Post a New Question

Adult Education

Language Arts
1. Electric lighting was a novelty before it became (1 point) unusual. common.* expensive. 2. Read the following paragraph from “The Electric Summer”: "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates of the Fair, and I didn’t even ...

Statistics
A survey of 1,000 adult Americans included the following question: "If the military draft were reinstated, would you favor or oppose drafting women as well as men?" Forty-three percent responded that they would favor drafting women if the draft were reinstated. Using a ...

math
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?

Civics
1. Who has the power and the United States to declare war? A. President. B. the senate. C. Secretary of state. D. Congress . 2. Which of the following issues relates most to domestic policy? A. Education. B. treaties. C. War. D. Military. 3. Which of the following is true ...

Child Development
Rachel is a highechool student who has explored several employment and education alternatives. She has chosen to attend the community college near home to become a diesel mechanic. What is the identity status of Rachel according to James Marcia? A. Identity diffusion B. ...

History
Each year, the United Nations Development Program (UNDP) rates a nation’s development according to the Human Development Index (HDI). The HDI measures the human development in a country based on certain factors. Which is a factor the index uses? birth rate education gross ...

language arts
2. Read the following paragraph "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates of the Fair, and I didn’t even have a plan. I hadn’t even put up my hair yet. It seemed to me it was time for that, time to jerk that big bow off the braid...

language arts
1.   Electric lighting was a novelty before it became  (1 point) unusual. common. expensive. 2.   Read the following paragraph from “The Electric Summer”: "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates of the Fair, and I didn’...

biology Help
The fertilized egg undergoes cell divisions that form a ball of cells during (A)__________. During (B)__________, the endoderm, ectoderm, and mesoderm form. All the tissues of the adult body will come from these three germ layers. Differentiation is the process where cells are...

biology help
The fertilized egg undergoes cell divisions that form a ball of cells during (A)__________. During (B)__________, the endoderm, ectoderm, and mesoderm form. All the tissues of the adult body will come from these three germ layers. Differentiation is the process where cells are...

Adult Education
Assuming zero drag, how long, in seconds, would it take a super ball to fall 25 feet? What would its velocity be at that point (in mph)?

english essay
can someone proofread my essay please. Martin Luther king Jr, Mrs Gonsalvez, Mr Bryce what do they have in common? Well their leaders. Leaders are people who are kind and caring, But how did they become leaders?. Well they started off as a good student then good citizen then ...

social studies please check!
1. Why did Harry Briggs and other parents sue the Summerton School District? A. They believed black schools weren't equal to white schools, so the schools should be integrated*** B. The state did not want to equalize the school work done by white and black schools C. They ...

math
adult tickets to a play are $12 student tickets are only $8 if a theater sells 90 tiickets to a play for a total of $980, how many of each kind of ticket did the theater sell?

Help?
1. Which of the following are Boolean operators? and, or, not *** to, for, from a, an, the is, are, not 2. How are Boolean search strategies and other search filters useful? They organize results alphabetically. *** They narrow the search results. They increase the number of ...

health pllz help me i have trouble
1. Haley is excited about a new activity she learned about while surfing the Internet called orienteering. Which community group would most likely be able to give her a good start in this activity? (1 point)church youth group dance team drama club Girl Scouts 2. Select the ...

Driver Education
Attention fatigue is the result of (1 point) physical exertion. boredom. mental exertion. lack of sleep. 2. Fatigue affects your ability to (1 point) understand traffic signals. perceive and respond to threats. recognize objects. avoid pedestrians. 3. The body's natural ...

english
Paraphasing practice In 1857, a British expedition led by Richard Burton and John Speke set out to find the great lakes shown on Ptolemy's map. After reaching Lake Tanganyika, the two men split up because Burton was ill. --------------------------------------- "Who should ...

PLEASE HELP!! Org. & Admin. of Sports & Recreation
The least valid qualification in hiring a coach is: (A) A College superstar B Thorough knowledge of rules and techniques C Ability to teach D Understanding of players E Desirable personality The interests of all athletes participating are best served if: (C) A The present ...

