between the two perspectives, provide examples of each perspective. Identify instances of who might fill these roles. Example: Super PACs (political action ...
Tuesday, May 12, 2015 at 12:36pm

business study
why i cant understand in bussiness study delphi what really about and to solve some problem?
Tuesday, May 12, 2015 at 11:41am

Business 318
8. An open systems perspective places great significance on understanding the relationship between an organization and its __________. (Points : 1) personnel practices. internal resources. chain of command. capital structure. environment.
Monday, May 11, 2015 at 3:57pm

ELA
.   Which of the following is the best opening sentence for a business letter that you want to sound fairly informal?       A. This letter is to make you cognizant of our receipt of your order.  B. Your order of February 10 arrived ...
Sunday, May 10, 2015 at 4:12pm

economics maths lit business and tourism
Does economists career allow those who did pure maths only?
Saturday, May 9, 2015 at 2:35am

data
Given the following business scenario, create a Crow’s Foot ERD using a specialization hierarchy if appropriate. Tiny Hospital keeps information on patients and hospital rooms. The system assigns each patient a patient ID number. In addition, the patient’s name and ...
Friday, May 8, 2015 at 5:34pm

Math
Eduardo started a business selling sporting goods. He spent $7500 to obtain his merchandise, and it costs him $300 per week for general expenses. He earned $850 per week in sales. What is the minimum number of weeks it will take for Eduardo to make a profit? Write an ...
Thursday, May 7, 2015 at 10:43pm

business
What jobs require a helmet? I think construction workers hockey players but I cant think of anything else. Plz help me ASAP plz! Thank you !
Thursday, May 7, 2015 at 5:44pm

Marketing
I am creating a business which is an Ice cream shop. It asks me what types of promotion will I use for my business, and it lists 5 promotions. Personal selling, advertising, direct marketing, sales promotion, and public relations. I think I am going to go with advertising, ...
Wednesday, May 6, 2015 at 10:56am

Business Math
Find the amount due on a $300 invoice received on June 3 and paid on June 11 if the sales terms are 3/15, n/30. I can't figure this out! Please help!
Tuesday, May 5, 2015 at 5:53pm

Business Statistics
The Bureau of Labor Statistics’ American Time Use Survey showed that the amount of time spent using a computer for leisure varied greatly by age. Individuals age 75 and over averaged 0.30 hour (18 minutes) per day using a computer for leisure. Individuals ages 15 to 19 ...
Tuesday, May 5, 2015 at 3:19pm

business
11. Meeting clients in person instead of talking with them on the phone can help to reduce _______ when you own your own business. A. creativity B. responsibility C. cash flow D. loneliness
Monday, May 4, 2015 at 1:39pm

Business Economics
What subsidies and welfare payments is the south african government providing and to whom ?
Monday, May 4, 2015 at 1:24am

introduction to business
19. The management of Flora-Delivery, Inc. runs 14 stores and advises and assists owner-managers of 10 franchise operations. The stores directly run and managed by Flora-Delivery would be referred to as _______ stores. A. proprietary B. accessory C. company D. affiliated
Saturday, May 2, 2015 at 5:32pm

business study
state the vision and mission statement of the business of shoprite
Saturday, May 2, 2015 at 12:58pm

Law & Ethics
. Dr. Bremer opens an office for business and puts up a sign advertising his services. Ingrid, an interested client, sees the sign, phones, and makes an appointment. Which of the following is true? A. No contract has been created. B. An express contract has been created. C. An...
Saturday, May 2, 2015 at 11:55am

Introduction to business
2. Ida works on creating ways to ensure that customers receive goods at the right time and correct location. Ida is involved in her firm's ________ strategy. A. pricing B. transportation C. product D. promotion 3. Mario is part of a strategic planning team. He has ...
Friday, May 1, 2015 at 10:23pm

Introduction to business
1. In which stage of the product life cycle are profits at their highest? A. Introductory stage B. Decline stage C. Maturity stage D. Growth stage
Friday, May 1, 2015 at 10:22pm

Social Studies
Which describes a belief of the progressive movement? (1 point) the belief that government could correct the ills of society the belief that individual citizens could work to improve social problems the belief that business and the free enterprise system could best improve ...
Thursday, April 30, 2015 at 8:38pm

Career
1.)How people produce, distribute, and use goods and services? a.) Economy b.) Free enterprise system c.) Competition d.) Profit 2.)The amount of goods and services available for sale. a.) Producers b.) Consumers c.) Supply d.) Demand 3.)The amount of money left over after the...
Thursday, April 30, 2015 at 12:13pm

bookkeeping
Worksheet (Use the information from the trial balance in Exam Figure 2. Write the worksheet information on the form in Exam Figure 1.) You’ll need the following adjustment information: a. P. Woodsley counted the supplies on May 31 and found that the supplies on hand were...
Thursday, April 30, 2015 at 9:10am

