Saturday
October 1, 2016

Homework Help: Adult Education

Education
Should education be structured to ensure that educated individuals achieve certain results or outcomes? I have tried to google this and Bing it but cannot find what I am looking for. Any ideas where I can Look??
Monday, June 23, 2014 by Cathy

Frequency
Calculate the relative frequency P(E) using the given information. 400 adults are polled and 320 of them support universal health care coverage. E is the event that an adult does not support universal health coverage. P(E)=?
Sunday, June 22, 2014 by rosie

Education
Of progressive administration and progressive pedagogy, which approach is most effective for learners today and why? I have researched both and cannot decide.
Tuesday, June 17, 2014 by Cathy

Early Childhood Education
The __________ and __________ approaches use webbing. A. information; emergent creative B. emergent creative; conventional C. conventional; information D. learning; information
Monday, June 16, 2014 by Dawn

days care
Of the following, the newest organization to accredit afterschool programs is the A. National Association for Sport and Physical Education. B. Council on Accreditation. C. National Afterschool Association. D. National Council for Accreditation of Teacher Education.
Monday, June 16, 2014 by Lety

statistics
A graph representing the distribution of the oral temperatures of 50 healthy adult males (selected at random) would best be described as?
Sunday, June 15, 2014 by ally

ALgebra
A theatre production company donated free tickets for their show to the local Boys & Girls club. They claimed that the ticket value was $306. A child's ticket cost $5.25 and an adult ticket cost $9.75. If there were three times as many children's tickets as adult ...
Thursday, June 12, 2014 by Alison

Math
A community group bought 30 tickets to an amusement park at a total cost of $810. They bought x student tickets for $25 each and y adult tickets for $30 each.
Tuesday, June 10, 2014 by D'Quan

personal finance
If Bridgette marrow is a sophomore at state college ad is running out of money. wanting to continue her education, Bridget is considering a student loan. Explain her options. How can she best minimize her borrowing costs and maximize her flexibility?
Sunday, June 8, 2014 by Heather

Law
1. Punishment would probably work best for which of the following individuals? A. An actively using drug addict who was arrested for petty larceny B. A teacher who had a relationship with a 16-year-old student C. A sociopath who has been treated for mental illness for much of ...
Wednesday, June 4, 2014 by Amy

Science
1. Which of those traits are inherited by a dog? J. barking to go outside K. a preference for certain dog food L. the color of its eyes M. walking on a leash 2. during which stage of its life is a moth most likely to damage clothes? J. egg k. larva l. pupa m. adult thanks!
Tuesday, June 3, 2014 by dddd47906

history PLEASE checkk
1. How are the education improvement act of 1984 and the education accountability act of 1998 similar? A. Both acts require students to take the Palmetto Challenge Achievement Test. B. Both acts require students to pass an exit exam to obtain High School diploma*** C. Both ...
Tuesday, June 3, 2014 by what

Civic
Country A has always focused on producing cotton. Country B is a producer of coffee, grain, and textiles. Based only on this information, which statement is true about these two countries? (1 point) Country A exports more than Country B. Country A has a more diversified ...
Monday, June 2, 2014 by Annonymous

Math
A movie theater sold a total of 390 adult and child tickets on a certain day. The theater sold 2.25 times as many adult tickets as child tickets. Each adult ticket cost $8 and each child ticket cost $3. How much revenue did the theater generate in ticket sales that day?
Monday, June 2, 2014 by Jeanifer

math
Bridget Morrow is a sophomore at State College and is running out of money. Wanting to continue her education, Bridget is considering a student loan. Explain her options. How can she best minimize her borrowing costs and maximize her flexibility?
Saturday, May 31, 2014 by tota

English
How does Flaubert criticize the institution of family and marriage in Madame Bovary? I need to write an essay and was also wondering if these were good points to talk about. 1. Emma's childhood and the education of girls sets them up for disappointment in marriage because ...
Tuesday, May 27, 2014 by Anonymous

physics
What is the maximum walking speed of an adult man whose legs are each 0.90 m long?
Tuesday, May 27, 2014 by Anonymous

LA
PLEASE CHECK MY ANSWERS 1. Electric lighting was a novelty before it became (1 point) unusual.** common. expensive. 2. Read the following paragraph from “The Electric Summer”: "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates ...
Tuesday, May 27, 2014 by PLEASE CHECK MY ANSWERS MS.SUE

physical education
what is a small definition of log roll answer:clutched on the ground with both ands at your side and roll
Monday, May 26, 2014 by shian

