Saturday
April 19, 2014

Homework Help: Adult Education

Post a New Question | Current Questions

Culture and Diversity
I decided to not only focus on the children and parents but worker themselves, because Americans are getting older so we have workers that are a lot older. I also chose education level because some of the parents are going back to school and bringing their children to day care...
Tuesday, April 8, 2014 at 2:45pm

Dance Therapy
Best first step would be to talk to someone doing what you plan to do, and see what is best to study that is available, and where to pursue further education.
Monday, April 7, 2014 at 10:27am

History
What higher education institution were established to assist blacks during reconstruction? is it college?
Sunday, April 6, 2014 at 10:57am

Adult education
http://www.toolsofthemind.org/philosophy​/scaffolding/ Check your book.
Saturday, April 5, 2014 at 11:59am

Adult education
To find the ZPD of a given student?
Saturday, April 5, 2014 at 11:01am

Adult education
To find the ZPD of a given student,you should
Saturday, April 5, 2014 at 11:00am

Adult education - incomplete
No answer choices? No ideas on your part?
Saturday, April 5, 2014 at 10:24am

Adult education
Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behavior is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the impact it has on his fellow students. In doing so, you’re ...
Saturday, April 5, 2014 at 10:20am

science
1.   Which is most likely to be part of an ionic bond?  (1 point) an atom with no valence electrons an atom with one valence electron an atom with two valence electrons an atom with three valence electrons 2.   To form an oxygen molecule (O2), two...
Thursday, April 3, 2014 at 11:28am

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:51pm

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:30pm

Reading Skills
This question is based on the following paragraph. (1) After my interview with these four young people, I reflected on the quiet sense of "difference" I sensed with many of these Upward Bound students. (2) As a college teacher who has also taught seventh-grade ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:26pm

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 at 2:32pm

south carolina state history
Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more about recovering from...
Saturday, March 29, 2014 at 10:10pm

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:50pm

Introduction to Criminal Courts
Analyze and explain the importance of a college degree for someone seeking to join the police or police training. Analyze and explain how higher education plays a pivotal role in advancement and promotions in the police department. Analyze whether higher education is pivotal ...
Thursday, March 27, 2014 at 10:25pm

Statistics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,253; 5,578; 6,406; 7,334; 8,728; 11,298; 15,182. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 9,120 ...
Thursday, March 27, 2014 at 10:11pm

who dare to give the answer!
I don't think anyone here is familiar with education in India.
Thursday, March 27, 2014 at 12:11pm

math
Suppose a movie theater sold 200 adult and student tickets for a showing with the revenue of $980. If the adult tickets are $5.50 and the students tickets are $4, how many of each type of ticket were sold?
Wednesday, March 26, 2014 at 2:58pm

us history
looks like you only got 9 wrong. its many gains were made in the area of women's education.
Wednesday, March 26, 2014 at 10:26am

Personal Dimensions of Education
are
Wednesday, March 26, 2014 at 3:00am

education
It could be -- although a child's health is the parent's responsibility. There's a better answer.
Tuesday, March 25, 2014 at 6:16pm

education
I beleive the answer is, B!
Tuesday, March 25, 2014 at 6:01pm

education
I'll be glad to check your answer.
Tuesday, March 25, 2014 at 5:23pm

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending...
Tuesday, March 25, 2014 at 5:20pm

MBA
1- The height of adult women in the United States is normally distributed with mean 64.5 inches and standard deviation 2.4 inches. Find the probability that a randomly chosen woman is (a) Less than 63 inches tall (b) Less than 70 inches tall (c) Between 63 and 70 inches tall (...
Tuesday, March 25, 2014 at 6:29am

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 at 6:35pm

Social Studies
With affirmative action, certain minority groups are admitted to college even though their grades and test scores may not be as high as some of the majority students. http://www.ncsl.org/research/education/a​ffirmative-action-overview.aspx
Sunday, March 23, 2014 at 5:52pm