History8
Plessy v. Ferguson (1896) and Brown v. Board of Education of Topeka, Kansas (1954) illustrate how the same Constitutional issue of __________ was interpreted differently over time. state sovereignty?

aed
• From the Select Chapter menu, click 11. o From the menu on the left, select Video. o Click on the “Classroom Management” video clip. • Choose either the constructivist or behaviorist theory of education. • Write a 700- to 1,050-word paper in which you describe your...

math
how much lottery revenue has been allocated to education in nc

Constituion: Check? Thanks
After 1788, states had no control over a.local government and education. b.the chartering of corporations. c.the development and administration of civil and criminal law. d.issuing legal currency. c? In Congress’s first session after the ratification of the Constitution, ...

algebra
if 11% of the 210 million adult Americans live in poverty, how many adult American live in poverty? Thank you for your help

Math
Karen sells tickets a movie theater. Last night she sold 128 tickets for a total of $1108. Adult's tickets cost $10 and children's tickets cost $6 how many of eac h kind of ticket did karen sell?

FIN1103-39
You think in 15years, it will cost $214,000 to provide your child with a 4 year college education. Will you have enough if you take $75,000 today and invest it for the next 5 years with $1million

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?

Algebra
age of child over age of child +12 x adult dose. if an adult's dose of a particular medication is 100 mg, what is the dose for a 10-year-old child. Round answer to one decimal place. Part b if a 12 year old child dose of a particular medication is 15 mg what is the adult' dose...

early childhood education
what are the responsibilities that a teacher has to volunteer parents when these parents are invited to participate in learning activities?

Math 70
At a county fair, an adult ticket sold for $6.00, a senior citizen’s ticket for $4.50, and a child’s ticket for $2.00. On Friday, the number of adults and senior citizen’s tickets sold was 5 more than the number of children’s tickets sold. The number of adult tickets ...

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native and...

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...

ENGish
1. What are the characteristics of an effective television newscaster? Explain. 2. Why are so many people over the age of twenty-one entering college? Discuss. 3. What could be done to make the public less hesitant to report crime? 4. Do Americans seem unable to relax in ...

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...

English Help Please!!! Check!!
Concision Rewrite the sentences using concision techniques (replacing phrases with words, combining sentences, etc.) discussed in class to simply these wordy sentences. 1. Critics cannot avoid employing complex and abstract technical terms if they are to successfully analyze ...

US history
Can you check if my answers are correct? Martin Luther King, Jr.’s eloquence hid the fact of his lack of formal education beyond the eighth grade. is it true? When black students tried to enter Little Rock’s Central High School in 1957, the governor called out the National...

Education
How do I compare and contrast learning as a process and learning as a product.

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. Then ...

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. 1. What...

Ed tech- Plz, plz help
The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the value of American manufacturing rose from $3 billion to $13 billion. The steel industry produced just 68...

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...

Online Learning CHECK ANSWERS
1. Which of the following are Boolean operators? A. and, or, not ********* B. to, for, from C. a, an, the D. is, are, not 2. How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically******* b. They narrow the search results c. ...

Health
How many bones is in an adult body???

Education
Explain what four general modes of instruction are and what these mean for teaching. What is effective instruction, and do you agree with this model?

Educational tech-1 question
Use the text below written by Connections Education in 2012 to answer the following questions. The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the value of ...

History
What higher education institution were established to assist blacks during reconstruction? is it college?

Adult education
To find the ZPD of a given student,you should

Adult education
Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behavior is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the impact it has on his fellow students. In doing so, you’re measuring

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade science, I have ...

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade science, I have ...

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade science, I have ...

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...

south carolina state history
Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more about recovering from...

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...

Introduction to Criminal Courts
Analyze and explain the importance of a college degree for someone seeking to join the police or police training. Analyze and explain how higher education plays a pivotal role in advancement and promotions in the police department. Analyze whether higher education is pivotal ...

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...

math
Suppose a movie theater sold 200 adult and student tickets for a showing with the revenue of $980. If the adult tickets are $5.50 and the students tickets are $4, how many of each type of ticket were sold?

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending school...

MBA
1- The height of adult women in the United States is normally distributed with mean 64.5 inches and standard deviation 2.4 inches. Find the probability that a randomly chosen woman is (a) Less than 63 inches tall (b) Less than 70 inches tall (c) Between 63 and 70 inches tall (...

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws*** ...

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...

statistic****help*****
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...

STATISTIC***HELP
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!

Mrs. Sue Please Help
I posted a question for my education class yesterday and have gotten no reply. Will you look at it and see if you can help me. I am running out of time.It is under Education Cathy.

Education
I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with those characteristics? I have came up with : Prior Knowledge and Learning Styles. I have to create a concept map...

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...

education ece
A. his printing ability and scholarship. A child’s oral vocabulary is closely related to: B. reading comprehension and ease in learning to read. C. creativity and motivation. D. attention span and distractibility. Im thinking it's A.