Introduction To Business
Hi, could someone help me please with the following questions? Thanks 1. Carmen Santiago works for a number of businesses as a “consultant.” She has helped design accounting systems, provided accounting services, and analyzed the financial strength of her clients&#...
Sunday, May 25, 2014 by Hala

Guidance in early childhood education
What are some ways that could create an encouraging classroom?
Sunday, May 25, 2014 by Sarah

Guidance in early childhood education
What are some ways that could create an encouraging classroom?
Saturday, May 24, 2014 by Sarah

Language Arts
1. Electric lighting was a novelty before it became (1 point) unusual. common.* expensive. 2. Read the following paragraph from “The Electric Summer”: "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates of the Fair, and I didn&#...
Friday, May 23, 2014 by Chris

Statistics
A survey of 1,000 adult Americans included the following question: "If the military draft were reinstated, would you favor or oppose drafting women as well as men?" Forty-three percent responded that they would favor drafting women if the draft were reinstated. Using...
Friday, May 23, 2014 by brittney

math
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?
Wednesday, May 21, 2014 by Janet

Civics
1. Who has the power and the United States to declare war? A. President. B. the senate. C. Secretary of state. D. Congress . 2. Which of the following issues relates most to domestic policy? A. Education. B. treaties. C. War. D. Military. 3. Which of the following is true ...
Wednesday, May 21, 2014 by Bree

Child Development
Rachel is a highechool student who has explored several employment and education alternatives. She has chosen to attend the community college near home to become a diesel mechanic. What is the identity status of Rachel according to James Marcia? A. Identity diffusion B. ...
Tuesday, May 20, 2014 by Jessica

History
Each year, the United Nations Development Program (UNDP) rates a nation’s development according to the Human Development Index (HDI). The HDI measures the human development in a country based on certain factors. Which is a factor the index uses? birth rate education ...
Tuesday, May 20, 2014 by J

language arts
2. Read the following paragraph "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like the gates of the Fair, and I didn’t even have a plan. I hadn’t even put up my hair yet. It seemed to me it was time for that, time to jerk that big bow ...
Tuesday, May 20, 2014 by lindy

language arts
1.   Electric lighting was a novelty before it became  (1 point) unusual. common. expensive. 2.   Read the following paragraph from “The Electric Summer”: "That thrilled me, and scared me. The great world seemed to swing wide like ...
Tuesday, May 20, 2014 by Lisa

biology Help
The fertilized egg undergoes cell divisions that form a ball of cells during (A)__________. During (B)__________, the endoderm, ectoderm, and mesoderm form. All the tissues of the adult body will come from these three germ layers. Differentiation is the process where cells are...
Monday, May 19, 2014 by Sandy

biology help
The fertilized egg undergoes cell divisions that form a ball of cells during (A)__________. During (B)__________, the endoderm, ectoderm, and mesoderm form. All the tissues of the adult body will come from these three germ layers. Differentiation is the process where cells are...
Monday, May 19, 2014 by Me

Adult Education
Assuming zero drag, how long, in seconds, would it take a super ball to fall 25 feet? What would its velocity be at that point (in mph)?
Saturday, May 17, 2014 by Nancy

english essay
can someone proofread my essay please. Martin Luther king Jr, Mrs Gonsalvez, Mr Bryce what do they have in common? Well their leaders. Leaders are people who are kind and caring, But how did they become leaders?. Well they started off as a good student then good citizen then ...
Wednesday, May 14, 2014 by mat

social studies please check!
1. Why did Harry Briggs and other parents sue the Summerton School District? A. They believed black schools weren't equal to white schools, so the schools should be integrated*** B. The state did not want to equalize the school work done by white and black schools C. They ...
Tuesday, May 13, 2014 by what

math
adult tickets to a play are $12 student tickets are only $8 if a theater sells 90 tiickets to a play for a total of $980, how many of each kind of ticket did the theater sell?
Monday, May 12, 2014 by Alexis

Help?
1. Which of the following are Boolean operators? and, or, not *** to, for, from a, an, the is, are, not 2. How are Boolean search strategies and other search filters useful? They organize results alphabetically. *** They narrow the search results. They increase the number of ...
Friday, May 9, 2014 by Anonymous

health pllz help me i have trouble
1. Haley is excited about a new activity she learned about while surfing the Internet called orienteering. Which community group would most likely be able to give her a good start in this activity? (1 point)church youth group dance team drama club Girl Scouts 2. Select the ...
Friday, May 9, 2014 by gabe

