Wednesday
April 23, 2014

Homework Help: Art

Branches of Art Homework

Recent Art Questions

Post a New Question | Current Questions

Art ~ Goya & His Painting
!
Friday, January 31, 2014 at 9:42pm

Art ~ Goya & His Painting
What message was Goya trying to send when he painted Charles the IV and his family?
Friday, January 31, 2014 at 8:40pm

Art ~Help!
http://www.google.com/search?q=goya+pain​ting+carlos+iv&oq=goya+painting+carlos+i​v&aqs=chrome..69i57j0l2.14967j0j7&source​id=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8 Read, read, read, read ... and let us know what you discover.
Friday, January 31, 2014 at 4:19pm

Art ~Help!
What principles did Goya use when he painted Carlos IV of Spain? and how? and where?
Friday, January 31, 2014 at 4:04pm

Art
http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_Lea​ding_the_People
Friday, January 31, 2014 at 11:56am

Art
Eugene Delacroix's Liberty leading the people commemorated?
Friday, January 31, 2014 at 11:55am

english
Have you read it? http://art-bin.com/art/omodest.html
Thursday, January 30, 2014 at 4:58pm

art history
What is the question?
Thursday, January 30, 2014 at 12:20pm

art history
is there a question here?
Wednesday, January 29, 2014 at 6:04pm

art history
paleolithic cultures, cavepaining,talismanic sculpture, Mesolithic cultures,mesolithic,jerricho catal,huyuk stonehenge
Wednesday, January 29, 2014 at 6:03pm

socialstudies(CHECK ANSWERS)
1. What marked the beginning of agriculture in the Americas? A. Native people began raising goats. B. The hoe was invented. C. Native people began growing maize.(I PICK THIS) D. The Spanish arrived. 2. Aztec aqueducts were an important accomplishment because they A. prevented ...
Monday, January 27, 2014 at 12:53pm

socialstudies
can anyone please answer these 5 before i scratch my brain out.i did the rest but these i couldnt get What marked the beginning of agriculture in the Americas ? A.Native people began raising goats. B.The hoe was invented. C.Native people began growing maize. D.The Spanish ...
Monday, January 27, 2014 at 11:34am

art
Context Concept Content Iconography Convention Media/Medium
Monday, January 27, 2014 at 10:11am

English
I have an art presentation and I need to find a piece of literature written around late 1800s to early 1900s to relate to my art (The Brooklyn Bridge photograph- Walker Evans). It'll probably need to be industrialization related. Thanks.
Sunday, January 26, 2014 at 7:56pm

Art
????
Thursday, January 23, 2014 at 2:53pm

Art
nvm XD
Thursday, January 23, 2014 at 2:25pm

Art
im not suuuure.....
Thursday, January 23, 2014 at 2:24pm

Art
I got 100% on this assessment. 1. maquette 2. Claes Oldenburg 3. isolate Hope this helps XD!!
Thursday, January 23, 2014 at 9:33am

Art
1. This term refers to the scale model of a larger piece. (1 point) marquis miniature maquette mock-up 2. This Swedish artist sometimes used a spoon motif in his artwork. (1 point) Claes Oldenburg Claes Olderberg Coosje Oldenberg Claes van Bruggen 3. Artists sometimes do this ...
Thursday, January 23, 2014 at 8:54am

art
Good thing i did what mrs. queen said other wise i would got only one right in my art'
Thursday, January 23, 2014 at 8:52am

Art Please check answers
These are right. :)
Wednesday, January 22, 2014 at 5:29pm

literacy
point of view?? In art? or in literature? what?
Tuesday, January 21, 2014 at 8:08pm

Eng 2
Which phrase best describes this type of sentence? Sandy creates her best pieces of art late in the day. A) prepositional phrase modifying an adverb B) adverb modifying other adverbs C) prepositional phrase modifying other prepositional phrases D) preposition with compound ...
Tuesday, January 21, 2014 at 8:04pm

Math
The image on a movie poster was shrunk to make the DVD cover art for the movie, so that the cover art is a scale image of the poster. The poster is 36 inches wide, and the DVD cover art is 6 inches wide. If the diagonal of the poster is 4.5 feet, what is the diagonal of the ...
Tuesday, January 21, 2014 at 7:19pm

language art
So, the correct answers all together are: 1.)B 2.)A 3.)A 4.)A 5.)A 6.)B 7.)B 8.)B 9.)A 10.)D 11.)D Thanks!! Got it all right!!
Saturday, January 18, 2014 at 2:17pm

