Sunday
October 26, 2014

Homework Help: Adult Education

Post a New Question | Current Questions

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 at 5:14pm

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...
Thursday, April 10, 2014 at 9:59am

Online Learning CHECK ANSWERS
1. Which of the following are Boolean operators? A. and, or, not ********* B. to, for, from C. a, an, the D. is, are, not 2. How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically******* b. They narrow the search results c. ...
Wednesday, April 9, 2014 at 8:39pm

Health
How many bones is in an adult body???
Wednesday, April 9, 2014 at 6:09pm

Education
Explain what four general modes of instruction are and what these mean for teaching. What is effective instruction, and do you agree with this model?
Tuesday, April 8, 2014 at 10:18pm

Educational tech-1 question
Use the text below written by Connections Education in 2012 to answer the following questions. The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the ...
Tuesday, April 8, 2014 at 7:23pm

History
What higher education institution were established to assist blacks during reconstruction? is it college?
Sunday, April 6, 2014 at 10:57am

Adult education
To find the ZPD of a given student,you should
Saturday, April 5, 2014 at 11:00am

Adult education
Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behavior is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the impact it has on his fellow students. In doing so, you’re ...
Saturday, April 5, 2014 at 10:20am

science
1.   Which is most likely to be part of an ionic bond?  (1 point) an atom with no valence electrons an atom with one valence electron an atom with two valence electrons an atom with three valence electrons 2.   To form an oxygen molecule (O2), two...
Thursday, April 3, 2014 at 11:28am

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:51pm

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:30pm

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:26pm

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 at 2:32pm

south carolina state history
Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more about recovering from...
Saturday, March 29, 2014 at 10:10pm

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:50pm

Introduction to Criminal Courts
Analyze and explain the importance of a college degree for someone seeking to join the police or police training. Analyze and explain how higher education plays a pivotal role in advancement and promotions in the police department. Analyze whether higher education is pivotal ...
Thursday, March 27, 2014 at 10:25pm

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 10:11pm

math
Suppose a movie theater sold 200 adult and student tickets for a showing with the revenue of $980. If the adult tickets are $5.50 and the students tickets are $4, how many of each type of ticket were sold?
Wednesday, March 26, 2014 at 2:58pm

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending...
Tuesday, March 25, 2014 at 5:20pm

MBA
1- The height of adult women in the United States is normally distributed with mean 64.5 inches and standard deviation 2.4 inches. Find the probability that a randomly chosen woman is (a) Less than 63 inches tall (b) Less than 70 inches tall (c) Between 63 and 70 inches tall (...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:29am

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 at 6:35pm

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 at 5:43pm

statistic****help*****
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Wednesday, March 19, 2014 at 8:20am

STATISTIC***HELP
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Tuesday, March 18, 2014 at 10:26pm

Education technologoy
How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically <<< b. They narrow the search results c. They increase the number of search results d. They find creative sources Which of the following are Boolean operators? a...
Tuesday, March 18, 2014 at 1:34pm

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!
Monday, March 17, 2014 at 2:39pm

Mrs. Sue Please Help
I posted a question for my education class yesterday and have gotten no reply. Will you look at it and see if you can help me. I am running out of time.It is under Education Cathy.
Sunday, March 16, 2014 at 1:17pm

Education
I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with those characteristics? I have came up with : Prior Knowledge and Learning Styles. I have to create a concept map...
Saturday, March 15, 2014 at 3:36pm

Phys/Ed Please Help
1. Select the skill-related component which is defined as the ability to combine strength and speed while you are moving. A. balance B. coordination C. power D. speed 2. At the paintball field, Wynonna is always the first one on her team to be hit with the paintball and put ...
Friday, March 14, 2014 at 1:27pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...
Thursday, March 13, 2014 at 2:27pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

education ece
A. his printing ability and scholarship. A child’s oral vocabulary is closely related to: B. reading comprehension and ease in learning to read. C. creativity and motivation. D. attention span and distractibility. Im thinking it's A.
Wednesday, March 12, 2014 at 11:16pm

Education
In a study about kindergarten readiness, which one of the following was true? A. Group participation skills were viewed as insignificant in comparison to academic skills. B. The ability to write one's name was followed by self-control. C. The majority of teachers placed ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:59pm

education
Teachers usually ask more of this type of question even if it is NOT recommended: convergent. B. divergent. C. open-ended. D. recall.
Wednesday, March 12, 2014 at 8:53pm

RE (Religous Education)
what is rastafarinism? and how did it originate
Wednesday, March 12, 2014 at 5:53pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

Education
How does formal and informal learning experiences combine to make up a persons learning network? Why is it important for a instructional designer to understand these connections?
Saturday, March 8, 2014 at 5:01pm