Education
In a study about kindergarten readiness, which one of the following was true? A. Group participation skills were viewed as insignificant in comparison to academic skills. B. The ability to write one's name was followed by self-control. C. The majority of teachers placed ...

education
Teachers usually ask more of this type of question even if it is NOT recommended: convergent. B. divergent. C. open-ended. D. recall.

RE (Religous Education)
what is rastafarinism? and how did it originate

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3. ...

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...

Education
How does formal and informal learning experiences combine to make up a persons learning network? Why is it important for a instructional designer to understand these connections?

Education
What is the difference between "knowing that" and "knowing how"?

please check(Social studies)
please checkk 3. Mexico is building a stronger workforce by A.holding free elections B.permitting remissions C.eliminating competition D.investing in education(I PICK D.) if you answer i really hope your correct !

Math
The recommended fluid intake for an adult is 64 ounces a day. By non, Shelly has had 2 cups of water. How many more ounces of fluid does Shelly need to consume in order to reach the recommended fluid intake? A 48 fl oz B 8 fl oz C 16 fl oz D Not here

algebra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?

Math
Adult tickets for the school play cost $5 and student tickets cost $3. Thirty more student tickets were sold than adult tickets. If $1770 was collected, how many of each type of ticket was sold?

education
prepare and submit a proposal to bill that gives your suggested solution to his business plan. provide bill with the details of what he needs to purchase in order to have what he needs to conduct his business using today's technology, make sure you include the following items ...

statistics
A survey among US adults of their favorite toppings on a cheese pizza reported that 43% favored pepperoni, 14% favored mushrooms, and 6% favored both pepperoni and mushrooms. What is the probability that a random adult favored pepperoni or mushrooms on their cheese pizza? ...

PHYSICAL SCIENCE
A pound of body fat stores an amount of chemical energy equivalent to 3500 Cal. When sleeping, the average adult burns or expends about 0.45 Cal/h for every pound of body weight. How many Calories would a 179 lb person burn during 10 hours of sleep? (Note that 1 Cal = 1 kcal.)

AED
Read the following scenario: You are a second-grade teacher at Happy Valley Elementary School. You are teaching language arts and social studies. Your classroom of 21 students consists of 7 white students, 5 Latino students, 4 African American students, 3 Native American ...

Philosophy( Please Help Me))
Hi, can someone please tell me whether or not I have choose the correct answer for these three questions. 1. According to Gilligan, which of the following best describes male thinking? a. Males adopt a personal way of relating to moral issues. b. Males adopt an abstract way of...

Algebra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?

Psychology
Eladio is a Mexican American boy who lives in a middle-class neighborhood with his family. Both his parents work outside the home. He has cousins who live in the inner city and whose household income is significantly lower. Based on this information, which statement is most ...

science
how does early operant conditioning strategies shape a person’s adult personality and if so, how

Early Childhood Education
In speaking to William, the classroom teacher said, "Bill can climb the hill." Then she said to the class, "See? I made a rhyme!" The teacher's goal was to: A. train the children to differentiate human speech patterns. B. develop the children's sound awareness. C. teach ...

ela
in chapter 9 site specific examples ex: ms.maudie is thoughtful of other "only thing i worried about...was all the danger and commotion it caused... this whole neighborhood could have gone up." i did all of them except these please help atticus tie racism to a lack of ...

ela
in chapter 9 site specific examples ex: ms.maudie is thoughtful of other "only thing i worried about...was all the danger and commotion it caused... this whole neighborhood could have gone up." i did all of them except these please help atticus tie racism to a lack of ...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check these answers ive been stuck on this stupid test for a whole week !!! 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula.(I PICK THIS) 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier ...

social studies
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate with ...

2 question
What is an AUP? the abbreviation for the school administrator in an online education environment a document outlining what is acceptable behavior when using the Internet for schoolwork a policy outlining the proper formatting to use in Microsoft® Office documents for online ...

A Opinion From Ms. Sue
What do you think? Does it require any improvements? Do you find what I have written persuasive? What do you suggest? What I have been assigned: "[w]rite a 3-paragraph editorial that tries to persuade students at the University of Georgia to accept African-American students." ...

Editorial Evaluation (Writeacher)
What do you think now? I tried to follow your advice as well as the instructions in the website link you provided for me. Correction: "As a student, why have you enrolled in the University of Georgia? What do you wish or intend to gain? You might answer by naming the degree ...

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17
  17. 18
  18. Next>>

Post a New Question