Driver Education
Attention fatigue is the result of (1 point) physical exertion. boredom. mental exertion. lack of sleep. 2. Fatigue affects your ability to (1 point) understand traffic signals. perceive and respond to threats. recognize objects. avoid pedestrians. 3. The body's natural ...
Friday, May 9, 2014 by Jenny

english
Paraphasing practice In 1857, a British expedition led by Richard Burton and John Speke set out to find the great lakes shown on Ptolemy's map. After reaching Lake Tanganyika, the two men split up because Burton was ill. --------------------------------------- "Who ...
Sunday, May 4, 2014 by Tamara

PLEASE HELP!! Org. & Admin. of Sports & Recreation
The least valid qualification in hiring a coach is: (A) A College superstar B Thorough knowledge of rules and techniques C Ability to teach D Understanding of players E Desirable personality The interests of all athletes participating are best served if: (C) A The present ...
Saturday, May 3, 2014 by Patti

History8
Plessy v. Ferguson (1896) and Brown v. Board of Education of Topeka, Kansas (1954) illustrate how the same Constitutional issue of __________ was interpreted differently over time. state sovereignty?
Friday, May 2, 2014 by foreveryoung_9914

aed
• From the Select Chapter menu, click 11. o From the menu on the left, select Video. o Click on the “Classroom Management” video clip. • Choose either the constructivist or behaviorist theory of education. • Write a 700- to 1,050-word paper in which ...
Thursday, May 1, 2014 by maca

math
how much lottery revenue has been allocated to education in nc
Thursday, May 1, 2014 by Grace

Constituion: Check? Thanks
After 1788, states had no control over a.local government and education. b.the chartering of corporations. c.the development and administration of civil and criminal law. d.issuing legal currency. c? In Congress’s first session after the ratification of the Constitution, ...
Wednesday, April 30, 2014 by foreveryoung_9914

algebra
if 11% of the 210 million adult Americans live in poverty, how many adult American live in poverty? Thank you for your help
Wednesday, April 30, 2014 by Mary Ann

Math
Karen sells tickets a movie theater. Last night she sold 128 tickets for a total of $1108. Adult's tickets cost $10 and children's tickets cost $6 how many of eac h kind of ticket did karen sell?
Monday, April 28, 2014 by ang

FIN1103-39
You think in 15years, it will cost $214,000 to provide your child with a 4 year college education. Will you have enough if you take $75,000 today and invest it for the next 5 years with $1million
Sunday, April 27, 2014 by Carolyn

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?
Sunday, April 27, 2014 by Allison

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?
Sunday, April 27, 2014 by Allison

Statistics
A simple random sample of 27 adult mice has a length standard deviation of 0.66 mm. Using a 0.10 level of significance, does it appear that these mice come from a population with a length standard deviation of 0.87 mm?
Sunday, April 27, 2014 by Parker

Algebra
age of child over age of child +12 x adult dose. if an adult's dose of a particular medication is 100 mg, what is the dose for a 10-year-old child. Round answer to one decimal place. Part b if a 12 year old child dose of a particular medication is 15 mg what is the adult&#...
Thursday, April 24, 2014 by Mary Ann

early childhood education
what are the responsibilities that a teacher has to volunteer parents when these parents are invited to participate in learning activities?
Thursday, April 24, 2014 by j

Math 70
At a county fair, an adult ticket sold for $6.00, a senior citizen’s ticket for $4.50, and a child’s ticket for $2.00. On Friday, the number of adults and senior citizen’s tickets sold was 5 more than the number of children’s tickets sold. The number of ...
Wednesday, April 23, 2014 by Anonymous

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native ...
Tuesday, April 22, 2014 by matt

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...
Tuesday, April 22, 2014 by matt

ENGish
1. What are the characteristics of an effective television newscaster? Explain. 2. Why are so many people over the age of twenty-one entering college? Discuss. 3. What could be done to make the public less hesitant to report crime? 4. Do Americans seem unable to relax in ...
Monday, April 21, 2014 by DYLAN

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...
Monday, April 21, 2014 by matt

English Help Please!!! Check!!
Concision Rewrite the sentences using concision techniques (replacing phrases with words, combining sentences, etc.) discussed in class to simply these wordy sentences. 1. Critics cannot avoid employing complex and abstract technical terms if they are to successfully analyze ...
Sunday, April 20, 2014 by Kimberly :(