Education
What is the difference between "knowing that" and "knowing how"?
Friday, March 7, 2014 at 7:46pm

please check(Social studies)
please checkk 3. Mexico is building a stronger workforce by A.holding free elections B.permitting remissions C.eliminating competition D.investing in education(I PICK D.) if you answer i really hope your correct !
Thursday, March 6, 2014 at 8:15pm

Math
The recommended fluid intake for an adult is 64 ounces a day. By non, Shelly has had 2 cups of water. How many more ounces of fluid does Shelly need to consume in order to reach the recommended fluid intake? A 48 fl oz B 8 fl oz C 16 fl oz D Not here
Tuesday, March 4, 2014 at 5:14pm

algebra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?
Monday, March 3, 2014 at 11:24pm

Math
Adult tickets for the school play cost $5 and student tickets cost $3. Thirty more student tickets were sold than adult tickets. If $1770 was collected, how many of each type of ticket was sold?
Sunday, March 2, 2014 at 8:50pm

education
prepare and submit a proposal to bill that gives your suggested solution to his business plan. provide bill with the details of what he needs to purchase in order to have what he needs to conduct his business using today's technology, make sure you include the following ...
Sunday, March 2, 2014 at 3:50pm

statistics
A survey among US adults of their favorite toppings on a cheese pizza reported that 43% favored pepperoni, 14% favored mushrooms, and 6% favored both pepperoni and mushrooms. What is the probability that a random adult favored pepperoni or mushrooms on their cheese pizza? ...
Friday, February 28, 2014 at 8:56pm

PHYSICAL SCIENCE
A pound of body fat stores an amount of chemical energy equivalent to 3500 Cal. When sleeping, the average adult burns or expends about 0.45 Cal/h for every pound of body weight. How many Calories would a 179 lb person burn during 10 hours of sleep? (Note that 1 Cal = 1 kcal.)
Thursday, February 27, 2014 at 3:55pm

AED
Read the following scenario: You are a second-grade teacher at Happy Valley Elementary School. You are teaching language arts and social studies. Your classroom of 21 students consists of 7 white students, 5 Latino students, 4 African American students, 3 Native American ...
Thursday, February 27, 2014 at 1:04pm

Philosophy( Please Help Me))
Hi, can someone please tell me whether or not I have choose the correct answer for these three questions. 1. According to Gilligan, which of the following best describes male thinking? a. Males adopt a personal way of relating to moral issues. b. Males adopt an abstract way of...
Thursday, February 27, 2014 at 10:48am

Alegbra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?
Thursday, February 27, 2014 at 1:33am

Psychology
Eladio is a Mexican American boy who lives in a middle-class neighborhood with his family. Both his parents work outside the home. He has cousins who live in the inner city and whose household income is significantly lower. Based on this information, which statement is most ...
Wednesday, February 26, 2014 at 8:29pm

science
how does early operant conditioning strategies shape a person’s adult personality and if so, how
Wednesday, February 26, 2014 at 2:44pm

Early Childhood Education
In speaking to William, the classroom teacher said, "Bill can climb the hill." Then she said to the class, "See? I made a rhyme!" The teacher's goal was to: A. train the children to differentiate human speech patterns. B. develop the children's ...
Monday, February 24, 2014 at 11:27am

ela
in chapter 9 site specific examples ex: ms.maudie is thoughtful of other "only thing i worried about...was all the danger and commotion it caused... this whole neighborhood could have gone up." i did all of them except these please help atticus tie racism to a lack ...
Sunday, February 23, 2014 at 9:40am

ela
in chapter 9 site specific examples ex: ms.maudie is thoughtful of other "only thing i worried about...was all the danger and commotion it caused... this whole neighborhood could have gone up." i did all of them except these please help atticus tie racism to a lack ...
Saturday, February 22, 2014 at 7:19pm

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check these answers ive been stuck on this stupid test for a whole week !!! 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula.(I PICK THIS) 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a ...
Wednesday, February 19, 2014 at 11:41am

social studies
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate ...
Wednesday, February 19, 2014 at 9:57am

2 question
What is an AUP? the abbreviation for the school administrator in an online education environment a document outlining what is acceptable behavior when using the Internet for schoolwork a policy outlining the proper formatting to use in Microsoft® Office documents for ...
Monday, February 17, 2014 at 9:02pm

A Opinion From Ms. Sue
What do you think? Does it require any improvements? Do you find what I have written persuasive? What do you suggest? What I have been assigned: "[w]rite a 3-paragraph editorial that tries to persuade students at the University of Georgia to accept African-American ...
Sunday, February 16, 2014 at 10:22pm