4th grade math
PAINTBRUSHES ARE SOLD IN PACKS OF 6 EACH ART CLASS NEEDS 4 PACKS FOR A PROJECT HOM MAY PACKS OF PAINTBRUSHES ARE NEEDED FOR THE 21 CLASSES INTHE SCHOOL AND HOW MANY TOLAL PAINTBRUSHES ARE NEEDED FOR THE SCHOOL
Thursday, January 16, 2014 at 5:53am

Art Please check answers
hahahaha
Wednesday, January 15, 2014 at 6:59pm

Art Please check answers
I'm scared to use the answers. People are saying they are wrong and people are saying they are right.
Wednesday, January 15, 2014 at 6:57pm

History
Use this excerpt from a statement of the Iconoclastic Council to answer the following question: “Supported by the Holy Scriptures … we declare unanimously, in the name of the Holy Trinity, that there shall be rejected and removed and cursed one of the Christian ...
Wednesday, January 15, 2014 at 1:30am

artist
What do you expect from an art education? How will it help you reach your life and career goals ? What are three of your strengths ? explain how two of your strengths have contributed to your success in art school, in art , or in your life.
Tuesday, January 14, 2014 at 9:35pm

Art
i WASliving in the philippines. While i was arting, i will use watercolor, crayons, and colered pencil.
Friday, January 10, 2014 at 8:33am

Art Please check answers
the answers are totally right I got 100% take it from me I get really pissed off when I check my answers on these websites and half of them a wrong but YOUR WELCOMES are all right.
Thursday, January 9, 2014 at 1:09pm

language art
NO!!!!!!!!!!!
Wednesday, January 8, 2014 at 7:33pm

art
Mrs. Queen is right. I just took the test, and used Mrs. Queens answer, and I got them all correct.
Tuesday, January 7, 2014 at 6:12pm

Writing
I've come across a problem while writing my story: since it doesn't take place in modern times - actually, it's more or less a fantasy story - I'm having a hard time creating clothes for my characters. I know that since it's a fantasy, it allows for a lot ...
Saturday, January 4, 2014 at 7:56pm

7th grade art ASAP please
This was perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! All Correct. I just Got 100% on my quiz
Friday, January 3, 2014 at 7:26pm

Art Please check answers
Miss Sue are this right?
Wednesday, January 1, 2014 at 3:09pm

Art Please check answers
Are this right?
Wednesday, January 1, 2014 at 3:05pm

Art Please check answers
Are this righ?
Wednesday, January 1, 2014 at 3:05pm

English - Ms. Sue help
I just need an answer to No. 9 on the CCA Lang. Art test: "Rewrite the first stanza of "Scott's Goodbye" ,as free verse. I don't really understand "stanza", and "free verse"?
Tuesday, December 31, 2013 at 1:10pm

English - Ms. Sue help
I just need an answer to No. 9 on the CCA Lang. Art test: "Rewrite the first stanza of "Scott's Goodbye" ,as free verse. I don't really understand "stanza", and "free verse"?
Tuesday, December 31, 2013 at 1:10pm

Art Please check answers
they are all right just finished and got: responses saved. the final score is 20/20 (100%).
Monday, December 30, 2013 at 2:15pm

Creative Writing
Write a small paragraph on any one of the topic..... 1. Greatness comes with sacrifice 2. There is science in every art 3. Religion ennobles a human being 4. Musicians are born and not created
Sunday, December 29, 2013 at 8:15am

Math
Practice Dividing by 9 History : 72 Art: 81 Science: 54 Travel: 63 Fiction: 90 Biography: 45 Poetry: 27 Cooking: 36 1/Raul might put an equal number of each kind of book on 9 shelves. How many types of books will have an even number on each shelf? Answer: 3 types of books.. ...
Saturday, December 28, 2013 at 6:03pm

language art(1 question)
Since both A and B are wrong, it must be C or D. What does moist mean?
Monday, December 23, 2013 at 2:33pm

language art(1 question)
well can you tell me what you think ????
Monday, December 23, 2013 at 2:10pm

language art(1 question)
I disagree.
Monday, December 23, 2013 at 2:08pm

language art(1 question)
please2. If a garden's dirt is moist,a gardener will probably see and feel A. soil that has cracks.(i pick this) B. soil that has small puddles C. soil that is wet enough to form clumps. D. soil that is dry enough to scatter in the wind. check ...
Monday, December 23, 2013 at 1:59pm

Math
Raul did an inventory of all the books in collection by subject. He displayed his results in the table below . Use the table to solve to solve each problem. Raul's book Collectio Subject of book. Number of books History. 72 Art 81 Science. 54 Travel. 63 Fiction. 90 ...
Sunday, December 22, 2013 at 5:20pm

language art
Is this the article? http://www.presidency.ucsb.edu/ws/?pid=8​136
Sunday, December 22, 2013 at 12:03pm

language art
the story is: economics has made us partners the question is explain the authors opinion of economic cooperation between the u.s. and canada.in your own words use words and information from the article that support your explanation.
Sunday, December 22, 2013 at 9:27am