US history
Can you check if my answers are correct? Martin Luther King, Jr.’s eloquence hid the fact of his lack of formal education beyond the eighth grade. is it true? When black students tried to enter Little Rock’s Central High School in 1957, the governor called out the ...
Sunday, April 20, 2014 by Denisse

Education
How do I compare and contrast learning as a process and learning as a product.
Thursday, April 17, 2014 by Cathy

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. Then ...
Tuesday, April 15, 2014 by Anonymous

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. 1. What...
Monday, April 14, 2014 by Anonymous

Ed tech- Plz, plz help
The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the value of American manufacturing rose from $3 billion to $13 billion. The steel industry produced ...
Saturday, April 12, 2014 by Anonymous

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...
Thursday, April 10, 2014 by Nicole M

Online Learning CHECK ANSWERS
1. Which of the following are Boolean operators? A. and, or, not ********* B. to, for, from C. a, an, the D. is, are, not 2. How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically******* b. They narrow the search results c. ...
Wednesday, April 9, 2014 by Lilly

Health
How many bones is in an adult body???
Wednesday, April 9, 2014 by Mike

Education
Explain what four general modes of instruction are and what these mean for teaching. What is effective instruction, and do you agree with this model?
Tuesday, April 8, 2014 by Paisley

Educational tech-1 question
Use the text below written by Connections Education in 2012 to answer the following questions. The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the ...
Tuesday, April 8, 2014 by Anonymous

History
What higher education institution were established to assist blacks during reconstruction? is it college?
Sunday, April 6, 2014 by anonymous

Adult education
To find the ZPD of a given student,you should
Saturday, April 5, 2014 by Soso

Adult education
Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behavior is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the impact it has on his fellow students. In doing so, you’re ...
Saturday, April 5, 2014 by Soso

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 by Emily

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 by Emily

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 by Emily

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 by Cierra

south carolina state history
Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more about recovering from...
Saturday, March 29, 2014 by Runtafus

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 by Shawn

Introduction to Criminal Courts
Analyze and explain the importance of a college degree for someone seeking to join the police or police training. Analyze and explain how higher education plays a pivotal role in advancement and promotions in the police department. Analyze whether higher education is pivotal ...
Thursday, March 27, 2014 by slomomo

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 by Shawn

math
Suppose a movie theater sold 200 adult and student tickets for a showing with the revenue of $980. If the adult tickets are $5.50 and the students tickets are $4, how many of each type of ticket were sold?
Wednesday, March 26, 2014 by Kiara

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending...
Tuesday, March 25, 2014 by nate

MBA
1- The height of adult women in the United States is normally distributed with mean 64.5 inches and standard deviation 2.4 inches. Find the probability that a randomly chosen woman is (a) Less than 63 inches tall (b) Less than 70 inches tall (c) Between 63 and 70 inches tall (...
Tuesday, March 25, 2014 by Bunkym

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 by Student5

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 by TTR+S<3

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 by Anonymous

statistic****help*****
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Wednesday, March 19, 2014 by akiba

STATISTIC***HELP
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Tuesday, March 18, 2014 by KIBA

Education technologoy
How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically <<< b. They narrow the search results c. They increase the number of search results d. They find creative sources Which of the following are Boolean operators? a...
Tuesday, March 18, 2014 by lauren

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!
Monday, March 17, 2014 by Sarah

Mrs. Sue Please Help
I posted a question for my education class yesterday and have gotten no reply. Will you look at it and see if you can help me. I am running out of time.It is under Education Cathy.
Sunday, March 16, 2014 by Cathy

Education
I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with those characteristics? I have came up with : Prior Knowledge and Learning Styles. I have to create a concept map...
Saturday, March 15, 2014 by Cathy

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

education ece
A. his printing ability and scholarship. A child’s oral vocabulary is closely related to: B. reading comprehension and ease in learning to read. C. creativity and motivation. D. attention span and distractibility. Im thinking it's A.
Wednesday, March 12, 2014 by BritBrat

Education
In a study about kindergarten readiness, which one of the following was true? A. Group participation skills were viewed as insignificant in comparison to academic skills. B. The ability to write one's name was followed by self-control. C. The majority of teachers placed ...
Wednesday, March 12, 2014 by Haley

education
Teachers usually ask more of this type of question even if it is NOT recommended: convergent. B. divergent. C. open-ended. D. recall.
Wednesday, March 12, 2014 by Haley

RE (Religous Education)
what is rastafarinism? and how did it originate
Wednesday, March 12, 2014 by Anonymous

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. Next>>