Economics
A business can produce its product in different versions: Version A has a basic design and a lower cost and Version B has an upgraded design and a higher cost of production. The business knows there are different types of customers, “High” demand (H) and “Low&#...
Tuesday, April 28, 2015 at 2:14am

Business Math
mr. mike invested two sums of money on simple interest. the fist was $2200 invested at 8% per annum and the second $1960 at 10% per annum. the sums were allowed to frow till bothe amounted to the same figure. in how many years did this happaended and what was the final amount?
Monday, April 27, 2015 at 1:25am

Business Math Please Help me
A monopoly has a total cost function C = 1000 + 108x + 12x^2 for its product, which has demand function p = 324 − 3x − 2x^2. Find the consumer's surplus at the point where the monopoly has maximum profit. (Round your answer to the nearest cent.) Thank You!
Sunday, April 26, 2015 at 1:58pm

math geography and business studies
what can i study in university
Saturday, April 25, 2015 at 7:32am

business
A group of shoe manufacturers in the United State, Japan, Germany, and England have pooled resources to gain a larger market. What is this arrangement called?
Saturday, April 25, 2015 at 12:48am

business
8. Student Betty says that physical distribution includes both transportation and storage. Student Bob says that exchange includes both buying and selling. Which student is correct? A. Bob only B. Neither C. Both D. Betty only
Tuesday, April 21, 2015 at 6:14pm

business
21. _______ ratios measure the degree to which a firm relies on borrowed funds in its operations. A. Retail earning B. Wholesale earning C. Earnings per share D. Leverage (debt)
Tuesday, April 21, 2015 at 6:12pm

business
28. The North American Free Trade Agreement (NAFTA) can be expected to A. increase trade restrictions among the member nations. B. result in political unification of the member countries. C. increase the number of low-wage jobs in the U.S. D. vastly increase trade among the ...
Tuesday, April 21, 2015 at 6:12pm

intoduction to business
35. Union workers at an auto parts plant go out on strike. In response, management closes the plant. This tactic is a A. cooling-off period. B. secondary boycott. C. lockout. D. strikebreaker.
Tuesday, April 21, 2015 at 6:09pm

maths lit,life sciences,business studies,history
What jobs do I qualify for
Monday, April 20, 2015 at 3:08pm

Communication in the Workplace
Describe each of the three components in the AIM planning process for business messages: audience analysis, idea development, and message structuring
Monday, April 20, 2015 at 9:01am

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 at 7:48am

business calculations
albino rats used to study the hormonal regulation of a metabolic pathway are injected with a drug that inhibits body synthesis of protein. usually, 4 out of 20 rats die from the drug before the experiment is over. this time round, 10 animals are treated with the drug. what is...
Monday, April 20, 2015 at 3:10am

Business Stats
In a maths class the bottom 16% of student are given an F grade. If the class mean is 63 and standard deviation is 18, what score must a student get to pass?
Monday, April 20, 2015 at 2:27am

Business Statistics
FORMAT INSTRUCTIONS Each question requires the use of MINITAB to solve. Please submit your work as a WORD or similar document. You can prepare this by cutting and pasting the results generated in MINITAB to such a document. Then you can edit that file with any required ...
Monday, April 20, 2015 at 12:23am

business finance
a coy invests 250000 which is expected 2 generate d following cash flow 80000,60000;45000;20000;10000: for 5yrs.wot is d payback period ?
Friday, April 17, 2015 at 3:06pm

maths lit , life sciences, business studies and economics
what can i be with these subjects please people i need help
Thursday, April 16, 2015 at 4:41pm

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 at 12:01pm

statistics
The distribution of B.A. degrees conferred by a local college is listed below, by major. Major Frequency English 2073 Mathematics 2164 Chemistry 318 Physics 856 Liberal Arts 1358 Business 1676 Engineering 868 9313 What is the probability that a randomly selected degree is not ...
Thursday, April 16, 2015 at 11:43am

Civics
Which of the following would contribute most to the creation of a strong economy? A. The government limiting loans to agencies like FEMA or small business enterprises B. The lowest possible number of businesses taking out loans to expand operations C. The Federal Reserve Bank ...
Thursday, April 16, 2015 at 11:42am

businesses
imagine you running your own tour guided cc business, how will institutional environment as a macro environment affect your business, with an example.
Wednesday, April 15, 2015 at 2:33pm

marketing
explain how buying behavior of business customers in different countries may have been a factor in speeding the spread of international marketing.
Wednesday, April 15, 2015 at 2:05pm