Editorial Evaluation (Writeacher)
What do you think now? I tried to follow your advice as well as the instructions in the website link you provided for me. Correction: "As a student, why have you enrolled in the University of Georgia? What do you wish or intend to gain? You might answer by naming the ...
Sunday, February 16, 2014 at 7:52pm

Editorial Evaluation (Writeacher)
What do you think now? I tried to follow your advice as well as the instructions in the website link you provided for me. Correction: "As a student, why have you enrolled in the University of Georgia? What do you wish or intend to gain? You might answer by naming the ...
Sunday, February 16, 2014 at 6:33pm

Math
The parents of twin boys started a college fund when the boys were 5 years old. They decided to invest $6,000 into an account that compounds quarterly at a rate of 8.6% annually. If the parents do not invest any additional money into this fund, how much will each of the boys ...
Sunday, February 16, 2014 at 5:57pm

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. A high percentage of student population in the College of Health and Behavioral Sciences _____ planning to obtain an internship in the hospital while completing their degree. 1)is 2)are
Sunday, February 16, 2014 at 9:04am

Personal Dimensions of Education
Most singular nouns that end in “s”—such as politics, news, measles—take plural verbs. For example: “The local news are a good source for community events.” Is it True or False?
Sunday, February 16, 2014 at 9:03am

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. Either the additional resources provided or the textbook _____ the information required to respond appropriately to this week’s discussion prompt. 1)has 2)have
Sunday, February 16, 2014 at 9:03am

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. Some of the references ______ to have been lost in translation. 1) seem 2) seems
Sunday, February 16, 2014 at 9:01am

Personal Dimensions of Education
Which is the sentence that has correct subject-verb agreement. 1)If anyone need to buy a new laptop, give her or him my contact information. 2) If anyone needs to buy a new laptop, give her or him my contact information.
Sunday, February 16, 2014 at 9:00am

Personal Dimensions of Education
Select the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. This week’s “Steal of the Week” claims that there _____ hotel specials available in Las Vegas for $18.00 a night at several of the five star casinos. is are
Sunday, February 16, 2014 at 8:59am

Personal Dimensions of Education
The majority of the people in the field of education ______ proponents for education reform and resource equity across socio-economic divides. Which is the correct word? *is or are*
Sunday, February 16, 2014 at 8:58am

Editorial Evaluation (Writeacher)
What do you think now? I tried to follow your advice as well as the instructions in the website link you provided for me. Correction: "As a student, why have you enrolled in the University of Georgia? What do you wish or intend to gain? You might answer by naming the ...
Saturday, February 15, 2014 at 10:22pm

Editorial Evaluation (Writeacher)
What do you think? Does it require any improvements? What do you suggest? What I have been assigned: "[w]rite a 3-paragraph editorial that tries to persuade students at the University of Georgia to accept African-American students." What I have written: "As a ...
Saturday, February 15, 2014 at 8:32pm

Goals
What are some examples of long-term goals regarding career and education?
Friday, February 14, 2014 at 7:05pm

Edu 656-Education
Reflect on your readings this week and describe at least three take-away concepts.
Thursday, February 13, 2014 at 7:13pm

Social Studies--Check My Answers Please--
Are my answers are correct? Please check them! 1. Which of the following helped to increase the populations of northeastern cities? A) More diversity B) successful cotton crops C) growth of factories and trade***** D) building of the Erie Canal 2. A boundary was set between ...
Thursday, February 13, 2014 at 6:27pm

English 3
Which of the following items is not usually a factor in linguistic change? A. geographic isolation B. decision of government body C. influence of other languages D. education system
Thursday, February 13, 2014 at 2:06pm

cyber-bullying
Charles sends Julia text messages every morning insulting her appearance and threatening to hurt her. He writes unflattering description of her on blog and on his own personal website a. identity theft b. cyberstalking c. online arguing d. cyberbullying **** What is the best ...
Thursday, February 13, 2014 at 1:19pm

Physical Education
I have to da a 10 page paper on Integration of health and physical education in curriculum. I need help finding 10 journal articles that are peer-reviewed, current trends and political background. Help please???
Wednesday, February 12, 2014 at 11:12pm

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate ...
Wednesday, February 12, 2014 at 12:50am

Education technologoy
Charles sends Julia text messages every morning insulting her appearance and threatening to hurt her. He writes unflattering description of her on blog and on his own personal website a. identity theft b. cyberstalking c. online arguing d. cyberbullying **** What is the best ...
Tuesday, February 11, 2014 at 12:38pm