Social Studies
How is affirmative action related to education and students?
Sunday, March 23, 2014 at 5:45pm

us history
Would 7 be slavery? and 9 be, many gains were made in the area of women's education during this period?
Wednesday, March 19, 2014 at 6:10pm

us history
Hello! Can you please help me?? 1. In the 1800s, there was a wave of religious fervor known as the () Religious Right. (x) Second Great Awakening. () Religious Awakening. () Revival Times. 2. What movement called for drinking little or no alcohol? () Transcendentalist () ...
Wednesday, March 19, 2014 at 5:43pm

statistic****help*****
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Wednesday, March 19, 2014 at 8:20am

STATISTIC***HELP
Show all your work. Indicate clearly the methods you use because you will be graded on the correctness of your methods as well as on the accuracy of your results and explanation. A simple random sample of adults living in a suburb of a large city was selected. The age and ...
Tuesday, March 18, 2014 at 10:26pm

Education technologoy
Were the words to be in quotation marks in the search? If so, the answer is B. If not, the answer is C.
Tuesday, March 18, 2014 at 1:55pm

Education technologoy
number 3 was incorrect..
Tuesday, March 18, 2014 at 1:52pm

Education technologoy
2 and 3 are now correct. No more guessing about #1 ... STUDY THIS! http://www.webopedia.com/TERM/B/Boolean_​search.html
Tuesday, March 18, 2014 at 1:51pm

Education technologoy
ok, can you check my answers now? Number one: D Number two: A Number three:C
Tuesday, March 18, 2014 at 1:45pm

Education technologoy
http://www.answers.com/boolean Be sure to look up and study that term. All answers are incorrect.
Tuesday, March 18, 2014 at 1:38pm

Education technologoy
How are boolean search strategies and other search filters useful? a. They organize results alphabetically <<< b. They narrow the search results c. They increase the number of search results d. They find creative sources Which of the following are Boolean operators? a...
Tuesday, March 18, 2014 at 1:34pm

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!
Monday, March 17, 2014 at 2:39pm

Mrs. Sue Please Help
Here's your original post: Homework Help: Education Posted by Cathy on Saturday, March 15, 2014 at 3:36pm. I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with ...
Sunday, March 16, 2014 at 1:34pm

Mrs. Sue Please Help
I posted a question for my education class yesterday and have gotten no reply. Will you look at it and see if you can help me. I am running out of time.It is under Education Cathy.
Sunday, March 16, 2014 at 1:17pm

Education
I have never had this much trouble getting help from this web site before. I don't understand why it is taking so long to get a reply. My assignment will be done and over before writeteacher can help me.
Sunday, March 16, 2014 at 12:53pm

Education
Learning Styles are: Cognitive, Physiological, affective and social. Should this not be added. I just cannot come up with the characteristics I need for the concept map. Do you have any suggestions?
Saturday, March 15, 2014 at 7:15pm

Education
List what you mean by "learning styles."
Saturday, March 15, 2014 at 6:00pm

Personal Dimensions of Education
are
Saturday, March 15, 2014 at 4:36pm

Education
I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with those characteristics? I have came up with : Prior Knowledge and Learning Styles. I have to create a concept map...
Saturday, March 15, 2014 at 3:36pm

Phys/Ed Please Help
1. Select the skill-related component which is defined as the ability to combine strength and speed while you are moving. A. balance B. coordination C. power D. speed 2. At the paintball field, Wynonna is always the first one on her team to be hit with the paintball and put ...
Friday, March 14, 2014 at 1:27pm

"anonymous"
I cannot reliably check these answers because I am not a science tutor, but you and TTR should take to heart everything that Damon wrote BECAUSE he is a science expert. You should complain to your school that you are getting a substandard education if all they are providing ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:57pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...
Thursday, March 13, 2014 at 2:27pm

Global Studies
http://www.infoplease.com/encyclopedia/w​orld/nova-scotia-economy-higher-educatio​n.html
Thursday, March 13, 2014 at 1:18pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

education ece
At what age?
Wednesday, March 12, 2014 at 11:34pm

education ece
A. his printing ability and scholarship. A child’s oral vocabulary is closely related to: B. reading comprehension and ease in learning to read. C. creativity and motivation. D. attention span and distractibility. Im thinking it's A.
Wednesday, March 12, 2014 at 11:16pm