Communication in the Workplace
Imagine that you have taken a new job as head of Human Relations (HR) for an up-and-coming software firm. Your 150 employees are hip, smart and tech savvy. They are also big cell phone users. Cell phones are an important tool for your business communications, and you don't...
Wednesday, April 15, 2015 at 11:53am

math
a designer creates a drawing of a triangular sign on centimeter grid paper for a new business. the drawing has sides measuring 6 cm, 8 cm, and 10 cm, and angles measuring 37°, 53°, and 90°. to create the actual sign shown, the drawing must be dilated using a scale ...
Monday, April 13, 2015 at 8:23pm

SOCIAL STDIES HELP!
In this portfolio assignment, you will choose an event from the time periods of the Gilded Age or the Progressive Era and take on a persona from the event. For example, you could choose to portray a sharecropper or tenant farmer, a participant of the Atlanta race riot, or Tom ...
Sunday, April 12, 2015 at 5:37pm

business math
Jen purchased a condo in Naples Florida for $699,000. She put 20% down and financed the rest at 5% for 35years. What are Jens total finance charge?
Sunday, April 12, 2015 at 3:39pm

Business
How are social enterprises different from free market enterprises?
Saturday, April 11, 2015 at 8:18pm

businesss
imagine you managing a tour guided business, explain by means of describing and examples how, institutional, physical and international environment affects your tourist guide business?
Saturday, April 11, 2015 at 4:59pm

business mgmt
A company looking for venture capitalist funding is deciding on the design of its operating system for its new phone. The first option is to simply buy the OS from another company. This would result in sales of either 10,000 units if the market is not crowded with similar ...
Saturday, April 11, 2015 at 3:08pm

business msis
A time study of a certain service task found an average time of 15 minutes, with a standard deviation of 5minutes. These figures were based on a sample of 100 measurements. Is the sample large enough that we are 95% confident that standard time is within 5% of its true value?
Saturday, April 11, 2015 at 3:04pm

Ethics in Technology
The modern business environment is highly competitive and rapidly fluctuating. As a result, the level of commitment companies are willing to make to their employees is: A. increasing. B. stabilizing. C. variable. D. dropping. I think it's D, but not sure
Saturday, April 11, 2015 at 12:47pm

Ethics in Technology
_________ makes the rules for globalization. A. Big business B. NAFTA C. The World Trade Organization D. The Multinational Trade Association I am stuck between B & C.
Saturday, April 11, 2015 at 12:32pm

business math
a fair dice is tossed twice 1 at most 6 at least 9
Friday, April 10, 2015 at 3:49am

business
Disussing the future of management, Manager A maintains that we can expect a continued rise of virtual management and growth in technology. Manager B acknowledges that Managers A's projuctions are likely, but incomplete. He adds that there will also be an increased focus ...
Wednesday, April 8, 2015 at 6:31pm

Business
Wouldn't a "administrative assistant I" be considered a non-exempt employee? Non-exempt employees are covered by overtime provisions of the FSLA act and must be paid overtime for all hours worked over 40.
Wednesday, April 8, 2015 at 11:00am

Business
Wouldnt a "Administrative Assistant I" be considered as a non-exempt job??
Tuesday, April 7, 2015 at 11:40pm

Business math
At the beginning of each year, Al rose invested $1,200 semiannually at 12 percent for 8 years. The cash value of the annuity due at the end of the eighth year is?
Tuesday, April 7, 2015 at 11:28am

Bus 101
Can someone help me to compare answer for final exams introduction to Business - These are my answers Here are my answers... 1.c 2.a 3.a 4.d 5.c 6.b 7.a 8.b 9.c 10.b 11.a 12.a 13.c 14.d 15.a 16.a 17.a 18.8 19.c 20.b 21.a 22.a 23.d 24.a 25.b 26.d 27.a 28.b 29.d 30.c 31.b 32.c ...
Tuesday, April 7, 2015 at 11:03am

1 question omh help??
1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to contemplate 8 The world ...
Monday, April 6, 2015 at 10:12pm

PLEASE HELP?????LANGAGUE ARTS
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 at 10:02pm

1 question LA AM I RIGHT?
"The River" 1 I sit on the bank in my special place, 2 Feel the breeze that lifts my hair, 3 And watch the ripples run across the river. 4 It is so peaceful here. 5 Deep enough to justify a fishing pole, 6 Quiet enough for my every thought, 7 The perfect place to ...
Monday, April 6, 2015 at 9:39pm