Math
Practice Dividing by 9 A Jeweler placed 20 necklaces on 5 different tables. He placed the same number of necklaces on each table . How many necklaces did the jeweler place on each? Raul's book collection Subject of book. Number of books History. 72 Art. 81 Science. 54 ...
Saturday, December 21, 2013 at 9:34am

Art Ms. Sue please
Yes you are correct. I did the same Quick Check.
Thursday, December 19, 2013 at 2:52pm

Art
=)
Thursday, December 19, 2013 at 7:51am

Art
Thank you! This was more of a personal question. I couldn't find the answer online. I recently drew a Rubik's cube and was unsure of what paint to use when proceeding to fill the blocks in.
Thursday, December 19, 2013 at 12:00am

Art
1 and 2.
Wednesday, December 18, 2013 at 11:52pm

Art
What type of paint out of the following three: 1.) Acrylic Paint 2.) Oil Paint or 3.) Watercolor; would you recommend gives the best glossy/shiny finish?
Wednesday, December 18, 2013 at 11:27pm

language art
http://www.chompchomp.com/terms/phrase.h​tm http://www.chompchomp.com/terms/clause.h​tm
Wednesday, December 18, 2013 at 8:56pm

language art
ok..can you send me a website to study phrases and clauses.
Wednesday, December 18, 2013 at 8:43pm

language art
You're right that 11 is D. The other right answers are 7. B 9. A You need to study phrases and clauses.
Wednesday, December 18, 2013 at 8:34pm

Science :)
1. Forests and fisheries are examples of abiotic factors. energy factors. renewable resources. nonrenewable resources. 2. How has the human population changed during the last 50 years? The human population has increased exponentially. The human population has decreased ...
Wednesday, December 18, 2013 at 8:32pm

language art
7.D 9.C 11.D *Going with my second choice, are they right*
Wednesday, December 18, 2013 at 8:24pm

language art
That's better. Now 7, 9, and 11 are wrong.
Wednesday, December 18, 2013 at 8:20pm

language art
2.A 3.A 7.A 8.B 9.B 11.C
Wednesday, December 18, 2013 at 8:16pm

language art
1, 4, 5, 6, and 10 are right. 3. is wrong. If you decide on the others, please post your choices, and I'll check them.
Wednesday, December 18, 2013 at 8:09pm

language art
1.Chris was being OBNOXIOUS when he -told Mrs.Kelly it was a great day for a race. -insulted Gina's new haircut. -kept the little kids' ball from going into the street. -returned Mr.Cho's keys. 2.If something is STATELY, it is -impressive -informal -common -tacky 3...
Wednesday, December 18, 2013 at 7:59pm

language art
OK. I agree with your answers.
Wednesday, December 18, 2013 at 7:40pm

language art
That what they gave me.. The test is on prediction
Wednesday, December 18, 2013 at 7:35pm

language art
That isn't the whole story.
Wednesday, December 18, 2013 at 7:34pm

language art
here's the story: But after they left,Mom said, "No more visitors for a while, Martin.Grandpa won't admit it, but his strength hasn't returned. He likes having company, but it tires hi,". That evening,Grandpa called me to his room before he went to sleep...
Wednesday, December 18, 2013 at 7:31pm

language art
1 is right. I haven't read that story so I don't know about your other answers.
Wednesday, December 18, 2013 at 7:27pm

language art
Which of the following is an example of a commotion? -a group of shoppers in an uproar about a popular item that was advertised but not available -a group of napping toddlers at a daycare -a group of students quietly reading in the library 2.Read the following passage from &...
Wednesday, December 18, 2013 at 7:14pm

language art
Which of the following is an example of a commotion? -a group of shoppers in an uproar about a popular item that was advertised but not available -a group of napping toddlers at a daycare -a group of students quietly reading in the library 2.Read the following passage from &...
Wednesday, December 18, 2013 at 7:02pm

language art
Which sentence provides an example of swaggered? -Marco was so ashamed at the grade he received, he only stared at the floor as he walked back to his desk. -The audience could tell Kelsie was confident, based on the way she strutted down the aisle to claim her prize -The ...
Tuesday, December 17, 2013 at 11:07pm

English: please look. I put my answers.
1. A period in literature governed by a particular set of ideas , concerns or characteristics is A. literature of exploration B. national literature C. a literary outline *D. a literary movement 2. Which literary movement began just after the Civil War? A. Romanticism *B. ...
Monday, December 16, 2013 at 11:49pm