Early Childhood Education
A child’s oral vocabulary is closely related to: A. his printing ability and scholarship. B. reading comprehension and ease in learning to read. C. creativity and motivation. D. attention span and distractibility. I think the answer is A
Wednesday, March 12, 2014 at 11:15pm

Education
If you type that part here, I'll be glad to help you understand it.
Wednesday, March 12, 2014 at 9:34pm

Education
it does not give a exact answer, it's wording is unclear.
Wednesday, March 12, 2014 at 9:28pm

Early Childhood Education
lol ,dang she told you!
Wednesday, March 12, 2014 at 9:19pm

Education
What does your book say?
Wednesday, March 12, 2014 at 9:18pm

Education
well help me out hoe
Wednesday, March 12, 2014 at 9:14pm

Education
I disagree.
Wednesday, March 12, 2014 at 9:01pm

Education
In a study about kindergarten readiness, which one of the following was true? A. Group participation skills were viewed as insignificant in comparison to academic skills. B. The ability to write one's name was followed by self-control. C. The majority of teachers placed ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:59pm

education
I'll be glad to check your answer.
Wednesday, March 12, 2014 at 8:56pm

education
Teachers usually ask more of this type of question even if it is NOT recommended: convergent. B. divergent. C. open-ended. D. recall.
Wednesday, March 12, 2014 at 8:53pm

RE (Religous Education)
http://en.wikipedia.org/wiki/Rastafari_m​ovement
Wednesday, March 12, 2014 at 5:58pm

RE (Religous Education)
what is rastafarinism? and how did it originate
Wednesday, March 12, 2014 at 5:53pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

life orientation
http://www.access2knowledge.org/jobs-edu​cation/chemical-engineer/ http://mime.oregonstate.edu/academics/un​dergrad/me/job-descrip
Wednesday, March 12, 2014 at 12:14pm

life orientation
Medicine (orthopedic surgery) 1. Numerous opportunities for continued education and connections. 2. Hands on career, always innovating and improving in technological advancements. Writing 1. Have an impact on society through the exploitation of beliefs. 2. Freedom to create ...
Wednesday, March 12, 2014 at 9:46am

statistics
assuming that adults have IQ scores that are normally distributed with a mean of 100 and standard deviation of 15. Find the probability that a randomly selected adult has an IQ less than 121.
Monday, March 10, 2014 at 10:22am

Education
Good luck to you. It takes guts and determination to pursue a degree at your age. You're very welcome.
Saturday, March 8, 2014 at 6:21pm

Education
Thank you so much, you have always been a great help to me. I am 52 years old and sometimes I just need a little push in the right direction. I am trying to obtain my bachelors degree in early childhood education. I already have my associates degree.
Saturday, March 8, 2014 at 6:17pm

Education
Peers, family, and environment vary a great deal. In order to teach a child, the teachers and instructional designers must know about the child's entire learning network in order to teach him/her. For instance, many years ago my mother taught kindergarten in a poor area of...
Saturday, March 8, 2014 at 6:09pm

Education
Why is it important for an instructional designer to know these connections?
Saturday, March 8, 2014 at 6:00pm

Education
You learn from all of those areas in your life. So how does this make up your learning network? Is it that your learning network is your teacher, peers, family,and your environment?So how does this help your instructor to understand these connection?
Saturday, March 8, 2014 at 5:56pm

Education
Do you only learn in the classroom? Do you learn on the playground? from your parents? your other activities? your siblings? your neighborhood?
Saturday, March 8, 2014 at 5:09pm

Education
How does formal and informal learning experiences combine to make up a persons learning network? Why is it important for a instructional designer to understand these connections?
Saturday, March 8, 2014 at 5:01pm

Education
I know that "know how " is non-representational and that "know that" is representational , but what does that mean??
Friday, March 7, 2014 at 8:23pm

Education
http://plato.stanford.edu/entries/knowle​dge-how/
Friday, March 7, 2014 at 7:57pm