LA/READING(:
13. What is the best paraphrase of the first stanza? (1 point) I have a special place at the river where the wind goes through my hair and the ripples run across the river. I sometimes fish at the river. Sometimes I think about my life when I look at the river. I sit on the ...
Monday, April 6, 2015 at 9:33pm

business statistics
pkg1 pkg2 215 148 89 70 367 292 find the relative frequency of occurrence approach to determine the probability that a tube of toothpaste sold had packaging style 1
Monday, April 6, 2015 at 5:13pm

Business
5. A long-time expert in your field who will guide and advise you in your start-up phase is called a/an A. mentor. B. investment counselor. C. contact. D. entrepreneur. My answer is b If not b then d But I'm bit sure I need help
Monday, April 6, 2015 at 9:20am

business math
Anny invests $8,500, at 6% interest, compounded quarterly for 12 years?
Tuesday, March 31, 2015 at 1:03pm

Statistics
In the past year, Jack's Pizaa Resturant grossed more than $1500 a day for about 83% of its business days. Suppose 8 days are randomly selected, approximate the probablity that exactly 6 days will gross more than $1500 in a day.
Tuesday, March 31, 2015 at 12:40pm

SOCIAL STDIES HELP!!!!!
1. What was the New South philosophy? (1 point) a philosophy that the southern economy should become more industrialized the idea that African Americans should own more businesses*** the notion that traditional farming techniques should be maintained a concept that allowed ...
Monday, March 30, 2015 at 8:05pm

child day care
. In the childcare field, the main purpose of a Quality Rating and Improvement System (QRIS) is to A. improve and standardize the quality of care in all facilities in the state. B. lower the cost of childcare. C. make it easier for parents to find childcare. D. make childcare ...
Monday, March 30, 2015 at 7:33pm

Pschology 202
1. David is somewhat afraid of flying. When he is required to travel on business, he prefers to take a train or drive if the distance is short enough that he can arrive on schedule. However, if the distance is long and driving does not make sense, he will fly because he does ...
Sunday, March 29, 2015 at 6:52pm

Business
Several employees have been handing out union pamphlets in the parking lot of the hospital. Employees are talking about whether to join the union or not. Some of the managers have joined together and fired employees who were interested in the union to keep the union out. In ...
Thursday, March 26, 2015 at 7:53pm

Business
14. When you first started your new business, you were so excited about the large volume of orders you had. One year later, you find that your orders are less than half of what they were in the beginning. What is the most probably cause of this decrease in order? A. You'...
Thursday, March 26, 2015 at 2:33pm

Business
19. The price for predictability is often A. long hours. B. long-term boredom. C. stress and insecurity. D. increased self-confidence. I think D or a
Thursday, March 26, 2015 at 2:27pm

Business
12. You start a new business selling a product that's the best of its kind on the market. In addition to this product, what must you have to be successful? A. Good marketing B. Sales experience C. A large staff D. A franchise license I think b or a
Thursday, March 26, 2015 at 2:03pm

books
I need help with this question, I have to write a paragraph to support an opinion and I don't understand this question. When Scrooge tells Marley that Marley was always a good man of business. In Act 1 scene 3 of a Christmas Carol Scrooge and Marley, Marley responds ...
Thursday, March 26, 2015 at 9:06am

Business
Applegate Industries is planning to expand its production facility in a few years. New plant construction costs are estimated to be $4.50 per square foot. The company invests $850,000 today at 8% interest compounded quarterly. How many square feet of new facility could be ...
Wednesday, March 25, 2015 at 7:18pm

business
1. What percentage of new businesses fail in the first year? A. 40 percent B. 60 percent C. 25 percent D. 75 percent I think it's A. But not sure
Wednesday, March 25, 2015 at 4:24pm

Business statistics
5. An Aspirin manufacturer fills bottles by weight rather than by count. Since each bottle should contain 100 tablets, the average weight per tablet should be 5 grains. Each of 100 tablets taken from a large lot is weighed, resulting in a sample average weight per tablet of 4....
Wednesday, March 25, 2015 at 3:21pm

Business statistics
4. A study of the ability of individuals to walk in a straight line (“Can We Really Walk Straight?”, Amer. J. of Physical Anthro., 1992:19-27) reported the accompanying data on cadence (strides per second) for a sample of 20 randomly selected individuals. 0.95 0.82 0...
Wednesday, March 25, 2015 at 3:20pm

Business statistics
3. Determine the t-critical value for a two-sided confidence interval in each of the following situations. a. Confidence level = 95%, df = 15 b. Confidence level = 99%, n = 5. c. Confidence level = 95%, n = 15 d. Significance level = 0.01, df = 37
Wednesday, March 25, 2015 at 3:19pm

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. Next>>

Members