English
1. A period in literature governed by a particular set of ideas , concerns or characteristics is A. literature of exploration B. national literature C. a literary outline D. a literary movement 2, which literary movement ended around the time of the civil war? A. american ...
Monday, December 16, 2013 at 8:19pm

Art
1) assemblage 2)op art
Sunday, December 15, 2013 at 3:16pm

English
[ms Yardley is an art dealer. The man is going to hand a picture by Picasso.] 'Fifty thousand Euros, Ms Yardley,' the man says. 'I want fifty thousand Euros to get it.' ------------------------------------- What does the last sentence mean? Would you ...
Friday, December 13, 2013 at 5:50pm

Art Please check answers
6 of these are wrong I am so mad
Thursday, December 12, 2013 at 5:57pm

7th grade art ms.sue asap please
I know all of these answers. I learned them a long time ago. Try this: REREAD your lessen and take notes. You might be surprised.
Thursday, December 12, 2013 at 4:04pm

7th grade art ASAP please
Who are you? My name is not Cristina. I totally hate my name. Christi is just a nickname for Christle. Just hate the name. If I could choose a different name it would be something pretty…. Rose maybe. But no. What is CCA? I go to a private school. Heck, I don't even ...
Thursday, December 12, 2013 at 4:02pm

art
Ms. Queen is right thank you so much this really helped! :)
Thursday, December 12, 2013 at 11:28am

7th grade art ASAP please
number 3 is wrong
Wednesday, December 11, 2013 at 8:20pm

7th grade art ASAP please
Do you go to CCA?? you singed a paper saying that you would submit your own work!! what do you think your doing!! No more of this.. You could get it serious trouble..!!!!!!!!
Wednesday, December 11, 2013 at 2:31pm

Art Please check answers
Your Welcome s Answer's are all right. Just got 20/20
Wednesday, December 11, 2013 at 12:33pm

7th grade art ASAP please
cristina is that you are you still working on school these kids are cheating stop giving them answers
Tuesday, December 10, 2013 at 9:00pm

7th grade art ASAP please
cristina is that you are you still working on school these kids are cheating stop giving them answers
Tuesday, December 10, 2013 at 9:00pm

7th grade art ASAP please
For people who have a doubt on any of those questions, I had the same ones. I just submitted, and got 100%. Both are correct, and I am so happy. Thank you!!
Tuesday, December 10, 2013 at 7:09pm

7th grade art ASAP please
Thanks! What a lifesaver!!!
Tuesday, December 10, 2013 at 6:58pm

Art Please check answers
Your welcomes answers are right Thank You Anon and your welcome Taylor
Tuesday, December 10, 2013 at 6:32pm

Social Studies
1. Diversity most closely means (1 point) sharing cultural traits and practices with others. making up a whole of many different parts. being a member of a small ethnic group. having many similar regions next to one another. 2. How does life in Istanbul differ from life in ...
Tuesday, December 10, 2013 at 11:43am

language art 8
Who is the author?
Monday, December 9, 2013 at 9:53pm

language art 8
Please help me, i really need to get this. the only question/essay im stuck on. Answer the following questions about the essay "Escaping." Give an example of one internal and one external conflict from the selection (5 points). I need your help!
Monday, December 9, 2013 at 9:46pm

Art Please check answers
^^ Your welcome's answers are 100% right, for anybody who is reading this.
Monday, December 9, 2013 at 4:38pm

art
There are no positive or negative shapes, just positive or negative colors.
Sunday, December 8, 2013 at 1:04pm

art
thanks I got 100 on the test
Friday, December 6, 2013 at 10:27am

English
Use these relationships to correct yourself: 1. A doctor uses a stethoscope; a ____ uses a ___. 2. Cubism is a type of art; ___ is a type of ___. 3. "Oneness" means "unity"; ___ means ___.
Friday, December 6, 2013 at 8:40am

English
Select the letter of the pair of words that expresses a relationship expressed by the following pair 1.Stethoscope:doctor a.manager: trainee b.best-seller: publisher c.tool:shovel d.microphone:broadcaster 2.cubism:art a.dictatorship:government b.suit:vest c.bravery:fear d....
Friday, December 6, 2013 at 8:36am

English
Select the letter of the pair of words that expresses a relationship expressed by the following pair 1.Stethoscope:doctor a.manager: trainee b.best-seller: publisher c.tool:shovel d.microphone:broadcaster 2.cubism:art a.dictatorship:government b.suit:vest c.bravery:fear d....
Friday, December 6, 2013 at 1:16am

Physics/math
By my 18 years of studying the art of Calculus... i can say that the answer is unquestionably 69.
Thursday, December 5, 2013 at 7:51am

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members