Education
What is the difference between "knowing that" and "knowing how"?
Friday, March 7, 2014 at 7:46pm

please check(Social studies)
please checkk 3. Mexico is building a stronger workforce by A.holding free elections B.permitting remissions C.eliminating competition D.investing in education(I PICK D.) if you answer i really hope your correct !
Thursday, March 6, 2014 at 8:15pm

AED
This is the first page of what I found at National Access Network website. 1 SOUTH DAKOTA Char Gatje, Director of Research South Dakota Education Association I. GENERAL BACKGROUND State The current state aid formula was passed by the 1995 legislature and is based on a per ...
Tuesday, March 4, 2014 at 11:47pm

Math
The recommended fluid intake for an adult is 64 ounces a day. By non, Shelly has had 2 cups of water. How many more ounces of fluid does Shelly need to consume in order to reach the recommended fluid intake? A 48 fl oz B 8 fl oz C 16 fl oz D Not here
Tuesday, March 4, 2014 at 5:14pm

social studies
Although we're glad to help students, we do not do complex assignments for them. If we did, we'd be cheating students out of a quality education and the satisfaction gained by independent learning.
Tuesday, March 4, 2014 at 3:30pm

algebra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?
Monday, March 3, 2014 at 11:24pm

education (?)
What business plan? We do not do your homework for you. Although it might take more effort to do the work on your own, you will profit more from your effort. We will be happy to evaluate your work though.
Monday, March 3, 2014 at 1:07pm

Math
3x+5y+3(30)=1770 x=y 3x+5x=1680 x=210 210 adult 240 student
Sunday, March 2, 2014 at 10:51pm

Math
Adult tickets for the school play cost $5 and student tickets cost $3. Thirty more student tickets were sold than adult tickets. If $1770 was collected, how many of each type of ticket was sold?
Sunday, March 2, 2014 at 8:50pm

education
prepare and submit a proposal to bill that gives your suggested solution to his business plan. provide bill with the details of what he needs to purchase in order to have what he needs to conduct his business using today's technology, make sure you include the following ...
Sunday, March 2, 2014 at 3:50pm

statistics
A survey among US adults of their favorite toppings on a cheese pizza reported that 43% favored pepperoni, 14% favored mushrooms, and 6% favored both pepperoni and mushrooms. What is the probability that a random adult favored pepperoni or mushrooms on their cheese pizza? ...
Friday, February 28, 2014 at 8:56pm

PHYSICAL SCIENCE
A pound of body fat stores an amount of chemical energy equivalent to 3500 Cal. When sleeping, the average adult burns or expends about 0.45 Cal/h for every pound of body weight. How many Calories would a 179 lb person burn during 10 hours of sleep? (Note that 1 Cal = 1 kcal.)
Thursday, February 27, 2014 at 3:55pm

AED
First, define what a multicultural education is. How can you incorporate it in language arts and social studies? What activities will the children do? What adaptations will you need for your diverse students? See the Related Questions below for more ideas.
Thursday, February 27, 2014 at 1:28pm

AED
Read the following scenario: You are a second-grade teacher at Happy Valley Elementary School. You are teaching language arts and social studies. Your classroom of 21 students consists of 7 white students, 5 Latino students, 4 African American students, 3 Native American ...
Thursday, February 27, 2014 at 1:04pm

Philosophy( Please Help Me))
Hi, can someone please tell me whether or not I have choose the correct answer for these three questions. 1. According to Gilligan, which of the following best describes male thinking? a. Males adopt a personal way of relating to moral issues. b. Males adopt an abstract way of...
Thursday, February 27, 2014 at 10:48am

Alegbra
A music concert was attended by 450 people. Adult tickets sold for $70 and children’s tickets for $40. If total sales were $27,750, how much of each ticket was sold?
Thursday, February 27, 2014 at 1:33am

Psychology
Eladio is a Mexican American boy who lives in a middle-class neighborhood with his family. Both his parents work outside the home. He has cousins who live in the inner city and whose household income is significantly lower. Based on this information, which statement is most ...
Wednesday, February 26, 2014 at 8:29pm

science
how does early operant conditioning strategies shape a person’s adult personality and if so, how
Wednesday, February 26, 2014 at 2:44pm

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members