Liberty University
A data set 106 body temperature of healthy adult humans for which, for x =98.7F and s = 0.72F
Monday, February 10, 2014 at 3:04pm

ss --- 1 question!!!
ok, i know i posted the same question a while back but im really nervous about this one. i dont want to get it wrong... someone from connexus can help me? Anonymous? The Industrial Revolution led to changes as the U.S. became more economically independent. Which of these ...
Monday, February 10, 2014 at 9:03am

statistics
The height of an adult male is known to be normally distributed with a mean of 69 inches and a standard deviation of 2.5 inches. The height of the doorway is 74 inches. What proportion of adult males will not fit under the door?
Sunday, February 9, 2014 at 2:11pm

SS --- one question pls help asap!!!!!
hi, pls help asap!?? one social studies question! The Industrial Revolution led to changes as the U.S. became more economically independent. Which of these changes occurred during this time? A. Cities began to grow, because individuals moved from farms looking for education. B...
Friday, February 7, 2014 at 6:01pm

History!
1. Which of the following helped to increase the populations of northeastern cities? (1 point) more diversity successful cotton crops growth of factories and trade *** building of the Erie Canal 2. A boundary was set between Canada and the United States as a result of (1 point...
Tuesday, February 4, 2014 at 5:51pm

social studies (CHECK ASNWERS)
please check my answers and if there wrong maybe you could tell me the correct one.but thanks anyways. 1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few key leaders. C.It ended ...
Monday, February 3, 2014 at 1:44pm

History
a) Which technologies have been pivotal in the development of the Information Age? To what extent did the Industrial Revolution create the foundation for modern technologies? b) How have the technological changes of the Information Age transformed modern society? c) How are ...
Monday, February 3, 2014 at 11:55am

Literature
These questions regard "There Is a Longing" by Chief Dan George. Do you think Chief's goal of achieving success through education and skills is the best means for improving his people's lives? Explain. A: Yes, because, by doing so, he will set an example for ...
Sunday, February 2, 2014 at 9:38pm

Politics
1. The heart of Martin v. Hunter’s Lessee was D A. whether treaties are supreme laws of the land. B. whether states’ rights trumped national authority. C. the right of Virginia to seize property of traitors during war. D. whether the Supreme Court had authority to ...
Sunday, February 2, 2014 at 1:27pm

Politics
1. The heart of Martin v. Hunter’s Lessee was A. whether treaties are supreme laws of the land. B. whether states’ rights trumped national authority. C. the right of Virginia to seize property of traitors during war. D. whether the Supreme Court had authority to ...
Sunday, February 2, 2014 at 11:41am

social studies(CHECK ASNWERS)
please check my answers and if there wrong maybe you could tell me the correct one.but thanks anyways. 1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few key leaders. C.It ended ...
Friday, January 31, 2014 at 11:53pm

socialstudies(CHECK ANSWERS)
PLEASE CHECK MY ANSWERS please check my answers and if there wrong maybe you could tell me the correct one.but thanks anyways. 1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few ...
Friday, January 31, 2014 at 1:13am

Statistics
The per-store daily customer count (i.e., the mean number of customers in a store in one day) for a nationwide convenience store chain that operates nearly 10,000 stores has been steady, at 900, for some time. To increase the customer count, the chain is considering cutting ...
Thursday, January 30, 2014 at 9:34pm

Statistics
The per-store daily customer count (i.e., the mean number of customers in a store in one day) for a nationwide convenience store chain that operates nearly 10,000 stores has been steady, at 900, for some time. To increase the customer count, the chain is considering cutting ...
Thursday, January 30, 2014 at 9:32pm

math
At the city museum, child admission $5.30 is and adult admission is $9.00. On Friday, three times as many adult tickets as child tickets were sold, for a total sales of $872.10. How many child tickets were sold that day?
Thursday, January 30, 2014 at 9:21pm

social studies(check answers)
please check my answers and if there wrong maybe you could tell me the correct one.but thanks anyways. 1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few key leaders. C.It ended ...
Thursday, January 30, 2014 at 1:50pm

Physical Education - Check my answer please
Excess body fat may cause... Answer choices: 1. diabetes, lack of stored energy, stroke, and heart disease. 2. lack of organ protection, osteoarthritis, and hyper tension. 3. sleep apnea, lack of organ protection, and liver disease. 4. stroke, infertility, sleep apnea, and ...
Thursday, January 30, 2014 at 12:17pm

social studies (CHECK ANSWERS)
1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few key leaders.(I PICK THIS) C.It ended the revolution. D.It lessened the power of the president. 2. It is hard for children in ...
Wednesday, January 29, 2014 at 11:02pm

Early childhood education
An important aspect of socialization is helping children recognize, accept, sort out, identify, label, integrate, express, and cope with their a. satisfaction b. behaviors c. expression d. emotions i say it's d. emotions
Wednesday, January 29, 2014 at 1:19pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members